Która z was jest świeżo po owulce???
-
WIADOMOŚĆ
-
Heyka dziewczyny.
Co u was? Pewnie przygotowania do świąt.
Która z was jest po owulacji.
Ja ostatnią miesiączkę miałam 29.11 a owulacja była 13.12.
Od wczoraj ból piersi i podbrzusza.
12 stycznia mamy wizytę w klinice płodności.
Staramy się prawie 2 lata.
Następna miesiączka ma być 28.12.
Pozdrawiam -
nick nieaktualnyKarolka 28 wrote:Heyka dziewczyny.
Co u was? Pewnie przygotowania do świąt.
Która z was jest po owulacji.
Ja ostatnią miesiączkę miałam 29.11 a owulacja była 13.12.
Od wczoraj ból piersi i podbrzusza.
12 stycznia mamy wizytę w klinice płodności.
Staramy się prawie 2 lata.
Następna miesiączka ma być 28.12.
Pozdrawiam
Też miałam 13.12 owu, objawy: zmeczenie, ból podbrzusza, ból głowy, zmęczenie. Też następna miesiączka ma być 28.12. Trzymam mocno kciuki za Ciebie! Oby grudzień był tym szczęśliwym. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo właśnie ja wcześniej nim poroniłam testowałam w 22dc też jakimś najtańszym nie pamiętam nazwy(różowe opakowanie w kwiatuszki) i był pozytywny, zdziwiłam się że tak wcześnie A cykle też mam 27-29dniowe. Ostatnio po poronieniu cykl trwał mi 31dni. A teraz zobaczymy bo owulacja wcześniej była. Tylko teraz po skoku temperatury i jej utrzymaniu 37.0 ile liczyć dni do spodziewanej miesiączki? 14 ?
-
Dobrej myśli wrote:Też miałam 13.12 owu, objawy: zmeczenie, ból podbrzusza, ból głowy, zmęczenie. Też następna miesiączka ma być 28.12. Trzymam mocno kciuki za Ciebie! Oby grudzień był tym szczęśliwym.
U mnie objawów zero poza wzrostem apetytu i szybkim wpadaniem we wściekłość - zawsze tak mam przed okresem.
Dziewczyny, trzymam kciuki i za Was i za siebieDemonique86, Marcysia66 lubią tę wiadomość
👨- ciężki OAT ❌
👩🏼 - AMH 7,26
- PCOS ❌️
1 IVF VI.2024 ❌️ - brak zarodków
2 IVF IX.2024 🙏 -
nick nieaktualnyDaisy90 wrote:Ja także mam mieć miesiączkę 28 grudnia choć oczywiście mam nadzieję, że zamiast @ będą dwie kreseczki.
U mnie objawów zero poza wzrostem apetytu i szybkim wpadaniem we wściekłość - zawsze tak mam przed okresem.
Dziewczyny, trzymam kciuki i za Was i za siebie
Powodzenia! 😊😊😊 -
nick nieaktualnyDaisy90 wrote:Ja także mam mieć miesiączkę 28 grudnia choć oczywiście mam nadzieję, że zamiast @ będą dwie kreseczki.
Dziewczyny, trzymam kciuki i za Was i za siebie
Trzymam kciuki ! Daj znać -
Cześć dziewczyny dołączę do Was, ja owu 14.12, @ na 28.12. Testowałam dzisiaj, wiem ze za szybko ale już musiałam „coś” zrobić bo to czekanie wykańcza 😅]Tez słyszałam ze testy z rossmana facelle są dobre, zaopatrze się.
I trzymam mocno za nas kciuki! Oby to był najpiękniejszy grudzień na świecieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2022, 17:33
Demonique86, Daisy90 lubią tę wiadomość
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
nick nieaktualnyKaro123 wrote:Cześć dziewczyny dołączę do Was, ja owu 14.12, @ na 28.12. Testowałam dzisiaj, wiem ze za szybko ale już musiałam „coś” zrobić bo to czekanie wykańcza 😅 To mój 6 cykl starań, niby niewiele ale jestem już coraz bardziej zdołowana tym tematem... Tez słyszałam ze testy z rossmana facelle są dobre, zaopatrze się.
I trzymam mocno za nas kciuki! Oby to był najpiękniejszy grudzień na świecie
Witamy w wątku i powodzenia! 💜😊👍 -
nick nieaktualnyKaro123 wrote:Cześć dziewczyny dołączę do Was, ja owu 14.12, @ na 28.12. Testowałam dzisiaj, wiem ze za szybko ale już musiałam „coś” zrobić bo to czekanie wykańcza 😅 To mój 6 cykl starań, niby niewiele ale jestem już coraz bardziej zdołowana tym tematem... Tez słyszałam ze testy z rossmana facelle są dobre, zaopatrze się.
I trzymam mocno za nas kciuki! Oby to był najpiękniejszy grudzień na świecie
Cześć! I jak test ? Czasami pokazują cień cienia. Ja czekam do 29.12 Z testowaniem 😊 -
Dobrej myśli wrote:Cześć! I jak test ? Czasami pokazują cień cienia. Ja czekam do 29.12 Z testowaniem 😊17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
nick nieaktualnyKaro123 wrote:W sumie tak jak się spodziewałam - biała biel, no ale to dopiero 7 dpo. I żadne naginanie, oglądanie pod każdym kątem pod żadnym oświetleniem nie dało nawet wrażenia cienia cienia 😅 Ale mi się marzy choć taki cień... jeszcze nigdy nie było mi dane zobaczyć drugiej kreseczki 🥺
Tym bardziej trzymam mocno za Ciebie kciuki żebyś zobaczyła upragnione dwie grube krechy! 😊Karo123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hey dziewczyny 😘😘
Fajnie że tak nas dużo 😊😊
Jak samopoczucie??? Mnie strasznie piersi bolą od owulacji a dziś to już masakrycznie...
Oprócz tego od trzech dni biały śluz.
Zawsze po owulce do miesiączki miałam susze. Póki co staram się nie nastawiać.
Czekam do 28.12.
Trzymam kciuki za każdą z was 😘😘Demonique86 lubi tę wiadomość