X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie kto testuje 24-27.11?
Odpowiedz

kto testuje 24-27.11?

Oceń ten wątek:
  • MadBoy Koleżanka

Wysłany: 28 listopada 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzis test negatywny.Pozbylam sie zludzen.

• EwaLauren Koleżanka

Wysłany: 28 listopada 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny, znowu mam cien cienia. Dzis testowalam dipsteakiem wczoraj sikaczem.
    Temp. mam jeszcze w miare, @ nie ma .... kurcze nie wiem co mam myslec o tym wszytskim... Moze to torbiel :(
    Jeszcze do tego wybieram sie dzis na weekend babski gdzie wino bedzie sie lalo strumieniami, myslalam ze bede miala definytywna odpowiedz do weekendu.

Wszytsko to dziwne... Mam mega duzo pracy a nie moge sie zabrac...
    Co robic?

7e2313663fc403a57b7a77ae1c773239.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • agata83 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Ewa,

A masz jeszcze jakis inny test? Jak tak to moze sprobuj jeszcze raz zatestowac wieczorem i zobaczysz co wyjdzie. Ewentualnie wstrzymaj sie z winem :) choc wiem, ze nie latwo.

MadBoy tule mocno!

MadBoy, EwaLauren lubią tę wiadomość

• EwaLauren Koleżanka

Wysłany: 28 listopada 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka,

Zabralam test ze soba i mysle, zeby go zrobic jutro rano. Jak narazie mowie wszytskim ze mam bole brzucha i rozwolnienie - moze sie tym wymigam od picia :p

Ogolnie jestem jakby w 50% soba - z logicznym mysleniem ciezko, motoryka w szoku ( mialam prawie wypadek z rana samochodem) ... Oprocz tego zadnych sypmtomow tylko troche sutki swedza ( ale tez nie wiem czy to nie autosugestia )
    Czy slyszalyscie o takich objawach ? Czy to wogole nie powiazane jest z ciaza?

• kasig Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też niestety negatyw, przechodzę więc na grudzień, może wtedy dostanę noworoczna niespodziankę. A wszystkim którym udało się w tym miesiącu mocno gratuluję :)

• EwaLauren Koleżanka

Wysłany: 30 listopada 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie znowu cien cienia i okresu brak.

• demi_01 Ekspertka

Wysłany: 30 listopada 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam taki objaw ciążowy jak swędzenie sutków. Takze jest nadzieja moim zdaniem.

1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ