Kwiecień plecień bo przeplata, w styczniu będę z wózkiem latać
-
WIADOMOŚĆ
-
*Agape* wrote:Dziękuję 😘
Okrutnie się boję, że ten sen za chwilę się skończy, ale zobaczymy co czas pokaże 🙂*Agape* lubi tę wiadomość
👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
Magddullina2 wrote:Nie zakładaj złego 😘 co będzie miało być niech będzie skoro nie idziesz na betę ✊ może zrob inny test (apteczny) to będzie sprawa jasna dla Ciebie 😘✊ ale jak dla mnie cienie cieniami ale twoja kreseczka ciemnieje i jest różowa ps to nie cień, 😘❤️
Ale przed chwilą zrobiłam kolejny test i znowu jest kreska, więc chyba nie mam wątpliwości 😉
Dziękuję Wam za wsparcie 😘dolores12, Magddullina2, GrubAsia, Gosia1234, Niercierpliwa v2.0, szona, eemmiilliiaa, Makino, Suszarka, moyeu, Pati96, Okularnica_:), Rucola, lorinka9191, agge lubią tę wiadomość
Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼 -
nick nieaktualny
-
Kurde ale tu się dzieje!!
Nie nadążam za wami kobitki!
*Agape - wygląda to obiecująco!! Trzymam kciukasy 😍
A ja dostałam wynik bety!!
Bylam wtedy 11 dpo i wyszło 66,53
Dziś zrobiłam kolejną bete zobaczymy jaki przyrost.
Wyniki dopiero w poniedziałek.. chyba zwariuję do tego czasu.
Nie jest ta beta jakaś niska!?
Magddullina2, GrubAsia, *Agape*, Annie1981, Niercierpliwa v2.0, MonikA_89!, szona, eemmiilliiaa, Makino, Suszarka, moyeu, Pati96, Okularnica_:), lorinka9191, agge lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziś kochane moje moja 9 rocznica ślubu! i też jakoś dokładny rok od czasu zaczęcia mojej przygody z ovufriend, dziękuję Wam za ten rok!! Było różnie...jak wiecie, i radości pod sufity i smutki głębokie...a Wy zawsze te same, niezmiennie wspierające, przyjacielski, przezabawne, współczujące i podnoszące na duchu :* Dziękuję Wam za to naj,naj , najbardziej!!! Uważam Was za ciche, dobre duszyczki-siostrzyczki!!! Buziaczki i miłego dnia piękne!!!
dolores12, ElfiaKsiężniczka, Magddullina2, Mlodamezatka, Gosia1234, Annie1981, *Agape*, Iseko, MonikA_89!, eemmiilliiaa, Gosiek1993, Misiaa, Makino, Suszarka, Nuch2, moyeu, Pati96, Irvine90, Madziandzia, Okularnica_:), olik321, lorinka9191, agge lubią tę wiadomość
-
Agape! Tak bardzo się cieszę
*Agape* lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
dolores12 wrote:Kurde ale tu się dzieje!!
Nie nadążam za wami kobitki!
*Agape - wygląda to obiecująco!! Trzymam kciukasy 😍
A ja dostałam wynik bety!!
Bylam wtedy 11 dpo i wyszło 66,53
Dziś zrobiłam kolejną bete zobaczymy jaki przyrost.
Wyniki dopiero w poniedziałek.. chyba zwariuję do tego czasu.
Nie jest ta beta jakaś niska!?dolores12 lubi tę wiadomość
-
kittinka wrote:Dziś kochane moje moja 9 rocznica ślubu! i też jakoś dokładny rok od czasu zaczęcia mojej przygody z ovufriend, dziękuję Wam za ten rok!! Było różnie...jak wiecie, i radości pod sufity i smutki głębokie...a Wy zawsze te same, niezmiennie wspierające, przyjacielski, przezabawne, współczujące i podnoszące na duchu :* Dziękuję Wam za to naj,naj , najbardziej!!! Uważam Was za ciche, dobre duszyczki-siostrzyczki!!! Buziaczki i miłego dnia piękne!!!
kittinka lubi tę wiadomość
-
Agape pewnie ze strach jest i będzie towarzyszył rozumiem Cię doskonale 😘❤️ zaciskam mocne kciuki ✊✊✊😘
PS ja mam tak dziwne sny ze oszaleje...
Nie wiem czy aż tak działa moja łeb czy już zaczynam fiksować heh 🤪🙉
Leżałam nie wiem gdzie pod jakimś kocykiem i podszedł do mnie Ksiądz który dawał nam ślub i pyta mnie jak u was czy wszystko dobrze, mówię że tak i dzieci rosna itd... On tak na mnie patrzy i mówi przepraszam że pytam a udało wam się zajść w 3 ciąże, zatkalo mnie, przeprosił że zapytał ale mówię nie spokojnie nie udało się...
Dziewczyny niby na spokojnie podchodzę do tego wszystkiego ale nie wiem skąd takie realne sny... Nie rozmawiam z nikim na ten temat jakoś specjalnie a ten sen mnie ciut zaskoczył... Tu jakieś tulenie boćka teraz ksiądz heh no skąd to się bierze... 🙄🤔👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
nick nieaktualny
-
kittinka wrote:Dziś kochane moje moja 9 rocznica ślubu! i też jakoś dokładny rok od czasu zaczęcia mojej przygody z ovufriend, dziękuję Wam za ten rok!! Było różnie...jak wiecie, i radości pod sufity i smutki głębokie...a Wy zawsze te same, niezmiennie wspierające, przyjacielski, przezabawne, współczujące i podnoszące na duchu :* Dziękuję Wam za to naj,naj , najbardziej!!! Uważam Was za ciche, dobre duszyczki-siostrzyczki!!! Buziaczki i miłego dnia piękne!!!
Wszystkiego co NAJ! 😍❤️kittinka lubi tę wiadomość
-
*Agape*. Kreseczka ciemnieje, to dobrze. Jeśli nie wierzysz to dla pewności zrób test innej firmy. Życzę, aby tym razem wszystko było ok. Ja też mialam stratę, w marcu, na pewno będę się bała w kolejnej ciąży, ale postanowiłam sobie, że postaram się bardzo wierzyć w moje maleństwo, żeby dać mu siłę swoimi pozytywnymi myślami. Zobaczymy czy mi się uda 😉
dolores12. Gratuluję bety 🙂
kittinka. Gratuluję rocznicy ślubu 🙂
Magddullina2. Tak działa nasza podświadomość, że to o czym intensywnie myślimy w ciągu dnia, albo to czego się boimy, lękamy, śni nam się w nocy.
dolores12, *Agape*, Magddullina2, kittinka lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
kittinka lubi tę wiadomość
Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼