Kwiecień 2019-testowanie.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:Sylwia91 jak Twoje samopoczucie?? Kiedy wizyta u U?
Dzwoniłam w czwartek zapytać o wynik posiewow ale nie ma i miałam się umówić na monitoring ale kazal dzwonić jak dostanę okres czyli w wtorek. Chcę zrobić on monitoring i ja się cieszę. A samopoczucie słabe. -
nick nieaktualnyMalgooooniuuuuu, taki juz mialam kiepski humor, warczalam na meza, a gdy zobaczylam Twoj drugi test, az zamiauczalam ze szczescia Los jest mega dziwka wyjazd przed Toba, to bach, udalo sie Na Starynkiewicza to Cie juz moga cmoknac :* musi byc dobrze!
Malgonia, szona lubią tę wiadomość
-
Acard biore caly czas po 150.
Oj chcialavym tak za 8 tygodni sie ocknac.. masakra ile to jeszcze czasu.
Oby mi choc te 8 tygodni bylo dane. Wiem, ze roznie moze byc
Iza dzis 10/11 dpo.
Jeszcze niedowierzammoni05, aeiouy lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,
Ja sobie na jakiś czas odpuszczam forum. teraz nie mam siły.
Dam Wam znać jak to się skończyło, ale teraz nie wygląda to dobrze. Szykujemy się na najgorsze.
Jak życie ma komuś dokopać to na 100% będę to ja.1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
nick nieaktualnyMalgonia- jakby co,to jestem w stanie poratowac Cie 30tabletkami luteiny. Nawet chyba 45 gdybys potrzebowała, a nie mogla zrealizowax recepty,pisz na priv. Albo Ci wysle,albo moge Ci jakos podrzucic. We wtorek bede na karowej,wiec nie będzie problemu
Malgonia, szona lubią tę wiadomość
-
syllwia91 wrote:Dzwoniłam w czwartek zapytać o wynik posiewow ale nie ma i miałam się umówić na monitoring ale kazal dzwonić jak dostanę okres czyli w wtorek. Chcę zrobić on monitoring i ja się cieszę. A samopoczucie słabe.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Nuch wrote:Haha, możliwe. A tak na serio to były jakieś firmowe zawody i brało udział 5 dziewczyn i tylko jedna z nich nie zaszła w ciążę w ciągu kolejnych 6 miesięcy Aż żałuję, że nie brałam udziału
Kurka w czym były te zawody to ja nie wiem 😂Nuch lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyef36 wrote:Dziewczyny,
Dam Wam znać jak to się skończyło, ale teraz nie wygląda to dobrze. Szykujemy się na najgorsze.
Jak życie ma komuś dokopać to na 100% będę to ja.
Edit: doczytałam. Boże, bardzo mi przykro. Tule mocno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2019, 17:14
-
nick nieaktualnyef36 wrote:Dziewczyny,
Ef, z calego serca zycze Ci, by bylo dobrze :* Duuuuzo sily zycze i jednak szczescia :* Oby zycie przestalo Ci dokopywac i zaczelo dawac to, na co zaslugujesz! -
MonikA_89! wrote:My właśnie jedziemy do szpitala do szwagierki, bo w nocy urodziła brzdąca :* Mam nadzieję, że się tam nie rozkleję!
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
szona wrote:A które DHEA?
szona lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
ef36 wrote:Dziewczyny,
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Małgonia, gratulacje!!!!!! Bardzo się cieszę 😘
Los jednak bywa przewrotny i w najmniej oczekiwanym momencie obdarowuje takim szczęściemWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2019, 17:28
Malgonia lubi tę wiadomość
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62