Kto testuje 12-13 listopada?
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie ten cykl jest na pewno stracony, wszystkie objawy przedmiesiączkowe pojawiły się dokładnie w tych dpo co zawsze. Nawet nie marnowałam dzisiaj testu. Ale wciąż jest szansa, że za miesiąc dołączę do fioletowej braci
-
Hej dziewczyny. Tak więc z samego rana testowałam. Wynik negatywny... Jutro rano mimo wszystko idę na betę. To będzie 29 dc, 14 dpo i po inseminacji jednocześnie.
Może niepotrzebnie się łudzę, ale tylko to mi pozostało.
Cały czas "czuję "podbrzusze. Nigdy prze @ raczej nic nie czuła- w trakcie owszem, ale nie przed. Ehhh nakręcam się... -
llallka wrote:Hej dziewczyny. Tak więc z samego rana testowałam. Wynik negatywny... Jutro rano mimo wszystko idę na betę. To będzie 29 dc, 14 dpo i po inseminacji jednocześnie.
Może niepotrzebnie się łudzę, ale tylko to mi pozostało.
Cały czas "czuję "podbrzusze. Nigdy prze @ raczej nic nie czuła- w trakcie owszem, ale nie przed. Ehhh nakręcam się...
Ja planuję jutro testować choć boli mnie podbrzusze/prawy jajnik/mam wzdęcia itp. więc możliwe,że @ się zbliża..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 07:42
-
Ja też tam widzę cień! Powtórz jutro tescior i zobacz czy jest coś mocniej
U mnie dzisiaj 12dpi, test negatywny i pełne objawy na @. Czyli tak jak myślałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 08:30
-
Taką mam nadzieję na razie nie czuję sie @ więc możliwe, że się uda dzis zakupię test i będę czekać do niedzieli napewno dam znać jaki wynik Mam nadzieję,że uda się zobaczyć dwie kreski wszystkim testującym
Kashamba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lemon_drop wrote:
Trochę za wcześnie, ale zawsze można powtórzyć po kilku dniach xD