Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwiecień 2019-testowanie.
Odpowiedz

Kwiecień 2019-testowanie.

Oceń ten wątek:
  • buba123 Autorytet
    Postów: 679 922

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 06:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape_91 wrote:
    9 dpo!!! Kreseczka wyszła od razu, nawet przed kontrolna, która wyszła gdzieś po 2 minutach, albo to fasola albo zepsuty test! https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ba7e0650991.jpg
    Widać widać to musi być to :) jak się ciesze

    Izape_91 lubi tę wiadomość

    21.06.2017 - 1 iUi udana :) - syn
    mhsvx1hp39vz818l.png
    21.01.2019- 2 iUi - udana :)
    02.02.19 - beta 67.5,
    03.02.19 - beta 138,5
    04.02.19 214,7 :)
    05.02.19 343.9
    11.02.2019 3477.8 - rośnij kropku rośnij :D
    w4sqcsqvswtczzdq.png
  • ElfiaKsiężniczka Autorytet
    Postów: 3850 6318

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 07:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape, super!

    Izape_91 lubi tę wiadomość

    Obdnp2.png

    TQckp1.png

    Starania od czerwca 2018
    niskie AMH 😢 (POF)
    ON:
    Morfologia 5%,

    Marzec - CLO - BYŁY OWULACJE 😊
    Leczenie start
    04.04.2019 - Artvimed Kraków
    28.05. Decyzja o AZ
    Maj - lipiec kompletowanie badań
    29.10 przygotowaniem do transferu ☺
    15.11.2019 transfer ❄ 4.1.1. 7dpt i 10 dpt <0,1😢
    03.01.2020 histeroskopia diagnostyczna - mikropolipy w macicy, biopsja endometrium - brak stanu zapalnego. 🎉
    10.02.2020. FET ❄4.1.1
    6dpt II
    7dpt beta 32,77mIU/ml
    10dpt 154,20 mIU/ml
    14 dpt 1153,00 mIU/ml
    25dpt MAMY ❤️
    22.04.2020 prenatalne - dziewczynka 👧
    15.06.2020 prenatalne 100% dziewczynka 👸
    Krwawienie i hospitalizacja, (krwiak)


    Zostań ze mną... ❤️🙏

    Zostały nam ❄❄

    ⚠️MTHFR_677-T i MTHFR_1298A-C heterozygotyczne
    ⚠️hiperinsulinemia
    💊acard 75, metyle, metforimina
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7346 10418

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 07:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape_91 wrote:
    9 dpo!!! Kreseczka wyszła od razu, nawet przed kontrolna, która wyszła gdzieś po 2 minutach, albo to fasola albo zepsuty test! https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ba7e0650991.jpg
    😍😍 Gratulacje!!!

    Izape_91 lubi tę wiadomość

    oar843r8jpmp224p.png

    6 lat starań o kropka
    _____________________
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7496 11421

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 07:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza wiedzialam :)

    Niechaj ciemnieje. Masz szanse zrobic bete, czy "cierpliwie" czekasz do jutra?

    Izape_91, Magduullina lubią tę wiadomość


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • DzulkaJ Autorytet
    Postów: 824 1115

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 07:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza po cichutku gratuluję 😘 niech ładnie ciemnieje i będzie z tego cudowne Bobo 😉

    Izape_91 lubi tę wiadomość

    ❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
    ❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
    ❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie

    Starania od 11.2018 r. z przerwami
  • Malinowa91 Autorytet
    Postów: 1591 3045

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 07:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    aeiouy wrote:
    A ciekawe co tam u Olgi i Malinowej, bo mialy miec wizyty w klinikach... dziewczyny dajcie znac co u Was!
    Milo, ze pamietasz i pytasz😊
    Ja mam wizyte we wtorek i zaczynam stymulacje do IVF😊
    A Olga miala przedwczoraj criotransfer😊

    Aeiouy, a co u Ciebie?

    Izape trzymam kciuki to musi byc to! 😊

    agge, Izape_91, Ochmanka lubią tę wiadomość

    qdkkio4pccsu18zx.png

    58cs szczęśliwy ❤
    Córcia👨‍👩‍👧

    29lat👫
    03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
    04.2019- start ivf
    04.2019 - ET 4/5AA cb 😔😔😔
    06.2019- FET (N) 2BB 😔😔😔
    09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 😊😊😊
    21.09 - 6dpt - II kreski❤
    8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤

    Mamy jeszcze:❄3BB❣

    “In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”.

    MTHFR C677T- hetero; PAI-1 4G/5G-homo; hormony w normie; nasienie dolna granica normy; morfologia 3%
  • agge Autorytet
    Postów: 3886 5061

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 07:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape, cudownie! To musi być to!
    No i się niepokalanek nie przyda 😂😂 ale to dobrze!

    Izape_91 lubi tę wiadomość

    91bbb8f83b.png

    c62facf3ab.png

    14.07.2015 Emilka, 3270g/56 cm 💕
    30.11.2019 Tomek, 3670g/60 cm 💕
  • Pati96 Autorytet
    Postów: 2209 3221

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 07:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape, super. Na pewno to będzie to. ;)

    Izape_91 lubi tę wiadomość

    mhsv2n0a4bxtclwx.png
    23.04.2019 - poronienie zatrzymane 8 tc [*]
    Niedoczynność tarczycy,PCOS,MTHFR 1298A-C homo,PAI-1 4G

    Euthyrox 50
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 07:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape <3 cudownie! To dr U się zdziwi :)

    Izape_91 lubi tę wiadomość

  • agge Autorytet
    Postów: 3886 5061

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 07:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati96 wrote:
    Izape, super. Na pewno to będzie to. ;)
    A Ty jak się czujesz? Nie plamisz już? :)

    91bbb8f83b.png

    c62facf3ab.png

    14.07.2015 Emilka, 3270g/56 cm 💕
    30.11.2019 Tomek, 3670g/60 cm 💕
  • Pati96 Autorytet
    Postów: 2209 3221

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 07:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    agge wrote:
    A Ty jak się czujesz? Nie plamisz już? :)

    Niestety jeszcze plamię, wczoraj w dzień tak dużo nie było ,ale dziś jak rano wstałam to jeszcze dosyć sporo było. ;(

    A Ty jak się czujesz ? ;)

    mhsv2n0a4bxtclwx.png
    23.04.2019 - poronienie zatrzymane 8 tc [*]
    Niedoczynność tarczycy,PCOS,MTHFR 1298A-C homo,PAI-1 4G

    Euthyrox 50
  • agge Autorytet
    Postów: 3886 5061

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 08:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati96 wrote:
    Niestety jeszcze plamię, wczoraj w dzień tak dużo nie było ,ale dziś jak rano wstałam to jeszcze dosyć sporo było. ;(

    A Ty jak się czujesz ? ;)
    Po nocy podobno zawsze jest więcej. Trzymam kciuki, aby już się to skończyło :*

    A ja to dzień jak co dzień, wstałam i czekam, aż będę wymiotować 😂 bo już mi się zbiera.
    Wczoraj 3 razy rzygałam, zanim w ogóle zdążyłam zjeść śniadanie więc powoli zaczyna się robić tak jak w tamtej ciąży.

    91bbb8f83b.png

    c62facf3ab.png

    14.07.2015 Emilka, 3270g/56 cm 💕
    30.11.2019 Tomek, 3670g/60 cm 💕
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 08:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape, super :) :) :) Gratuuuuluje :) Bardzo sie ciesze!

    Magduullina lubi tę wiadomość

  • Pati96 Autorytet
    Postów: 2209 3221

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 08:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    agge wrote:
    Po nocy podobno zawsze jest więcej. Trzymam kciuki, aby już się to skończyło :*

    A ja to dzień jak co dzień, wstałam i czekam, aż będę wymiotować 😂 bo już mi się zbiera.
    Wczoraj 3 razy rzygałam, zanim w ogóle zdążyłam zjeść śniadanie więc powoli zaczyna się robić tak jak w tamtej ciąży.

    Kurczę współczuję Tobie . Chciałabym Ci coś poradzić, ale nie mam pojęcia co. Mam nadzieję, że skończy się to szybciej niż w poprzedniej ciąży. ;*

    Też już chciałabym, żeby to się skończyło, bo się wykończe psychicznie. Każda wizyta w toalecie równa się z takim strachem, że masakra..

    mhsv2n0a4bxtclwx.png
    23.04.2019 - poronienie zatrzymane 8 tc [*]
    Niedoczynność tarczycy,PCOS,MTHFR 1298A-C homo,PAI-1 4G

    Euthyrox 50
  • agge Autorytet
    Postów: 3886 5061

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 08:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati96 wrote:
    Kurczę współczuję Tobie . Chciałabym Ci coś poradzić, ale nie mam pojęcia co. Mam nadzieję, że skończy się to szybciej niż w poprzedniej ciąży. ;*

    Też już chciałabym, żeby to się skończyło, bo się wykończe psychicznie. Każda wizyta w toalecie równa się z takim strachem, że masakra..
    Wierzę, że już wszystko będzie dobrze :*

    Pati96 lubi tę wiadomość

    91bbb8f83b.png

    c62facf3ab.png

    14.07.2015 Emilka, 3270g/56 cm 💕
    30.11.2019 Tomek, 3670g/60 cm 💕
  • szona Autorytet
    Postów: 5630 13247

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 08:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale bosko! Ale z takimi wynikami nie mogło być inaczej :D strasznie się cieszę!

    Izape_91, MonikA_89! lubią tę wiadomość

    15 cs po cb. (22 cs)
    Chwilowo - pie*dolę to i znikam stąd.
  • Iseko Autorytet
    Postów: 1215 2177

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 08:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaaaaaaaa Iza ale się cieszę :D :D :D Gratulacje!!!!!!!!!!

    To będziesz teraz miała dużo czasu na szycie! :D No i na długo do pracy nie wrócisz :D

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2019, 08:30

    szona, Izape_91, MonikA_89! lubią tę wiadomość

    29 lat | starania od stycznia 2017
    👩
    Siofor 1500 | Letrox 62,5 | NAC |Miovelia - Niedoczynność i IO
    ✔️Laparo i drożność - ok (04.2019)
    ✔️AMH: 2,24
    ✔️TSH: 1,3
    ✔️FT4: 14,6 (9-19)
    ✔️MUCHa: ujemne
    ✔️AOA: ujemne
    ✔️ASA: ujemne
    ✔️ANA1, ANA4: ujemne

    👨
    Morfologia 2% - > 4%,
    Liczba 2,6mln - > 20mln,
    ruch postępowy 17% - >22%
  • szona Autorytet
    Postów: 5630 13247

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 08:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam, że gdyby nie mój wczorajszy progesteron... moja dzisiejsza temperatura bardzo namieszałaby mi w głowie. A tak-na szczęście miałam okazje pogodzić się z porażką kolejnego miesiąca. I wiem, że niby prog jeszcze niczego nie powinien przesądzać, ale jednak przy wynikach rzędu 17 czy 15, ten jest wybitnie niski jak na możliwości mojego organizmu. Szybciej niech ten okres przyjdzie...

    15 cs po cb. (22 cs)
    Chwilowo - pie*dolę to i znikam stąd.
  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5007 11616

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 08:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny:* cieszę się po cichu, ale to nie jest już ten entuzjazm jak przy pierwszym pozytywnie. Nie ukrywam że się boję. Dzisiaj może załatwię heparyne.

    Sylwia no, haha już się śmiałam że się zdziwi :p bylam pierwsza pacjentka której robił laparo i histero i będę pierwsza z ciąża w cyklu z zabiegami :p


    Na betę dzisiaj nie pójdę bo wyniki i tka bym miała jutro, to jutro rano sikne jak się okaże że to faktycznie dzidzi i krecha ciemnieje to skocze ma betę i proga i może TSH

    Agge haha chyba nieźle zawirusowalas tego niepokalanka, zdążyłam 3 tabletki zjeść :D jak się okaże że jest dobrze, to też będę miala do oddania kilka rzeczy :)

    Iseko, szona, Malgonia, agge, Magduullina, Ochmanka, Beti82, MonikA_89! lubią tę wiadomość

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • Iseko Autorytet
    Postów: 1215 2177

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 08:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szona, a ja nie wierzę, że przyjdzie. Już Ci dziewczyny tłumaczyły, że to wcale nie jest niski prog. Nawet jeśli miewałaś już wyższe - jakoś z tych wysokich ciąży nie było prawda? ;) A organizmy lubią nam robić takie psikusy :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2019, 08:30

    szona, Sasanka55 lubią tę wiadomość

    29 lat | starania od stycznia 2017
    👩
    Siofor 1500 | Letrox 62,5 | NAC |Miovelia - Niedoczynność i IO
    ✔️Laparo i drożność - ok (04.2019)
    ✔️AMH: 2,24
    ✔️TSH: 1,3
    ✔️FT4: 14,6 (9-19)
    ✔️MUCHa: ujemne
    ✔️AOA: ujemne
    ✔️ASA: ujemne
    ✔️ANA1, ANA4: ujemne

    👨
    Morfologia 2% - > 4%,
    Liczba 2,6mln - > 20mln,
    ruch postępowy 17% - >22%
‹‹ 60 61 62 63 64 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego