Kwiecień 2019-testowanie.
-
WIADOMOŚĆ
-
Magduullina wrote:Witam sie i ja chwile czekam i ide upuscic krwi boje sie jak cholera... ;(
Magduullina lubi tę wiadomość
02.2019- laparoskopia z elektrokauteryzacją
03.2019- szczęśliwy cykl ❤
05.2019- Aniołek [*]👼
11.07.2019 powrót do walki ✊ -
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:Witam sie i ja chwile czekam i ide upuscic krwi boje sie jak cholera... ;(
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Magduullina o której bedziesz miała wynik? Trzymam kciuki
-
Magduullina wrote:Nie dziekuje... :*
02.2019- laparoskopia z elektrokauteryzacją
03.2019- szczęśliwy cykl ❤
05.2019- Aniołek [*]👼
11.07.2019 powrót do walki ✊ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heja!
Dziewczyny mocne kciuki za bety✊✊✊
Wam też się tak bardzo nie chce iść do pracy...???
Ja się spozniłam 10 minut bo się zwlec z łóżka nie mogłam😴😴Magduullina, aeiouy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc Dziewczyny
Hope&Baby, mocno trzymam kciuki, by beta byla pozytywna
Magduullina, no u Ciebie musi cos byc na rzeczy, przeciez wyraznie widac te kreseczki... Jesli nie, to zwatpie we wszystko... Mooocne kciuki i pamietaj, ze tak, jak pisza dziewczyny- masz 2 cudownych Synkow, jestes mloda, zdrowa i Twoj organizm tylko czeka na ciaze :*
Pati, myslami jestem z Toba. To bedzie bardzo przykry dzien, ale uwierz, ze pewnie lzejszy, niz to sobie wyobrazasz :* Mam nadzieje, ze szybko Cie wypisza :* Trzymaj sie cieplutko.
Makowa, ja juz dzis trzymam kciuki za Twoje jutrzejsze polowkowe Na bank bedzie wszystko dobrze
5ylwian, normalnie jestes nowa osoba Wielka radosc od Ciebie bije 👍 Z takim nastawieniem wszystko swietnie sie ulozy, zobaczysz
Agge, brak slow na Twoje wymioty... No ilez mozna.. Bardzo wspolczuje, ale Dzidzia piekna
MonikA, a jak Twoje samopoczucie? Dorzucilam Ci jeszcze swoje pisanki i szczescie do szybkiego zajscia w ciaze, bo u mnie pewnie i maj odpadnie.
Moni, taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak mocno trzymam kciuki za wizyte :* To jest normalna ciaza, bedzie prosty i latwy porod, a czas z niemowlakiem chyba rzadko kiedy mozna nazwac beztroskim z wiadomych przyczyn Strasznie mi przykro, ze tak sie stresujesz, ale jednoczesnie mocno wierze, ze lekarka bedzie miala dla Ciebie same dobre wiesci i podejscie, ktore Cie uspokoi :* Spojrz, jak daleki jest Twoj suwaczek, Dzidzia to twardziel od samego poczatku, nie ma opcji na zarazenie :*
Malina, u mnie sennosc zawsze byla pierwszym i najmocniejszym objawem! Z naciskiem na "pierwszym", bo dosc szybko mijala i wchodzilam w tryb wstawania skoro swit i poznego zasypiania Jest dobrze, na pewno, a objawy zmieniaja sie z dnia na dzien. Nie zadreczaj sie :* Wierze, ze beta mocno Cie uspokoi
Kingulla super, ze tak sie wszystko potoczylo i POTOCZY Dobrze, ze kasa na wozek jest juz zbierana, przyda sie dobra bryka na lutowe wojaze po sniegu
Ef, jestes mega dzielna i silna 14 tabletek znosza tylko prawdziwe silaczki! Jestem serduchem z Toba i wierze, ze juz za sekunde wrocisz do domu :*
Nuska, salatka jarzynowa Dobrze, ze u Ciebie wszystko w porzadku :* Tekst szefa najgorszy
Malamisia, dobrze, ze nastroj juz lepszy. Pewnie, tak jak piszesz, sobotni spadek formy spowodowany byl burza hormonow Niedlugo ta burza powroci, ale w wersji ciazowej, zdrowo-ciazowej :* Tez panicznie boje sie powrotu do pracy i to na tyle, ze mam biegunke, gdy o tym pomysle
Aeiouy, oj tak, baterie troche naladowane, choc krwotok i biegunka strasznie mnie oslabily, no ale przynajmniej psychicznie sie wzmocnilam Odpoczywaj, Kochana, po swietach trzeba
Olga, "jak za czlowieka" dobra, masz racje Do 05.05 juz nie duzo czasu 😍 bedzie kolejna wzruszajaca fotka A jak sie czujesz?
Dzulka, 340 km to dobra odleglosc, wiec i tesciowa mozna polubic
Niecierpliwa, a co u Ciebie? :*
Ochmanko, nie chce sie nic Ja musze wstawac, a leze, choc do pracy nie ide jeszcze, z krwotokiem i biegunka nie dam rady Po poludniu wyspie sie za Ciebie :*
Szona, przypominam- to Twoj cykl i wlasnie ten! Innej opcji nie ma!
Irvine, Melevis, jak sie czujecie? Jak swieta?
Iwona, Iseko gdzie zniknelyscie?
Malgoniu, mam nadzieje, ze dojechaliscie szczesliwie w gory i juz jest Ci troszke chlodniej i lzej :* Trzymaj sie (choc moze nie cieplutko ). Buziaki
Ja zaraz pedze na bete, wiec bede kolejnym wampirrrem, tyle ze modle sie o zerowa. Juz zaczyna mnie to troche przytlaczac... Krwotoki, dolegliwosci zoladkowe, no ilez mozna
Ochmanka, Magduullina, szona, moni05, Irvine90, malamisia, 5ylwian, agge, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hope&Baby wrote:To ja prawdopodobnie jutro dopiero wyniki. Może okres do tego cZasu przyjdzie hah. Znając moje sZczęście
Sasanka55 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny. U mnie kolejny dzuen zaru z nieba. A zaczelo sie burza i chlodem.
U mnie po staremu. W nocy dokuczala mi macica za to cycki juz prawie wcale nie bola. Byc moze Wy czekacie na moje usg, ale ja boje sie bardzo.
Caluje Was mocno i sciskam, zwlaszcza te, ktore aktualnie sa w szpitalu.
Czekam na zaplanienie wszystkich jajekMagduullina, moni05, syllwia91, moyeu, Malinowa91, Sasanka55, agge, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
Magduuulina, Malina- kciuki za piękne wysokie bety 😍
Sasanko- u Ciebie po tych skrzepach to na pewno formalność i będzie piękne 0! Kciuki :*
Dzień dobry! Czuje się zmęczona po tych ŚwiętachSasanka55, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySasanko moj promyczku dziekuje. Beta musi byc 0 u ciebie!!! :* niewiem jak nie zwariuje do 14 ale pojade wczesniej z chlopcami pozalatwiac sobie a pozniej odbiore wyniki.. Zobaczymy .
Hope to dlugo...
Ale ja wielbiam tutaj panie w labo juz nigdzie indziej nie pojade ... Zyczliwe usmiechniete takie mile mnie normalnie bedzie nosic pol dnia az mi jajniki pulsuja z tego wszystkiego... Na chwile pojde sie jeszcze polozyc i bede dzialac cos w domku i z obiadkiem musze czyms zajac glowe ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2019, 08:13
Sasanka55 lubi tę wiadomość
-
Malinowa91 wrote:U Nas transfer jutro, wiec prosze o kciuki, zeby kropek spokojnie wyladowal na pokladzie😊😊😊
Powodzenia na wampiriadzie, samych pozytywnych wyników!
I ja się dołączam, bo czekam właśnie na drugie pobranie PAPPA. Jutro USG.Malgonia, buba123, Iseko, Magduullina, Malinowa91, Mama_Zuzia, aeiouy, Sasanka55, nuśka91 lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualny
-
Dziękuje Wam z całego serca 🤗
Stary mnie tak utulił, ze zaspalam. Młoda się ogarnia szybko do przedszkola 😬 jakoś po 10 wyjeżdżamy, wole być godzinę szybciej.
Jakieś dobre jedzonko w Poznaniu polecicie? Na obiad później 🤔
Trzymam kciuki za Wasze bety dziewczyny. Będą tak wysokie (Sasanka - zerowe) jak chcecie 😘✊🏻✊🏻
Agge, śliczna fasolka 🥰
Mój mózg i tak jest nie do życia, nadal. 😒Magduullina, Sasanka55, szona, agge lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019