Kto testuje 12-13 listopada?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Oj ta tempka nie za dobrze wygląda... może jutro się jej poprawi... Jak długa masz fazę lutealną?
madziulek wrote:U mnie 11dpo i 1kreska.
11dpo to jeszcze wcześnie, dziewczyny pisały, ze im nawet w 13 nie wychodziły, a ciąże były. Zresztą sam algorytm OF daje w tym dniu niezbyt wysoki odsetek wykrytych ciąż (68%?).
-
JagodaP wrote:11dpo to jeszcze wcześnie, dziewczyny pisały, ze im nawet w 13 nie wychodziły, a ciąże były. Zresztą sam algorytm OF daje w tym dniu niezbyt wysoki odsetek wykrytych ciąż (68%?).
Może powtórzę po weekendzie -
JagodaP wrote:Oj ta tempka nie za dobrze wygląda... może jutro się jej poprawi... Jak długa masz fazę lutealną?
Dziś znowu test negatywny... Może jeszcze za wcześnie... ale tempka podskoczyła! o 5:30 - 36,94, z wrażenia nie mogłam zasnąć i o 6:00 zmierzyłam ponownie - 37,08
Staram się nie nakręcać, ale to silniejsze ode mnie... wczoraj miałam strasznie podły nastrój przez spadek...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 11:26
-
Lemon_drop wrote:Zazwyczaj 10-11 dni. Wiem, że trochę jest przykrótka, dlatego od tego cyklu łykam Mg + vit. B6.
Dziś znowu test negatywny... Może jeszcze za wcześnie... ale tempka podskoczyła! o 5:30 - 36,94, z wrażenia nie mogłam zasnąć i o 6:00 zmierzyłam ponownie - 37,08
Staram się nie nakręcać, ale to silniejsze ode mnie... wczoraj miałam strasznie podły nastrój przez spadek...
Ładnie podskoczyla dzisiaj, to prawda. Dziewczyny mówiły, że jak zaczęły pukać B6 W dużej dawce + magnez to się im przedluzaly fazy nawet o 3 dni, więc super. Ciekawa jestem jak będzie u Ciebie chociaż 10-11 dni to też nie jest zle. -
madziulek wrote:Cześć Dziewczyny,
znowu testowałam i jest baaaaardo blada druga kreseczka
http://zapodaj.net/ce34d0e4bbad9.jpg.html
Pokazałam zdjęcie mężowi, który w życiu na oczy żadnego testu nie widział (ja mu jeszcze nie powiedziałam, że nam się udało, więc mojego też nie widział xD) i bez pokazywania gdzie ma patrzeć zobaczył dwie kreski...
Madziula, wpisuj tego plusa do wykresu i nawet nie dyskutuj! Zapraszamy do lipcóweczek na BBF, zosstaly nam miejsca na ostatnie dni tego miesiąca! -