Kwiecień 2019-testowanie.
-
WIADOMOŚĆ
-
Szona ja bym nie przekreślala cyklu, dziewczyny zachodzą w ciążę nie z takim wynikiem proga uszy do góry! Jak mi się uda po 2,5 roku to Wam też się uda prędzej czy później!
szona lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Iseko wrote:Szona, a ja nie wierzę, że przyjdzie. Już Ci dziewczyny tłumaczyły, że to wcale nie jest niski prog. Nawet jeśli miewałaś już wyższe - jakoś z tych wysokich ciąży nie było prawda? A organizmy lubią nam robić takie psikusy
Tak tak, ja wiem ale podchodzę do tematu - że tak powiem - ze spokojem Już mnie tyle razy organizm zrobił w konia, że powinnam być na niego obrażona do końca życia
Za kilka dni wszystko będzie jasneIseko lubi tę wiadomość
-
Iseko wrote:Mam dokładnie tak samo! Sprawdza się jeszcze złoty z Yves rocher ale drogi cholera
syllwia91, Sasanka55 lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Madziandzia wrote:Hm, jak przyszłam z wynikami to bez usg zakrzyknął, że to Hashi. Ale, że jakby początek choroby, bo i tsh było początkowo 4,750, po miesiącu 2,250 czy jakoś tak i po kolejnych dwóch mam te 1,7. Tylko zdania są podzielone, bo ginekolog mówi, że super a endo coś tam przebąkiwał, że jak by było koło 1 to byłby szczęśliwy.
Tak czy siak warto zrobić usg, nie chcę Cie straszyć ale na tarczycy często robią się guzki więc raz na jakiś czas warto zrobić usg. Na przeciwciała warto jest brać selen.
Izape aaaa pięknie!!! Trzymałam za Ciebie kciuki Zdolniacho! Cudownie! Teraz trzymam kciuki za jutrzejszy test i betę! 😁😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2019, 09:10
Izape_91 lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌AMH
💉IVF💊
💉IMMUNOLOGIA🦠
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
moyeu wrote:Ja teraz już robię drugie opakowanie tuszu z eveline tego srebrnego, kiedyś mamaginekolog go poleciła to kupiłam. Kosztuje oszałamiające 15zl w rossmanie a bardzo mi odpowiada, więc ja także go polecam! Nie osypuje się, fajnie wydłuża i zagęszcza 😁
Sasanka55 lubi tę wiadomość
-
U mnie dzisiaj temperatura dalej w górze, brzuch nie boli okresowo, zero objawów jak w każdych cyklach do tej pory,rano tylko coś przez 3 sec cmilo, dzisiaj ostatni dzień z dupkiem(może to on powoduje, że nic nie boli)? Ile dni po dupku przychodzi Wam @? Ja po luteinie zawsze miałam następnego dnia, a po dupku nie wiem jak będzie
Testować się ogromnie boję, żeby się nie rozczarować...tym bardziej, że ovu odznaczył mi dni od owulacji po wpisaniu dzisiejszej temperatury 37,1(tak jakby jej nie było) a powinno być pokazane, że dzisiaj 12dpo..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2019, 09:24
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
nick nieaktualny
-
Izapeeee!!!! Jaki piękny poranek❤ GRATULACJE! ognia z koksem i musi być dobrze😍
Szona spoczko, nic przesądzonego. Tak jak Iseko pisze, duży prog nie jest gwarancją ciąży. Organizm często działa na przekór.
Moyeu a moja endo kazała się nie przejmować guzkami na tarczycy... mam dwa małe. I aTG dość wysokieIzape_91 lubi tę wiadomość
-
Ochmanka wrote:Izapeeee!!!! Jaki piękny poranek❤ GRATULACJE! ognia z koksem i musi być dobrze😍
Szona spoczko, nic przesądzonego. Tak jak Iseko pisze, duży prog nie jest gwarancją ciąży. Organizm często działa na przekór.
Moyeu a moja endo kazała się nie przejmować guzkami na tarczycy... mam dwa małe. I aTG dość wysokie30 lat 🍍 starania od II 2018
❌AMH
💉IVF💊
💉IMMUNOLOGIA🦠
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
nick nieaktualnyMoni-cudowny bobas 😍
Izape ❤ Melevis ❤ moje gratulacje! 😁
Sasanka współczuję tych problemów z beta... 😒
Pati 😚 musi być dobrze.!!
Agge jesteś cudowna! ! 😍
Przeczytałam 20 stron!!! 😂 nie mogę na długo uciekać z forum 😂😂😂 miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2019, 10:25
Ochmanka, Pati96, Sasanka55, Magduullina, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
moyeu wrote:A no widzisz, ja jestem po prostu bardzo przewrażliwiona na tym punkcie bo u mnie w rodzinie jest dużo nowotworów więc ja dmucham na zimne. Nie chcę nikogo wprowadzać w błąd, to o tym usg i guzkach to tylko moja sugestia.
-
DzulkaJ wrote:U mnie dzisiaj temperatura dalej w górze, brzuch nie boli okresowo, zero objawów jak w każdych cyklach do tej pory,rano tylko coś przez 3 sec cmilo, dzisiaj ostatni dzień z dupkiem(może to on powoduje, że nic nie boli)? Ile dni po dupku przychodzi Wam @? Ja po luteinie zawsze miałam następnego dnia, a po dupku nie wiem jak będzie
Testować się ogromnie boję, żeby się nie rozczarować...tym bardziej, że ovu odznaczył mi dni od owulacji po wpisaniu dzisiejszej temperatury 37,1(tak jakby jej nie było) a powinno być pokazane, że dzisiaj 12dpo..
Nie wiem ocb z tym odznaczeniem dni od owu. Może system myśli, że owulacja mogła być też ze dwa dni wcześniej?
-
szona wrote:Nie wiem ocb z tym odznaczeniem dni od owu. Może system myśli, że owulacja mogła być też ze dwa dni wcześniej?❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
nick nieaktualnyDzulka, trzymam kciuki :* 🤛🤜
Ja wlasnie wracam od lekarza. Jajniki czyste, piekne, jedrne, macica jak ta lala, wiec dziwne. Gin stwierdzila, ze CP to raczej nie jest, bo przyrosty bety byly prawidlowe i tak samo prawidlowo beta spadala (pamietacie, jak mowilysmy, ze mega szybko zlatuje?). Uwaza, ze to raczej zasniad, choc tez jej nie pasuje, bo nie ma zadnych torbieli, nic. Jutro mam zrobic bete, jesli bedzie powyzej 150, to szpital, jesli nie, powtorzyc w srode. No nic, jakos to bedzie Wlasnie widzialam z eMkiem bocki na zywoDzulkaJ, Malgonia, Irvine90, agge, Iseko, syllwia91, Beti82, szona, mam_marzenie_synek❤, APrzybylska, Magduullina, ElfiaKsiężniczka, nuśka91, MonikA_89!, Ania_85_, moyeu lubią tę wiadomość
-
Cieszę się Sasanko że wszystko dobrze z Twoim osobistym inkubatorkiem 😉 mam nadzieję, że ta beta w górę to nic strasznego i wszystko się wyjaśni
Sasanka55, Magduullina lubią tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
Starania od 11.2018 r. z przerwami