Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie zaczelo sie krwawienie. Ale dzis bylam rano w szpitalu, lekarz poradzil brac wiesiolek na przyspieszenie oczyszczania. No i skojarzylam fakty, tuz przed owu zachorowalam na grype, nastepnie angina i 8 dni antybiotyk. Oto przyczyna mojej straty. Pogodzilam sie z tym i zaczelam logicznie myslec i skladac wszystko do kupy. Coz, tak bywa... Moze w marcu sie uda. Nowym Mamusiom gratuluje a te ktore maja @ witam w klubie. Za miesiac bedziemy testowac wspolnie.11.03.2010 Kacperunio
12.08.2011 Michaś
23.02.2014 [*] Aniołek -
hej! testowałam dziś. Prawdopodobnie jutro przyjdzie @. Test negatywny. Robilam go w zasadzie po to żeby pogrzebać resztki nadziei jaka mi pozostała.
Dziwne to było... Poniedziałek i wtorek czułam się przeokropnie, pobolewało mnie podbrzusze, tak jednak trochę inaczej niż na okres, w pon. przed snem zwijałam się z bólu, ogólnie czułam sie bardzo słabo, jak jeszcze nigdy, we wtorek była tak samo, ale wieczór juz nieco lepszy, czułam ze moge być w ciąży ale nawet nie miałam siły uśmiechac się mimo wewnętrzego szczęscia.
W środę czułam się niestety już lepiej i tak co dzień aż, wreszcie dopadły mnie typowe bóle przed @, piersi, które wcześniej były naprawdę pełne,nieco inne niż normalnie, juz dziś zmalały i zaczęłam plamic. Odstawiłam luteinę i czekam na @.
Może i dobrze że nie zrobiłam tego testu wczesniej. Tylko nie rozumiem co się stało, dlaczego ten "inny" bół z początku tygodnia minął??? -
a mnie z kolei dzisiaj boli prawy jajnik, ten z którego miałam owu, a może jednak nie miałam i zrobiła mi się torbiel i temu pozytywne testy są.? ja już mam czarne myśli szyjka zamknięta tempka nie spada ale wariuje strasznie za to a może jednak świruje już tylko i to wina hormonów, strasznie się boję, że może jednak się znowu nie udało i jutro przyjdzie @, oby jak najszybciej minęło te parę dni i @ nie przyszła, bym mogła cieszyć się tą fasolinką...
gratuacje tym co się udało i wyrazy współczucia reszcie kochane dacie radę za parę tygodni znów zatestujecie i wtedy część z Was już będzie zafasolkowana jak my :")Livia
Nela
Marcel
-
Xpatiiix nie stresuj sie bo to tez bardzo szkodzi dziecku. Ja tym razem mialam duzo stresu a teraz mysle sobie ze test bym zrobila min 10 dni po terminie @ i od wszystkiego sie odciela, zadnych nerwow.11.03.2010 Kacperunio
12.08.2011 Michaś
23.02.2014 [*] Aniołek -
Ja postanowiłam testować w czwartek oby było pozytywnie. To będzie mój 28dzień cyklu na 30 dniowy cykl.Niestety w tym cyklu tempki nie mierzyłam także nie potrafie określić ile dni po owulce ;/
Zobaczymy mam taką szczerą nadzieje,że będzie zielono
Pozdrawiamsylwiunia lubi tę wiadomość
Załamana...