Kwiecień plecień bo przeplata, w styczniu będę z wózkiem latać
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekam na hotel paradise jak dziecko na zabawkę
My z początku chcieliśmy mieć piątkę dzieci, ale po moich problemach po drugim porodzie stwierdziliśmy, że trójka wystarczy... Chociaż czuję, że jak będzie wszystko dobrze, to na trójce się nie skończy...GrubAsia, Fiore, Irvine90, moni05, Magddullina2 lubią tę wiadomość
-
Ladinola wrote:Hej. Ja coraz częściej czuje kłucie w lewej stronie podbrzusza tam gdzie była cp... Boję się, że znowu będzie to samo. Mam wizytę 29 zobaczymy co tam będzie na usg...
A z tatą jednak nie jest najlepiej. Wczoraj miał problemy z oddychaniem, nie mógł odkrztusić tego co zalega mu w oskrzelach. Założyli mu rurkę tracheostomijną. Lekarz powiedział, że tata ma słaby organizm. Trzeba byc dobrej myśli...Ladinola, Mm lubią tę wiadomość
-
szona wrote:Zrobiłama AOA, ASA i helicobacter pylori.
Daniela wrote:A ja się staram nie narzekać Zwłaszcza na wątku dla staraczek - przecież wiadomo, że tak naprawdę tutaj każda z nas marzy o tych objawach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2020, 13:44
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
szona wrote:Rucola, widzę, że to na receptę. Ciekawe czy by mi gin wypisała 🤔
Ale Ty nad tym się zastanaiwasz jak wyjdzie helicobacter? My skończyliśmy brać te antybiotyki o których Wam kiedyś pisałam. Rozumiem że na tym się historia kończy?
Na co jest ten specyfiki o którym piszecie z Rucola?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2020, 14:06
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
nick nieaktualnySuszarka wrote:Przepraszam za swoje smęty ale od rana mam schizy. Czy ta moja beta nie jest jakaś za niska? U mamyginekolog wyczytałam że dniu spodziewanej @ powinna wynosić około 200, u mnie to było ledwo 67. Czy to nie świadczy źle? Niby wiem że liczy się przyrost, ale gdzie nie czytam to dziewczynom wychodzi pierwsza beta ze 100 co najmniej a u mnie taka bida chyba sobie muszę odciąć internet...owulacji nie jestem jakoś super pewna bo temperatury się trochę rozjechały w tym cyklu
Suszarka, frezyjciada lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Judit wrote:Ale Ty nad tym się zastanaiwasz jak wyjdzie helicobacter? My skończyliśmy brać te antybiotyki o których Wam kiedyś pisałam. Rozumiem że na tym się historia kończy?
Na co jest ten specyfiki o którym piszecie z Rucola?
Nie nie, helicobacter to swoją drogą. Ale patrząc na swoje bóle brzucha, głowy czy stan cery myślę, że mogę potrzebować odgrzybiania/odrobaczania. Chciałabym sobie taką kurację zafundować. -
nick nieaktualny
-
Annie 1981 jak poszukasz to są publikacje łączące obecność HP z problemami z płodnością. Ja tą info mam z pierwszej ręki od Paśnika i u nas po przeleczeniu zaskoczyło po 1,5 miesiąca.
Judit tak, kuracja zakończona.
Mi może jutro uda się podejść do labu to zbadam proga i helicobacter i w sumie nie wiem co jeszcze. Kurację na HP miałam 2,5 roku temu.
Fluconazol jest na grzybicę a na odrobaczanie polecam Vermox. Jak nam nie pyknie wkrótce to my też działamy w tym kierunku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2020, 15:12
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
*Agape* wrote:Martwię się o Ochmankę... Czy któraś z Was ma z nią kontakt?
Pauliśka ja zawsze marzyłam o 2 dzieci..rok po roku najlepiej póki co..czekam ale 5 dzieci to jak dla mnie prawdziwy hardcore
P.S dzisiaj byłam w pierwszej lepsze otwartej kwiaciarni bo teście mają 44 rocznice ślubu..wychodzę z niej parze na nazwę, a tam? SASANKA*Agape*, Sasanka55., szona, Nuch2, Okularnica_:), GrubAsia, MonikA_89!, agge, kittinka, Madziandzia, Makino, moyeu lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Suszarka wrote:A ja dodam tylko że u nas zaskoczyło w cyklu w którym byliśmy leczeni oboje flukonazolem, także polecam
Przepraszam ale nie widziałam Twoich postów na ten temat. To było zalecenie lekarza? Ja mam również problemy z cera, mój mąż ma ciągle dziwne bóle brzucha ale do głowy mi nie przyszło że to może być przyczyna.ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Misiaa wrote:Ochmanka ma się dobrze pisała nam na fb że ma teraz sporo pracy ale maleństwo rozwija się prawidłowo
Pauliśka ja zawsze marzyłam o 2 dzieci..rok po roku najlepiej póki co..czekam ale 5 dzieci to jak dla mnie prawdziwy hardcore
P.S dzisiaj byłam w pierwszej lepsze otwartej kwiaciarni bo teście mają 44 rocznice ślubu..wychodzę z niej parze na nazwę, a tam? SASANKANasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼 -
Dziewczyny kiedyś oceniałyście płeć dziecka na podstawie usg, lokalizacji zarodka w pęcherzyku? Może któraś wie co u mnie wychodzi? Wiadomo tak z czystej ciekawości, zobaczymy czy później się sprawdzi 😊Mlodamezatka, ElfiaKsiężniczka, Magddullina2, agge, Makino lubią tę wiadomość
-
Inga ja miałam 2 razy takie ułożenie na pierwszym usg i dwie dziewczynki
Inga28 lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Hej Dziewczyny:*
Czytam Was cały czas, trzymam za każdą nieustannie mocno kciuki, gratuluję każdego pozytywnego testu, prawidłowego przyrostu bety i wszystkich dobrych wiadomości! Niewiele się udzielam ostatnio, bo nie mam za wiele do powiedzenia.
Szonka, dziękuję, że pytasz:* Staram się teraz trochę wyluzować głowę od starań i całego tego "staraniowego zamieszania". Także, jestem, czytam, kibicuje, ale staram się też skupiać na samej sobie i mężu. Chcę żebyśmy dobrze wykorzystali też czas "wolny" od starań 😉 Nie uciekam na pewno będę się odzywała, ale muszę trochę odsapnąć 😉 Mam nadzieję, że zanim ja wrócę do starań to Wy zdążycie już wszystkie ujrzeć piękne dwie kreseczki, czego każdej z całego serducha życzę! 😘Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba