Kwiecień plecień bo przeplata, w styczniu będę z wózkiem latać
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucola wrote:Szonka napisz na priv
Wysłałam zaproszenie do ZiomkówRucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPiaaatunio Maz wrocil z pracy, wlaczyl jakas muzyke, zaczal tanczyc, ja razem z nim. Walnelismy tak kilka ukladow na miare 2 wydurniajacych sie pajacow. Tak sobie pomyslalam, ze fajne mamy zycie i jeszcze fajniej, jak zaczyna sie weekend Milego piekne
Nuch2, Mlodamezatka, szona, Ladinola, Magddullina2, Rucola, Lilou, Irvine90, olik321, Pauliśka, Annie1981, Pati96, *Agape*, Okularnica_:), Misiaa, Daniela, Inga28, Suszarka, moni05, agge, kittinka, Niercierpliwa v2.0, GrubAsia, Madziandzia, Makino, eemmiilliiaa, moyeu, Iseko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNati111 wrote:Słuchajcie a jak z tymi testami owu - w ciąży zawsze wychodzą pozytywne czy też nie ma reguły?
Annie1981, Gosia1234, szona lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny... A ja się poddaje w tym cyklu nie robię sobie zbędnej nadziei dziś ból owulacyjny jak w mordę... 😢 M wraca dopiero jutro w nocy... 😢 Raczej z pon żołnierzyki popadały 😢🙄wszystko nie tak... 🙄 Od maja ma już nie wyjeżdżać to jedyny plus całej tej sytuacji... Wszędzie wookolo dowiaduje się że ktoś urodził lub jest w ciąży... Cieszę się bardzo ale jakoś mi tak smutno.... 😢
Przepraszam za mój smutozalpost...👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
Ladinola wrote:Nie ma reguły, po prostu tym co przypadkowo wyszły pozytywne będą wciskać, że to jest prawda i koniec.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Nati111 wrote:Słuchajcie a jak z tymi testami owu - w ciąży zawsze wychodzą pozytywne czy też nie ma reguły?
Magddullina2 wrote:Hej dziewczyny... A ja się poddaje w tym cyklu nie robię sobie zbędnej nadziei dziś ból owulacyjny jak w mordę... 😢 M wraca dopiero jutro w nocy... 😢 Raczej z pon żołnierzyki popadały 😢🙄wszystko nie tak... 🙄 Od maja ma już nie wyjeżdżać to jedyny plus całej tej sytuacji... Wszędzie wookolo dowiaduje się że ktoś urodził lub jest w ciąży... Cieszę się bardzo ale jakoś mi tak smutno.... 😢
Przepraszam za mój smutozalpost...Magddullina2 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie w sumie maj to miesiąc moich urodzin testy sobie poczekają na testowanie bo rozkładam ręce w tym cyklu.. Jakąś iskierka nadziei się tli ale nie oszukuje się 😢 tyle czasu nic nie pyklo gdzie było na czas to i 3 dniowe plemniczki nie mają szans 😢
Byłby to cud nad cudy chyba... 😢 No dobre dość moich smetow👩👦👦
👣2014
👣2016
nick nieaktualnyRucola wrote:ale tu nie chodzi o przypadkowość tylko o to, ze niektóre testy owulacyjne są czułe również na beta hcg ze względu na podobną budowę do LH, ale poziom bety mniej więcej musi być równy minimalnie 100 żeby owulak wyszedł pozytywny (czyli kreska testowa jest przynajmniej tak mocna jak kontrolna). jesli wychodzi druga kreska ale jest jasniejsza od kontrolnej to nie łączyłabym tego z beta hcg.
Okularnica_:), Gosia1234 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucola wrote:ale tu nie chodzi o przypadkowość tylko o to, ze niektóre testy owulacyjne są czułe również na beta hcg ze względu na podobną budowę do LH, ale poziom bety mniej więcej musi być równy minimalnie 100 żeby owulak wyszedł pozytywny (czyli kreska testowa jest przynajmniej tak mocna jak kontrolna). jesli wychodzi druga kreska ale jest jasniejsza od kontrolnej to nie łączyłabym tego z beta hcg.
Rucola lubi tę wiadomość
-
Magddullina2 wrote:Annie w sumie maj to miesiąc moich urodzin testy sobie poczekają na testowanie bo rozkładam ręce w tym cyklu.. Jakąś iskierka nadziei się tli ale nie oszukuje się 😢 tyle czasu nic nie pyklo gdzie było na czas to i 3 dniowe plemniczki nie mają szans 😢
Byłby to cud nad cudy chyba... 😢 No dobre dość moich smetow
Narzekaj nam tu ile chcesz, wszystkie Cię rozumiemy. Trzymam kciuki, może a nóż się uda 🙂Magddullina2 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Ladinola wrote:Co nie zmienia faktu, że dalej tutaj mowa o przypadku skoro tylko niektóre testy są czule. Każdy test ma swoje przeznaczenie i tego powinnyśmy się trzymać, po takim owulakiem można sobie za dużo nadziei narobić.
https://allegro.pl/oferta/testy-owulacyjne-50szt-ciazowe-10szt-premium-7572788668
A moze masz jakiegoś owulaka pod ręką i sikniesz kontrolnie? Tak z czystej ciekawości Cię o to proszę#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Na grudniowkach u nas koleżanka sikala kontrolnie na owulaka, będąc w ciąży i negatyw. Ale nie wiem, co to za owulak był.
Ja nigdy nie eksperymentowalam.
Ladinola, mam nadzieję, że Twój tata nabierze sił i poradzi sobie. Nic dziwnego, że jest słaby, skoro ciężko chorował, a potem miał operacje jedna po drugiej. Potrzebuje teraz czasu, ale wierzę, że wyjdzie z tego. Bądź dobrej myśli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2020, 19:58
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
EwaS87 wrote:Ladinola super przyrost.
Ja właśnie odczytałam wyniki:
Beta 53
Progesteron 29 🤪
Trochę się martwię, bo brzuch pobolewa/kłuje🤔
a to 30 dc więc okolice terminu miesiączki. -
dzastina2005 wrote:Jestem po monitoringu i lece do Was z wieściami. Na lewym jajniku pęcherzyk 18,6 ( w zeszłym cyklu owulacja też byla z lewego jajnika) na prawym pęcherzyk 11,9 ( co z tym jajnikiem jest nie tak?) Endometrium podrosło z 7 do 8,9. Lekarz przewiduje owulację na sobotę w poniedziałek znowu monitoring jak nie pękną to poda pregnyl. Trzymajcie kciuki kochane ruszam do działania 😄
dzastina2005 lubi tę wiadomość
-
MalaMi wrote:Witam sie wieczorowa pora. Prosze prowadzaca o wpisanie mi @ bo przylazla. Ale to bylo do przewidzenia. Przez to co sie dzieje moje malzenstwo wisi na wlosku nie spotykamy sie nie rozmawiamy wogole nie zyjemy jak malzenstwo. Siedze ciagle w robocie bo nie mozemy spotykac soe z najblizszymi bo ich zarazimy bo to dla bezpieczenstwa. Predzej sie rozwiedziemy niz bedziemy niec dziecko. Maz juz wspominal ze ma dosc takiego zycia. Wiec zlozyl wniosek o separacje.
-
Annie1981 wrote:Ja też mam urodziny w maju 🙂
Narzekaj nam tu ile chcesz, wszystkie Cię rozumiemy. Trzymam kciuki, może a nóż się uda 🙂
Stymulację, ivf.. Tyle suplementów.. 😢
A ja nic nie robię w tym kierunku... Mam już dwóch synów i pozostawiłam naturze i Bogu co dalej mi pisane... Nie nawidzę lekarzy... Nie będę się badać mam już jeden epizod za sobą i może dlatego tak. Błagam nie oceniajcie mnie po tym co teraz piszę ale w UJ mi ciężko z tym wszystkim... Teraz już postanowiłam i na dobre będę się tego trzymać... Daje nam czas do września jak mały pójdzie do przedszkola jeżeli się nie uda nie będę już walczyć... Jest mi przykro ale życie niejednokrotnie pokazało mi że trzymam rodzinę w kupie i nie wiem jak moje życie potoczy się dalej... Mnóstwo zdarzeń które nie powinny mieć miejsca dają mi taki jebany pytajnik w mózgu... Jeszcze moja mama.... Eh.. 😢 Toczę wojnę sama ze sobą... Jak nie raz patrzę jak piszecie o czasach z mkami i te piękne zdj na grupie... Serce mi pęka... Po ciekim lodzie stąpam do wybuchu👩👦👦
👣2014
👣2016
Inga28 wrote:Dziewczyny kiedyś oceniałyście płeć dziecka na podstawie usg, lokalizacji zarodka w pęcherzyku? Może któraś wie co u mnie wychodzi? Wiadomo tak z czystej ciekawości, zobaczymy czy później się sprawdzi 😊