Kwiecień 2019-testowanie.
-
WIADOMOŚĆ
-
Judit wrote:Jeszcze poczekam,zazwyczaj okres w 28dc a dzis 31.Może menda przybędzie.Dziwi mnie tylko ten ból piersi, myślałam, ze w takim cyklu jest bezobjawowo.
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Izape_91 wrote:No mam ogromną nadzieję, że jednak pomoże. To nawet nie był 1 cykl po laparo tylko cykl z laparo i histero :p
Lekarz dzwonił dzisiaj do mnie, bo miałam mieć wizytę, ale napisałam mu smsa, że chyba nie ma sensu bo to prawdopodobnie biochem. On proponował żeby jeszcze nie odstawiac luteiny i zbadać betę za 2 dni, ale powiedziałam mu ze 3 badania prawie na tym samym poziomie, pewnie pomyślał że jestem jakaś nienormalna:p no i że @ się dobija więc powiedziałam że chce odstawić lutke i czekać ma @ bo chyba nic z tego nie będzie. To powiedział że ok. Więc odwiedzę go albo po owulacji zaraz, żeby sprawdzić czy pecherzyk pękł, jak wyjdzie owulak i skoczy tempka.
Monika, ja mam plan działania muszę go do niego przekonać tylke huehjehj:p wiec trzymaj kciuki. Na metę go namowilam, teraz encorton i heparyna po owu, ale myślę że się uda:p
Jak coś to go zagadaj i szybko podłuż receptę na encorton do podpisaniaIzape_91 lubi tę wiadomość
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Iseko wrote:Zabierz moją, bo już się czai za rogiem
Iseko lubi tę wiadomość
😭
[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 11:33
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Szona, nie oszukuj!!! Owulaki się nie liczą 🤣Biegusiem po ciążowy!!!!
Ehh z drugiej strony kazałyśmy sikać.....to nasikała. Dwie kreski są Dziewczyny, musimy lepiej precyzować swoje żądania! 😂😂😂MamaStasia :), Irvine90, Izape_91, Ochmanka, Iseko, Sasanka55, szona, agge, aeiouy lubią tę wiadomość
😭
Witam się i ja wieczorowa pora .
Gratuluję nowych fasolek a tym którym się nie udało tule.
Przyszłam jak zawsze zostawić wiruski . Mamy kolejny tydzien. Czas tak szybko leci że nie obejrzę się a maleństwo będzie z nami .
A tu wiruski (ostrzegam są z bólami kręgosłupa i czasem bólem nogi )@$"*¥^*&+)!'"#*"*$__&_-&&___&$#34"$_&-&_$_"_®™¥°{✓=^{{°°^°{¶×π√¥¥¥¥¥®®°°=°°°Angelika1313, madziorek86, Iseko, Sasanka55, MonikA_89!, Nuch, Salome, aeiouy lubią tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
Pati, jeszcze przypomniał mi się artykuł u mamy ginekolog o wczesnym usg:
"Pęcherzyk żółtkowy pojawia się ok. 5 tyg + 2 dni do 5 tyg + 5 dni. Zazwyczaj gdy pęcherzyk ciążowy(GS) ma średnicę 8-10 mm..
Jeżeli pęcherzyk ciążowy ma średnice 25 mm i nie ma pęcherzyka żółtkowego świadczy to o tym, że jest to tak zwane puste jajo płodowe – czyli ciąża, która na bardzo wczesnym etapie – właśnie na etapie gdy powstaje pęcherzyk żółtkowy, przestała się rozwijać prawidłowo."
A u ciebie z tego co pamiętam jest pęcherzyk zoltkowy czyli to nie puste jajo. Na dodatek nie wiesz kiedy miałaś owu, więc tak naprawdę może być zbyt wcześnie na zarodek.Pati96 lubi tę wiadomość
-
Szona, jutro rano budze sie, wchodze tu i widze Twoje dwie krechy, taka wizualizacja
madziorek86, Magduullina, Sasanka55, szona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzona zaczarowalam zobaczysz!
Tak jak sasaneczke patrz jak beta spadla jeszcze raz czary mary na was obie a kur** i tak uwazam sie za czarownice latajaca na miotle co mi tam! :*
A ty szona po dupie powinnas dostac choc hmm nie bije sie kobiet w ciazy!!!!
Sasanka jutro tak ma zalac ze od przeszlego tyg beta bedzie bliska 0
O sasaneczke sie naprawde modlilam bo nie zasluguje na zlo i czekanie... Tecza wyjdzie kochana ZOBACZYSZ!!? SZONA serce doa Ciebie rowniez! Niecierpliwa o Ciebie rowniez sie modlilam wierze w to nie pytajcie dlaczego.... Jestem wierzaca niepraktykujaca ale systematyczne rozmowyvz "Bogiem" usiadamiaja mi ze jest a ja to Czarownica haha nie pomyslcie o mnie jak o berecie ale kurde jedno wiem wiara nie wazne w co kogo czyni cuda... Tak bedzie wiem to ewentualnie prosze mnie pogonic!::* glupia haotyczka ze mnie ale w pelno swiadoma caluje Was ,:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2019, 00:58
Sasanka55, szona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzona, widzę że nie tylko ja sikałam wczoraj na owulaka o ile owulak wczoraj z bladą kreską ale widoczną to dzisiejszy test ciążowy biały aż bije po oczach także u mnie prędzej małpiszon i spokojnie poczekam z pampersem w gaciach
Czekam na Twój test, u Ciebie muszą być dwie krechy! -
Madziandzia przykro mi
Szona czekam i trzymam mocno kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2019, 06:36
Madziandzia, szona lubią tę wiadomość
-
Szona, wstałaś juz? Kurczę. Rossmanny chyba dopiero od 7.30 czynne. Chyba że masz jakąś całodobową aptekę niedaleko.
szona lubi tę wiadomość
-
Nie wiem czy widac, ale cos tam uchwycilam. Zeby nie bylo nie napalam sie. Cien mi migal od razu, zdjecie zrobione po 45 minutach. Nawet swiecac latarka nie jestem w stanie stwierxzic czy jest tam choc cien rozu. Na cale szczescie w przeciwienstwie do szony mam jeszcze z 5 testow.
Pozyjemy zobaczymy.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c118cd675ce.jpgIrvine90, 5ylwian, eemmiilliiaa, Iseko, Izape_91, Sasanka55, Pati96, MonikA_89!, APrzybylska, Szczesliwa_mamusia, Madziandzia, moni05, Malinowa91, madziorek86, Niecierpliwa..., Angelika1313, Nikodemka, szona, Nuch, Cabrera, malamisia, agge, nuśka91, Salome, moyeu, OO83, Tele...79, mam_marzenie_synek❤, Ochmanka, aeiouy, Mila1996, Lady_Dior lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa weszłam dzisiaj do wiadomości i odczytalam Twoja. W ogóle mi żadne powiadomienia nie przychodzą ze mam wiadomość. Ani nie ma żadnej mrugajacej ikonki chociaż
-
Malgoniu ja widzę cień. Pojedziesz na betę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2019, 06:56
-
Malgonia wrote:Nie wiem czy widac, ale cos tam uchwycilam. Zeby nie bylo nie napalam sie. Cien mi migal od razu, zdjecie zrobione po 45 minutach. Nawet swiecac latarka nie jestem w stanie stwierxzic czy jest tam choc cien rozu. Na cale szczescie w przeciwienstwie do szony mam jeszcze z 5 testow.
Pozyjemy zobaczymy.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c118cd675ce.jpgSasanka55 lubi tę wiadomość