Kwiecień plecień bo przeplata, w styczniu będę z wózkiem latać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySporo tu smutnych wieści ostatnio... Sasanko, Lorinko serce mi pękło 💔 trzymam kciuki, żeby kurczaczki szybko do Was wróciły...
Szona z Twoim tatą już lepiej? Bo nie kojarzę, chyba że mi umknęło.
Ladinola za Twojego tatę ogrom kciuków! Na pewno będzie dobrze ❤ ma takie wsparcie to da radę zadbać o siebie... Mobilizacją do tego, będzie pragnienie wnuków.
Ochmanko, cudny dzieć 😍 jeszcze raz gratulacje! och nie tak dawno ja byłam na pierwszym usg z gumisiem, a tu zaraz Niunia kończy 3 msc ❤Malgonia, Ochmanka, Sasanka55., szona lubią tę wiadomość
-
Bardzo dziękuję, że pytacie - Tata stabilnie. Czekamy na wizytę u kardiologa i masę dalszych wizyt i badań. Wirus porządnie utrudnia niestety
Okularnica_:), agge, Ochmanka, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Ochmanka wrote:Agape, dr Kwiatek. Faktycznie spoko wrażenie zrobił, jest delikatny i dokładny (póki co) i ja osobiście dobrze się czułam w gabinecie. Jest profesjonalny ale dorzuca też elementy rozluźniajace😉 pierwsze wrażenie oki i mam nadzieję że tak już zostanie
Oby Ci już pozostało na zawsze to dobre, pierwsze wrażenie 😉
Z Twojej ciąży cieszę się tak, jakby to była moja 😅Ochmanka lubi tę wiadomość
Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼 -
nick nieaktualny
-
szona wrote:A jakieś dwa dni temu pozytywny test. Czary. Panan, czy Ty nigdy nie odpuścisz?
I wlasnie przez takie osoby myslalam, ze macierzynstwo to lajcik skoro mamuśki maja czas sie az tak nudzic
Ochmanko przeczytslam, ze mam kupic wątróbkę i petardy i juz mialam krwawa wizje tego co sie pod balkonem bedzie dzialo, choc sensu tego nie bylam w stanie pojac
A Krolewna ladna po tatusiuszona, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
panan12 wrote:Bo myslalam ze jestem już po owulacji ale okazało się że nie bo bylam dzis u ginekologa.Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
Ladinola wrote:Dzisiaj minimum 11dpo, max 13dpo u mnie i serio mam już ochotę zrobić test. 🤦♀️ A mąż za to mówi, żeby nie robić bo znowu będę chodzić zestresowana w poszukiwaniu cieni cienia.
A masz tych testów kilka? Jak masz na jutro - to jedziesz z koksem! Brakuje mi tu zdjęć testówOkularnica_:), eemmiilliiaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszona wrote:A masz tych testów kilka? Jak masz na jutro - to jedziesz z koksem! Brakuje mi tu zdjęć testów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2020, 20:41
-
MamaStasia :) wrote:To niby skąd raptem pozytywny test ? Może zamiast na ciążowy nasikalas na owulaka ?
Szkoda z nią rozmawiać. Jestem na ovu ponad rok, a jak wpada to zawsze z czymś totalnie z dupy. Bajkopisarz level master. Zamiast ginekolog, powinien już dawno być grany psychiatra. Tak, jak w 90% sytuacji na forum jestem kwiatem lotosu na tafli jeziora, tak do panan cierpliwości mam zero.*Agape*, lorinka9191, Malgonia, olik321, Pati96, Angelika1313, Rucola, Rucola, Rucola, agge, Gosiek1993, Sasanka55., moyeu, Okularnica_:), Makino, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
szona wrote:Hotel Paradise 😂
Szonka, mój chłop, jak to oglądam to już z daleka krzyczy, że mam to dziadostwo wyłączyć, bo nie zniesie i mnie razem z telewizorem wyniesie 😂🤣😂
szona, Pauliśka, Sasanka55. lubią tę wiadomość
Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
Malgonia zamordowałaś(😂) moją wyobraźnię. No ale wątróbka pod balkonem... czemu nie😆
Szonka czas trudny ale mam nadzieję że u Taty będzie już tylko lepiej.
BANAN...🤦♀️szona, moyeu lubią tę wiadomość
-
Ladinola wrote:Nie mam, bo mam cichy zakaz robienia testów. 😂 Nie raz mnie oszukały a to pozytywne a ciąży nie było a to negatywne a ciąża była (ale to raz!) 😂 a to cień cienia i tak ten... Nie powiem, chciałabym ujrzeć dwie kreseczki niż wynik bety jako pierwsze. To takie symboliczne.
A jakże! Testy są spoko.
Nawet te, co w 3 minucie, w 6-7 dpo pokazują szare gównokreski Bobek chociaż pokazuje różowe 😅
Ladinola, *Agape*, Pauliśka, moyeu, Malgonia, Madziandzia lubią tę wiadomość
-
szona wrote:Szkoda z nią rozmawiać. Jestem na ovu ponad rok, a jak wpada to zawsze z czymś totalnie z dupy. Bajkopisarz level master. Zamiast ginekolog, powinien już dawno być grany psychiatra. Tak, jak w 90% sytuacji na forum jestem kwiatem lotosu na tafli jeziora, tak do panan cierpliwości mam zero.Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
Ladinola wrote:Nie mam, bo mam cichy zakaz robienia testów. 😂 Nie raz mnie oszukały a to pozytywne a ciąży nie było a to negatywne a ciąża była (ale to raz!) 😂 a to cień cienia i tak ten... Nie powiem, chciałabym ujrzeć dwie kreseczki niż wynik bety jako pierwsze. To takie symboliczne.
szona lubi tę wiadomość
-
Sxoneczko moje zycie stalo sie dzieki Tobie lepsze w tym momencie. Zawsze w chwilach ciezkich myslslam "badz jak niezatkany zlew" - no ale kto by chcial byc zlewem. Teraz bede kwiatem lotosu
szona, Okularnica_:), Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
olik321 wrote:Laski co WY testujecie?
Bo mi się marzy chociaż szarą ujrzeć ;p
W sensie jakie testy? Bobotesty czułość 25 (kłamcy, ale i wybarwiają się jak dzikusy w razie ciąży.) A teraz mam zapasy testów z Allegro od sprzedawcy e-storenet. I chyba miłości nie będzie 😅 -
szona wrote:W sensie jakie testy? Bobotesty czułość 25 (kłamcy, ale i wybarwiają się jak dzikusy w razie ciąży.) A teraz mam zapasy testów z Allegro od sprzedawcy e-storenet. I chyba miłości nie będzie 😅