Kwiecień plecień bo przeplata, w styczniu będę z wózkiem latać
-
WIADOMOŚĆ
-
Niercierpliwa v2.0 wrote:Pauliska Ale wiedziałaś o przejęciu firmy z dniem 1.04.2020?
Bo jeśli tak to faktycznie to l4 powinno mieć dane nowego pracodawcy. Więc tu pozostaje raczej kwestia jego unieważnienia i wystawienia nowego.Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼 -
nick nieaktualny
-
Annie1981 wrote:Ja nie widzę kreski, ale trzymam kciuki.
Jak teraz nie będzie dwóch ciemnych to nie będę już wierzyć ani robić przed, dzidiaj przyszła wredocha w nocy to teraz czekanie do wrześniaLipiec 2020 cb, luty 2021 cb
Mama trójki dzieci z ogonami🐶
Zoi ❤️ 36+5, 1900g -
nick nieaktualnyMuszka05 wrote:Jak teraz nie będzie dwóch ciemnych to nie będę już wierzyć ani robić przed, dzidiaj przyszła wredocha w nocy to teraz czekanie do września
Mnie niestety też już kiedyś ten test oszukał, a kreska była bardziej widoczna od twojej . Długa przerwę robisz, oby we wrześniu się udało -
Nati111 wrote:Dzień dobry W nocy obudził mnie ból jajnika, to było mocne ukłucie. Jestem 10dpo, testów nie robię bo nie chce się nakręcać, muszę poczekać co następnej soboty.Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼 -
Dostałam list z firmy, że ta druga mnie przejmuje jakoś w połowie marca. Teraz u lekarza nikt nie pyta o NIP, bo zwolnienia wystawiane są automatycznie... czyli po prostu spróbuję to jakoś odkręcić u lekarza, może uda się jakoś to zrobić.... Tylko nie rozumiem czemu nikt z tej starej firmy nie zadzwonił do mnie, skoro widzieli, że zwolnienie dotarło do nich?
-
Dziewczyny, zanim nadrobię mam pytanie - zapomniałam na noc wziąć lametty 🤯 zasnęłam jak trup i jestem jedną tabletkę w plecy mam ją olać? Wziąć jakoś dwie? Kurde!
-
nick nieaktualnyPauliśka wrote:Dostałam list z firmy, że ta druga mnie przejmuje jakoś w połowie marca. Teraz u lekarza nikt nie pyta o NIP, bo zwolnienia wystawiane są automatycznie... czyli po prostu spróbuję to jakoś odkręcić u lekarza, może uda się jakoś to zrobić.... Tylko nie rozumiem czemu nikt z tej starej firmy nie zadzwonił do mnie, skoro widzieli, że zwolnienie dotarło do nich?
Oby nie kochana. -
Pauliśka wrote:Dostałam list z firmy, że ta druga mnie przejmuje jakoś w połowie marca. Teraz u lekarza nikt nie pyta o NIP, bo zwolnienia wystawiane są automatycznie... czyli po prostu spróbuję to jakoś odkręcić u lekarza, może uda się jakoś to zrobić.... Tylko nie rozumiem czemu nikt z tej starej firmy nie zadzwonił do mnie, skoro widzieli, że zwolnienie dotarło do nich?
Wiesz nie obraz się, ale skoro wiedzialas o przejęciu firmy to powinnaś o tym poinformować lekarza, przecież skąd on miał to wiedzieć, że firma o nipie na który wcześniej wystawiał l4 nie jest już tą właściwą.
A fakt, że firma Cię nie poinformowała wcześniej to też się znowu nie dziwię- koniec miesiąca przygotowanie list plac i wyszło.
Ale powinno udać się odkręcićagge lubi tę wiadomość
-
Suszarka wrote:Lilka u mojego męża w badaniu ogólnym wyszły leukocyty. Posiew był czysty. Lekarz jednak stwierdził zapalenie prostaty i poza antybiotykiem zalecił też leczenie przeciwgrzybicze. A Twój partner był już u lekarza z wynikami
Tak był, ale w badaniu nie ma info o leukocytach, one miga wyjść w badaniu ogólnym nasienia?
Lekarz póki co kazał łykać suple i się starać...jeśli nie będzie efektu za jakiś czas zrobimy DNA (ale to po powtórce nasienia)🍀 -
Niercierpliwa v2.0 wrote:Wiesz nie obraz się, ale skoro wiedzialas o przejęciu firmy to powinnaś o tym poinformować lekarza, przecież skąd on miał to wiedzieć, że firma o nipie na który wcześniej wystawiał l4 nie jest już tą właściwą.
A fakt, że firma Cię nie poinformowała wcześniej to też się znowu nie dziwię- koniec miesiąca przygotowanie list plac i wyszło.
Ale powinno udać się odkręcić -
Pauliśka wrote:Chodzi o to, że to wszystko się automatycznie podstawia w systemie... Byłam u lekarza z plamieniami, jedyne o czym myślałam to ciąża, a wiedząc, że teraz wszystko odbywa się z automatu to o zwolnieniu tak naprawdę nie rozmawialismy, on dał tylko datę, a zwolnienie wystawiała pielęgniarka jak ja już wyszłam, tak to się odbywa w tym gabinecie... No jakoś nie pomyślałam, że mogą wyniknąć takie problemy z tego tytułu
Na pewno uda się to odkręcić tylko się z lekarzem skontaktujPauliśka lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2020, 07:29
Pauliśka, Fiore, Makino, ElfiaKsiężniczka, Noemi, Magddullina2, olik321, szona, EwaS87, Daniela, GrubAsia, Gosia1234, Sasanka55., Niercierpliwa v2.0, Ochmanka, Inga28, Mlodamezatka, Lilou, Rucola, Annie1981, Nuch2, Suszarka, moni05, *Agape*, kasiasiasia28, MonikA_89!, MamaStasia :), kittinka, Pati96, Ladinola, DzulkaJ, Misiaa, eemmiilliiaa, Gosiek1993, frezyjciada, moyeu, Malinowa91, lorinka9191, 5ylwian, Okularnica_:), Madziandzia, agge, Iseko lubią tę wiadomość
05.2017 - 🎀 córeczka
Czekamy na drugą córeczkę - rośnij zdrowo 🙏
30.12.2020 ❤ 3500g
💔 11.2019 👼 -
Lucky super! 🙂Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
nick nieaktualny
-
Lucky, kreska na pinku! Beta juz jest wysoka ❤️🍀✊