Kwiecień 2019-testowanie.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ból piersi często jest związany ze wzrostem progesteronu. Jeśli pęcherzyk był, ale nie pękł tylko się zlutenizował to też wydzielał progesteron. Dlatego możesz mieć takie objawyJudit wrote:Jeszcze poczekam,zazwyczaj okres w 28dc a dzis 31.Może menda przybędzie.Dziwi mnie tylko ten ból piersi, myślałam, ze w takim cyklu jest bezobjawowo.

Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
✊✊✊✊✊✊ Kciuki zaciśnięte!Izape_91 wrote:No mam ogromną nadzieję, że jednak pomoże. To nawet nie był 1 cykl po laparo tylko cykl z laparo i histero :p
Lekarz dzwonił dzisiaj do mnie, bo miałam mieć wizytę, ale napisałam mu smsa, że chyba nie ma sensu bo to prawdopodobnie biochem. On proponował żeby jeszcze nie odstawiac luteiny i zbadać betę za 2 dni, ale powiedziałam mu ze 3 badania prawie na tym samym poziomie, pewnie pomyślał że jestem jakaś nienormalna:p no i że @ się dobija więc powiedziałam że chce odstawić lutke i czekać ma @ bo chyba nic z tego nie będzie. To powiedział że ok. Więc odwiedzę go albo po owulacji zaraz, żeby sprawdzić czy pecherzyk pękł, jak wyjdzie owulak i skoczy tempka.
Monika, ja mam plan działania muszę go do niego przekonać tylke huehjehj:p wiec trzymaj kciuki. Na metę go namowilam, teraz encorton i heparyna po owu, ale myślę że się uda:p
Jak coś to go zagadaj i szybko podłuż receptę na encorton do podpisania
Izape_91 lubi tę wiadomość

😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Dawaj 😀😀😀🙈Iseko wrote:Zabierz moją, bo już się czai za rogiem

Iseko lubi tę wiadomość

😭
[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 11:33
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Szona, nie oszukuj!!! Owulaki się nie liczą 🤣Biegusiem po ciążowy!!!!
Ehh z drugiej strony kazałyśmy sikać.....to nasikała. Dwie kreski są
Dziewczyny, musimy lepiej precyzować swoje żądania! 😂😂😂
MamaStasia :), Irvine90, Izape_91, Ochmanka, Iseko, Sasanka55, szona, agge, aeiouy lubią tę wiadomość

😭
Witam się i ja wieczorowa pora .
Gratuluję nowych fasolek a tym którym się nie udało tule.
Przyszłam jak zawsze zostawić wiruski . Mamy kolejny tydzien. Czas tak szybko leci że nie obejrzę się a maleństwo będzie z nami .
A tu wiruski (ostrzegam są z bólami kręgosłupa i czasem bólem nogi )@$"*¥^*&+)!'"#*"*$__&_-&&___&$#34"$_&-&_$_"_®™¥°{✓=^{{°°^°{¶×π√¥¥¥¥¥®®°°=°°°
Angelika1313, madziorek86, Iseko, Sasanka55, MonikA_89!, Nuch, Salome, aeiouy lubią tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
Pati, jeszcze przypomniał mi się artykuł u mamy ginekolog o wczesnym usg:
"Pęcherzyk żółtkowy pojawia się ok. 5 tyg + 2 dni do 5 tyg + 5 dni. Zazwyczaj gdy pęcherzyk ciążowy(GS) ma średnicę 8-10 mm..
Jeżeli pęcherzyk ciążowy ma średnice 25 mm i nie ma pęcherzyka żółtkowego świadczy to o tym, że jest to tak zwane puste jajo płodowe – czyli ciąża, która na bardzo wczesnym etapie – właśnie na etapie gdy powstaje pęcherzyk żółtkowy, przestała się rozwijać prawidłowo."
A u ciebie z tego co pamiętam jest pęcherzyk zoltkowy czyli to nie puste jajo. Na dodatek nie wiesz kiedy miałaś owu, więc tak naprawdę może być zbyt wcześnie na zarodek.
Pati96 lubi tę wiadomość
-
Szona, jutro rano budze sie, wchodze tu i widze Twoje dwie krechy, taka wizualizacja
madziorek86, Magduullina, Sasanka55, szona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzona zaczarowalam zobaczysz!
Tak jak sasaneczke patrz jak beta spadla
jeszcze raz czary mary na was obie
a kur** i tak uwazam sie za czarownice latajaca na miotle co mi tam! :*
A ty szona po dupie powinnas dostac choc hmm nie bije sie kobiet w ciazy!!!!
Sasanka jutro tak ma zalac ze od przeszlego tyg beta bedzie bliska 0
O sasaneczke sie naprawde modlilam bo nie zasluguje na zlo i czekanie... Tecza wyjdzie kochana ZOBACZYSZ!!? SZONA serce doa Ciebie rowniez! Niecierpliwa o Ciebie rowniez sie modlilam wierze w to nie pytajcie dlaczego.... Jestem wierzaca niepraktykujaca ale systematyczne rozmowyvz "Bogiem" usiadamiaja mi ze jest a ja to Czarownica haha nie pomyslcie o mnie jak o berecie ale kurde jedno wiem wiara nie wazne w co kogo czyni cuda... Tak bedzie wiem to ewentualnie prosze mnie pogonic!::* glupia haotyczka ze mnie ale w pelno swiadoma caluje Was ,:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2019, 00:58
Sasanka55, szona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzona, widzę że nie tylko ja sikałam wczoraj na owulaka
o ile owulak wczoraj z bladą kreską ale widoczną to dzisiejszy test ciążowy biały aż bije po oczach
także u mnie prędzej małpiszon i spokojnie poczekam z pampersem w gaciach
Czekam na Twój test, u Ciebie muszą być dwie krechy!
-
Madziandzia przykro mi

Szona czekam i trzymam mocno kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2019, 06:36
Madziandzia, szona lubią tę wiadomość
-
Szona, wstałaś juz? Kurczę. Rossmanny chyba dopiero od 7.30 czynne. Chyba że masz jakąś całodobową aptekę niedaleko.
szona lubi tę wiadomość
-
Nie wiem czy widac, ale cos tam uchwycilam. Zeby nie bylo nie napalam sie. Cien mi migal od razu, zdjecie zrobione po 45 minutach. Nawet swiecac latarka nie jestem w stanie stwierxzic czy jest tam choc cien rozu. Na cale szczescie w przeciwienstwie do szony mam jeszcze z 5 testow.
Pozyjemy zobaczymy.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c118cd675ce.jpg
Irvine90, 5ylwian, eemmiilliiaa, Iseko, Izape_91, Sasanka55, Pati96, MonikA_89!, APrzybylska, Szczesliwa_mamusia, Madziandzia, moni05, Malinowa91, madziorek86, Niecierpliwa..., Angelika1313, Nikodemka, szona, Nuch, Cabrera, malamisia, agge, nuśka91, Salome, moyeu, OO83, Tele...79, mam_marzenie_synek❤, Ochmanka, aeiouy, Mila1996, Lady_Dior lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa weszłam dzisiaj do wiadomości i odczytalam Twoja. W ogóle mi żadne powiadomienia nie przychodzą ze mam wiadomość. Ani nie ma żadnej mrugajacej ikonki chociaż
-
Malgoniu ja widzę cień. Pojedziesz na betę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2019, 06:56
-
Przecież widać kreskę o to całkiem wyraznieMalgonia wrote:Nie wiem czy widac, ale cos tam uchwycilam. Zeby nie bylo nie napalam sie. Cien mi migal od razu, zdjecie zrobione po 45 minutach. Nawet swiecac latarka nie jestem w stanie stwierxzic czy jest tam choc cien rozu. Na cale szczescie w przeciwienstwie do szony mam jeszcze z 5 testow.
Pozyjemy zobaczymy.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c118cd675ce.jpg
Sasanka55 lubi tę wiadomość