Kwiecień plecień bo przeplata, w styczniu będę z wózkiem latać
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziandzia. Trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła.
Sasanka. Wiem jak się czujesz. Trzymaj się.
Lucky. Będziemy czekać na Ciebie. Trzymaj się.
eemmiilliiaa. Ja kilka lat temu bardzo zaangażowałam się w afirmacje i wtedy życie zaczęło mi się zmieniać o 180 stopni 🙂
Potem jakoś nie miałam do tego głowy i teraz znów do tego wracam, ale na razie tylko afirmacje płodności i ciążowe 😉
Rucola. Trzymam kciuki za owocne starania 🙂
U mnie dziś 4dpo. Przez ostatnie 3 dni po owu bolały mnie piersi, a dziś zniknął ból i tempka spadła 😮 Co prawda nie spadła poniżej linii, ale jednak. Już się przestraszyłam, że jednak owu nie było, ale będę się pocieszać tym co piszecie, że temperatura nie zawsze mówi prawdę. Tylko co z tymi piersiami 🤔
Ja generalnie tempki nie mierzę. Testowałam tylko na kilku cyklach, żeby zobaczyć czy ona skacze po pozytywnym owulaku.
Teraz wyciągnęłam termometr, bo jestem pierwszy cykl po poronieniu i chcę zobaczyć czy coś nie zmieniło.
eemmiilliiaa, Rucola lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Madziandzia. Trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła.
Sasanka. Wiem jak się czujesz. Trzymaj się.
Lucky. Będziemy czekać na Ciebie. Trzymaj się.
eemmiilliiaa. Ja kilka lat temu bardzo zaangażowałam się w afirmacje i wtedy życie zaczęło mi się zmieniać o 180 stopni 🙂
Potem jakoś nie miałam do tego głowy i teraz znów do tego wracam, ale na razie tylko afirmacje płodności i ciążowe 😉
Rucola. Trzymam kciuki za owocne starania 🙂
U mnie dziś 4dpo. Przez ostatnie 3 dni po owu bolały mnie piersi, a dziś zniknął ból i tempka spadła 😮 Co prawda nie spadła poniżej linii, ale jednak. Już się przestraszyłam, że jednak owu nie było, ale będę się pocieszać tym co piszecie, że temperatura nie zawsze mówi prawdę. Tylko co z tymi piersiami 🤔
Ja generalnie tempki nie mierzę. Testowałam tylko na kilku cyklach, żeby zobaczyć czy ona skacze po pozytywnym owulaku.
Teraz wyciągnęłam termometr, bo jestem pierwszy cykl po poronieniu i chcę zobaczyć czy coś nie zmieniło.
Dziekuje :* Trzymam kciuki za Twoj cykl ✊✊✊ Ciesze sie, ze zdecydowalas sie dzialac. Piersi sa oszustami, na nie nie patrzAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
szona wrote:Bardzo lubię takie pozytywne posty z rana. Aż chyba trzeba będzie upiec znowu jakieś ciasto, bo na słowo muffinka aż zabulgotalo w brzuchu. Smacznego!
I jestem na fb w grupie tej pani od afirmacji, ale na razie jej melodyjny głos działał na mnie jakoś irytująco - przyznaję jednak, że nie dałam jej jeszcze pełnej szansy, bo i niczego nie przesłuchałam. Może spróbuję.
Sasanka55. wrote:Dziekuje :* Trzymam kciuki za Twoj cykl ✊✊✊ Ciesze sie, ze zdecydowalas sie dzialac. Piersi sa oszustami, na nie nie patrz
Sasanka55., szona lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Pauliśka a co się dzieje?Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
nick nieaktualnyPauliśka wrote:Sasanko o której wyniki bety? Lorinko a Ty betę też robiłaś? Wybaczcie dziewczyny, ale nie ogarniam życia ostatnio, fatalnie się czuję...
Pauliska, pewnie miedzy 16:00 a 18:00... Odswiezam co sekunde Lorinka dzis nie byla w labo, moze jutro pojdzie. Pauliska, a co Ci jest? Przez te zmiany cisnienia tak zle sie czujesz, czy jeszcze cos innego? :* -
Ach, to muszę przełożyć odświeżanie owu na później i iść sprzątać kibel... 🙄 a taki dobry pretekst miałam. 😋
✊🏻✊🏻Sasanka55., Okularnica_:), szona, Malgonia, agge lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
U mnie dzisiaj przemalowywanie sypialni:) malinowa czerwień to raczej nie jest kolor dla błogiego snu małego kurczaka:D okleilam emkowi wszystko oprócz sufitu i niech się bawi;)
A kiedy jak nie na przymusowym urlopie;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2020, 13:30
Sasanka55., Misiaa, moni05, szona, Mlodamezatka, moyeu, Magddullina2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPauliśka wrote:U mnie nic wielkiego, mdłości, bóle głowy i żołądka, typowo ciążowe dolegliwości 🙈 a jeszcze muszę ogarniać lekcje z córką... 😱 najchętniej przespałabym większość czasu 🙈
Pauliska, przepraszam Cie, ale odetchnelam Jak typowo ciazowe dolegliwosci, to wielkie uf Olej lekcje, zrobcie sobie wagary :* -
nick nieaktualny
-
Ale piękna torebka! 😍skad to cudo?
Shit, nie. Toć oszczędzam... 🙈Sasanka55. lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnymoni05 wrote:Ale piękna torebka! 😍skad to cudo?
Shit, nie. Toć oszczędzam... 🙈
Z House'a. Mam juz taka czarna i bordowa, polecam No a teraz jeszcze zamowilam niebieska pod maseczki 🙈 Jestem debilem
https://www.housebrand.com/pl/pl/xz950-07x/satchelWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2020, 14:16
szona, moni05 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sasanka55. wrote:
Hehe i jeszcze boston terrier na masce
Czekam Siostro na Twoją betę!
Edit: No i po co pokazałaś mi tę torebkę :pWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2020, 15:05
Sasanka55., moni05 lubią tę wiadomość
-
Pauliśka wrote:Jezu a mi ułamało się kawałek zęba 😱 teraz dostać się do dentysty to jakiś cud... Aaaaaa i to czwórka! 😱
Jeśli nie boli, to prawdopodobnie nikt Cię nie przyjmie ja nie mam swojego kawałka zęba już jakiś miesiąc 🤦♀️
-
nick nieaktualny
-
Hejo 😀 w koncu sie odrobilam w pracy i moge zajrzec.
Sasanko trzymam kciuki za bete ✊🏻 A tymi torebkami i maseczkami mnie rozwalilas 😂😂😂
Ej mialo byc dzis testowanie i co! Czekam na wasze jutrzejsze testy dziewczyny! Trzeba zakurczakowac ten miesiac w koncu 😀 ja dzis testowalam 😂 5dc tescik bialy czyli wszystko super druper 💪🏻
Dzisiaj zaaplikowalam sobie polowiczna kuracje a’la Rucola bedzie co ma byc. Na razie skupiam sie na połówku i wyliczam dawki supli 😂 ale w maju juz nie odpuszcze, musze skontaktowac sie z ginem i pobrac wszystko co trzeba do HSG ktore pewnie zrobie w czerwcu dopiero.
Zastanawiam sie czy sobie nie zamowic tego badania na mutacje z testDNA... jak robilam kiedys kwas foliowy wyszedl troszke ponad norme ale gine mnie zbyla i powiedziala ze jak suplementuje to jest zawyzony... jakos mnie to caly czas mierziSasanka55., Rucola, Rucola, Rucola lubią tę wiadomość
13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚