X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kto testuje 31.10-01.11?
Odpowiedz

Kto testuje 31.10-01.11?

Oceń ten wątek:
  • edek665 Debiutantka

Wysłany: 3 listopada 2014, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dzisiaj nowy test zporannego i krecha jest. Ale teraz czy mam isc na bete? W jakim celu? W pierwszej ciazy zrobilam test i poszlam do gina za pare dni. Czy beta jest jednak konieczna? Czy to konieczne ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edek665 wrote:
    Dziewczyny, dzisiaj nowy test zporannego i krecha jest. Ale teraz czy mam isc na bete? W jakim celu? W pierwszej ciazy zrobilam test i poszlam do gina za pare dni. Czy beta jest jednak konieczna? Czy to konieczne ?

Beta nie jest konieczna. Jeżeli chcesz to możesz zrobić i powtórzyć po 48 godzinach żeby sprawdzić przyrost.

• Siemka Przyjaciółka

Wysłany: 3 listopada 2014, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    30 pazdziernika robiłam i wyszedł negatywny, ale @ jak nie było tak nie ma. Jak myślicie robić, czy się jeszcze wstrzymać?? dodam , że się czuję już od 3 dni tak jak bym miała zaraz dostać @.

W oczekiwaniu na naszą małą księżniczkę
    uwo9tqywggs22bor.png
    Emilka <3
  • Siemka Przyjaciółka

Wysłany: 3 listopada 2014, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3 dni spóźnienia to chyba jednak nie powód do świętoiwania :/ boję się robić test. żeby przeżyć kolejne rozczarowanie?

W oczekiwaniu na naszą małą księżniczkę
    uwo9tqywggs22bor.png
    Emilka <3
  • Domcia23 Ekspertka

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej progesteron robilam w 26 dniu cyklu.
    Wyszedl mi wynik 20,66 a obok jest takie cos:
    Faza pecherzykowa 0,20-1,50
    Faza owulacji 0,80-3,00
    Faza lutealna 1,70-27,00
    Po przekwitaniu 0,10-0,80

Czy ktoras z kolezanek wie co to znaczy? :/

Domcia
    ❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
    Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
    HSG 16.11.2015r.
    Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
    Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły :-) 8.01.2016r.
    17.11.2016r. I IUI :-(
    5.02.2017r. II IUI:-(
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ