Kwiecień plecień bo przeplata, w styczniu będę z wózkiem latać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Matko, parsknęłam śmiechem tak głośno, że obudziłam Starego i pewnie cały pion w bloku 👌
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2020, 23:50
moni05, Sasanka55., Pati96, Magddullina2, LaBellePerle, Gosiek1993, agge lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:U mnie 3 tygodnie po poronieniu test był pozytywny. Też nie mogłam się doczekać aż te kreski znikną 🙈
A co się stało u Ciebie, bo przegapiłam? Jak nie chcesz to nie pisz oczywiście.
No chyba ciaza biochemiczna, wczesnie wylapana. Jak Ty sie czujesz?
Ladinola, odpedzam @! -
nick nieaktualny
-
szona wrote:To jaaaak? Allegraki zostawiły komuś oszukane cienie albo poczasiaki? Magdulina, u Ciebie to były testy „od Beti”?
Ps tak apropos nadrabiam Was od piatku tak naskrobane ze mam lekturke do kawy 🤣🤦😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2020, 07:38
👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
nick nieaktualnyNo przy moich 26-28 dniowych cyklach to termin @ za chwilę, bo dziś 25 dc. Chciałam szarpnąć wczoraj test w Biedrze ale bida straszna. Jeszcze chłop za mną łaził i "Czego szukasz? No czego szukasz?", odwarknęłam mu tylko, że to tajemnica. Dziś poszukam w Rossmannie i może siknę jak mnie nie zaleje.
LaBellePerle, szona, agge lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć, to moj pierwszy post ale od jakiegos czasu obserwuje to co piszecie i jak wzajemnie sie wspieracie. Dzisiaj postanowilam napisac. Dzisiaj jest moj 30 dc i z samego rana postanowilam zatestować. Użylam Pink Test strumieniowy super czuly i wyszly dwie wyczekiwane grube krechy 😊Dziewczyny czy to mozliwe ze test dal falszywy wynik? Jesli nie to czy to normalne ze boli mnie co jakis czas podbrzusze (raz mocniej raz delikatnie)? Wizyte u ginekologa mam dopiero w poniedzialek.
Sasanka55. lubi tę wiadomość
-
Makino wrote:Sasanko, mocne kciuki za jak najniższą betę!
Olik, widzę, że mamy podobną sytuację. A myślałam, że o drugie dziecko będzie łatwiej, chociaż psychicznie, a tu dupa, po roku jednak przychodzi zwątpienie
Młodomężatka u nas morfologia jest 0%, koncentracja 2,3mln/ml a norma jest od 18 podajże ... ogólnie nie dość, że bardzo małą ilość to morfo 0%
Dziewczyny miłego dnia, ja spadam do pracy, po 4 nieprzespanej nocy.. -
Madziandzia wrote:No przy moich 26-28 dniowych cyklach to termin @ za chwilę, bo dziś 25 dc. Chciałam szarpnąć wczoraj test w Biedrze ale bida straszna. Jeszcze chłop za mną łaził i "Czego szukasz? No czego szukasz?", odwarknęłam mu tylko, że to tajemnica. Dziś poszukam w Rossmannie i może siknę jak mnie nie zaleje.
boże, jakbym mojego widziała...Madziandzia lubi tę wiadomość
-
Annie1981 wrote:U mnie 3 tygodnie po poronieniu test był pozytywny. Też nie mogłam się doczekać aż te kreski znikną 🙈
A co się stało u Ciebie, bo przegapiłam? Jak nie chcesz to nie pisz oczywiście.
a myślicie, że to zależy od wysokości ciąży? Wydaje mi się, że w młodszej ciąży ta beta jest wyższa, bo chyba od któregoś tygodnia stoi w miejscu a nawet maleje? U mnie po poronieniach już dwa tygodnie po były wszystkie testy negatywne... -
Sasanko kciuki zacisniete ✊✊✊✊
Ochmanko jak wspaniale wiedziec ze zdrowo rośniecie ❤😍❤😍❤😘
Wybaczcie ze sie nie odniose do postow ale juz nic nie pamietam 🤦🙉🤪
Wczoraj nadrabialam porzadki w domku jeszcze ciuchy musze posegregowac bo chlopcy tak rosna 🤦😜
Wczoraj niewiem skad starszy zadal mi pytanie "mama a kiedy urodzisz nam siostrzyczke? Bo brata juz mam " heh skad sie dziecia biora te pytania ❤🙉Sasanka55. lubi tę wiadomość
👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
Sandra_20 wrote:Cześć, to moj pierwszy post ale od jakiegos czasu obserwuje to co piszecie i jak wzajemnie sie wspieracie. Dzisiaj postanowilam napisac. Dzisiaj jest moj 30 dc i z samego rana postanowilam zatestować. Użylam Pink Test strumieniowy super czuly i wyszly dwie wyczekiwane grube krechy 😊Dziewczyny czy to mozliwe ze test dal falszywy wynik? Jesli nie to czy to normalne ze boli mnie co jakis czas podbrzusze (raz mocniej raz delikatnie)? Wizyte u ginekologa mam dopiero w poniedzialek.
Ból brzucha jak na @ jest normalny we wczesnej ciąży. Nie planujesz zrobić bety?szona, eemmiilliiaa lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Sandra_20 wrote:Cześć, to moj pierwszy post ale od jakiegos czasu obserwuje to co piszecie i jak wzajemnie sie wspieracie. Dzisiaj postanowilam napisac. Dzisiaj jest moj 30 dc i z samego rana postanowilam zatestować. Użylam Pink Test strumieniowy super czuly i wyszly dwie wyczekiwane grube krechy 😊Dziewczyny czy to mozliwe ze test dal falszywy wynik? Jesli nie to czy to normalne ze boli mnie co jakis czas podbrzusze (raz mocniej raz delikatnie)? Wizyte u ginekologa mam dopiero w poniedzialek.
-
Sasanka55. wrote:No ciemny jest, ale w dupie. Beta pokaze co i jak.
Reklama na ovufriend, bym sprawdzila, czy moje dziecko ma szanse dostac sie do pruszkowskiego liceum 😅
Sasanko też mam tą reklamę 😆 of musi zdecydowanie popracować nad reklamami 😝Sasanka55. lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Sasanko ✊ ja mam nadal nadzieję na piękną betę mimo krwawienia...moja mama ze mną krwawiła do 8 miesiąca więc do 5 nie wiedziała że jest w ciąży bo intensywność krwi była taka jak zawsze w czasie @...
Miłego dnia!24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
nick nieaktualny
-
Sasanka i moje kciuki na pokładzie.
Sandra wrzuć test to popatrzymy chętnie, my tu lubimy takie piękne widoki
Daniela powiem Ci, że jestem pełna podziwu dla Ciebie- 3 dzieci i jeszcze ciążowe dolegliwości. Siła jest kobietą, bez dwóch zdań. Oszczędzaj się jednak ile tylko dasz rade
Kingulla. Faktycznie szybko wyszłaś ze szpitala, ale w aktualnej sytuacji pewnie lepiej w domu dochodzić do siebie. Trzymaj się kochana, jesteś bardzo dzielna, mam nadzieję, że z dnia na dzień będzie coraz lepiej.
Aha i ja też jestem wiernym widzem Hotelu Paradise...prawda jest taka, że tego rodzaju rozrywka jest mi teraz szczególnie potrzebna na mój zestresowany łeb, nic tak dobrze nie działa 😅😅no i oczywiście ślub od pierwszego wejrzenia!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2020, 08:34
szona, Sasanka55. lubią tę wiadomość
Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
Sandra_20 wrote:Nie za bardzo mam jak teraz zrobic badanie bety. Ale mam nadzieje ze w poniedzialek lekarz mnie na nie wysle Chetnie wrzuce tutaj zdjecie testu tylko jak to zrobic?
Zaznacz największy rozmiar, załaduj zdjęcie, jak juz wyświetlą Ci się linki, to skopiuj TRZECI i wklej tutaj