Kwiecień plecień bo przeplata, w styczniu będę z wózkiem latać
-
WIADOMOŚĆ
-
JaSzczurek wrote:Mi to trochę na evap wygląda, bo kreska jest szara i cienka, nie różowa i blada. Może na zdjęciu tak tylko wygląda, kontrastowałaś je? Trzymam kciuki za kolejne testowanie 😊 U mnie też dziś 8 dpo, ale zupełna biel. Testujesz jutro? Ja chyba dopiero w niedzielę, bo mam ostatni test.
Właśnie dałam za duży kontrast😕 Na żywo różowiutka 🙂 Testuje jutro ale mam test clear blue 25mlU/ml i nie wiem czy mi wykryje 🤷🏻♀️ Powodzenia 🍀💚🤞🏻 Trzymam kciuki za Nas 🍀JaSzczurek lubi tę wiadomość
-
szona wrote:
„ Przyczyną każdego polimorfizmu jest mutacja, ale nie każda mutacja jest polimorfizmem.”
😅szona, Nuch2, Ladinola, moni05, MonikA_89! lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Ladinola wrote:O tym samym pomyślałam! 😂
I ja 🙋♀️Ladinola, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niereanimuj wrote:Czesc! Nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam test w 8dpo🍀
https://zapodaj.net/9e05008a4ba44.jpg.html
I chyba widzę cień ⏸ kreski🤞🏻🤰🏻30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
moyeu wrote:Hej 😊 ja coś widzę, kreska wyszła o czasie? Bo trochę jakby jest różowa ale jest też szarawa stąd moje pytanie. A i co to za test? Trzymam kciuki!
Tak o czasie, ale zwiększyłam kontrast i z różowej zrobiła się szara, następnym razem nie będę zwiększać 😅 PINK 10mlU/ml, jutro chce zrobic clear blue 25mlU/ml ale nie wiem czy wyjdzie i chyba się wstrzymam jednak 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️ -
Niereanimuj wrote:Tak o czasie, ale zwiększyłam kontrast i z różowej zrobiła się szara, następnym razem nie będę zwiększać 😅 PINK 10mlU/ml, jutro chce zrobic clear blue 25mlU/ml ale nie wiem czy wyjdzie i chyba się wstrzymam jednak 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Dziewczyny wiecie, że gdzieś kiedyś czytałam o tych mutacjach i podobno większość kobiet jakieś ma 🙈 więc generalnie ja acard sama bym wprowadziła, nie zaszkodzi, a i na krążenie pomagaNiereanimuj , szona lubią tę wiadomość
-
Pauliśka wrote:Pink 10 to najmniej czułe testy, więc clearblue wyjdzie tym bardziej
Dziewczyny wiecie, że gdzieś kiedyś czytałam o tych mutacjach i podobno większość kobiet jakieś ma 🙈 więc generalnie ja acard sama bym wprowadziła, nie zaszkodzi, a i na krążenie pomaga
Ok! Dzięki bo nigdy nie przykładałam wagi do testów, ale najbardziej polubiłam clearblue 😊 https://zapodaj.net/8f917ef4a811e.jpg.html
Tutaj bez kontrastu 🍀Rucola lubi tę wiadomość
-
Niereanimuj wrote:Ok! Dzięki bo nigdy nie przykładałam wagi do testów, ale najbardziej polubiłam clearblue 😊 https://zapodaj.net/8f917ef4a811e.jpg.html
Tutaj bez kontrastu 🍀
Przede wszystkim na zdjęciu pinka nie widziałam nigdy drugiej kreski bez ciąży, więc wyglada to obiecującoNiereanimuj lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszona wrote:Przede wszystkim na zdjęciu pinka nie widziałam nigdy drugiej kreski bez ciąży, więc wyglada to obiecująco
Maggie89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ladinola wrote:No ja miałam wręcz przeciwnie, że 3 razy pokazał druga kreskę a ciąży nie było 😂 to samo elektroniczne pinki. 🤦♀️
Co Ty mówisz? A to dziady! Ostatni bastion padł -
Sasanka55. wrote:
Najgorszy aperol - to nadal aperol! Twoje zdrowie Piękna :*Sasanka55. lubi tę wiadomość
-
Mój mąż kupił mi wczoraj Simsy 😅 bo chodziłam jakaś osowiała.
W rezultacie w 3 h - znalazłam samotnej lasce faceta, który zajmuje się robieniem drinków, doprowadziłam do poczęcia dziecka i zaręczyn. Dziecko urodziło się po 3 simsowych dniach - jeden dzień to jeden trymestr
No wymęczyłam się robotą okrutnie! 😅
Teraz zrobię obiad prawdziwemu mężowi i wracam do gry - muszę wyprawić wesele!!!!
😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2020, 15:50
agge, Sasanka55., *Agape*, Pati96, Misiaa, eemmiilliiaa, Ktototaki, lorinka9191, moni05, MonikA_89!, moyeu, Ania_85_, Iseko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A jak myślicie powtarzać jutro test czy się wstrzymać?🤔
-
szona wrote:Mój mąż kupił mi wczoraj Simsy 😅 bo chodziłam jakaś osowiała.
W rezultacie w 3 h - znalazłam samotnej lasce faceta, który zajmuje się robieniem drinków, doprowadziłam do poczęcia dziecka i zaręczyn. Dziecko urodziło się po 3 simsowych dniach - jeden dzień to jeden trymestr
Teraz zrobię obiad prawdziwemu mężowi i wracam do gry - muszę wyprawić wesele!!!!
😂
😂😂😂
Uwielbiam Simsy!szona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszona wrote:Mój mąż kupił mi wczoraj Simsy 😅 bo chodziłam jakaś osowiała.
😂
Paaaadlamszona lubi tę wiadomość