Kto testuje 12-13 listopada?
-
WIADOMOŚĆ
-
Kashamba wrote:14 dpo i temperatura zaczęła spadać może ne dużo bo o 0,1st ale spada i test negatywny poddaję się już
llallka - chyba najlepiej poczekać do rana
U mnie to chyba @ się pojawi coś czuję..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 12:35
-
nick nieaktualnyKashamba wrote:14 dpo i temperatura zaczęła spadać może ne dużo bo o 0,1st ale spada i test negatywny poddaję się już
To jeszcze nie musi o niczym świadczyć. Nie wiesz pewnie (bo kto wie), kiedy dokładnie doszło do zagnieżdżenia. Dopóki @ się nie pojawi, szansa jest zawszeKashamba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CHICA, WIEDZIAŁAM! Od 3 dni gapie się w Twój wykres z większą nadzieją niż w swój. Wiedziałam! Strasznie się cieszę
Chica Mala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJagodaP wrote:CHICA, WIEDZIAŁAM! Od 3 dni gapie się w Twój wykres z większą nadzieją niż w swój. Wiedziałam! Strasznie się cieszę
Dziękuję! No w sumie wyglądał ciążowo. A ja czułam, że tym razem się udało. Normalnie nie dowierzam, że za 9 miechów powiększy mi się rodzina jednak
Nie mniej jednak Twój też wygląda bardzo ciekawie! Widzimy się po fioletowej stronie!