Kwiecień plecień bo przeplata, w styczniu będę z wózkiem latać
-
WIADOMOŚĆ
-
*Agape* wrote:Tak kochana, naklikałaś i zaakceptowałaś 😉
Jak na zawieszenie telefonu, to poszło Ci świetnie 😅
no to uff*Agape* lubi tę wiadomość
-
Mlodamezatka wrote:A i przypomnialo mi się! Moni super z tą przeprowadzka! Większy metraż to zawsze fajniej. A etap remontowania i urządzania bardzo lubie
Ze swojej strony na szybkie remonty mogę polecić płytki winylowe. Można je kłaść bezpośrednio na inne płytki czy powierzchnie po ich oczyszczeniu. Nie są jakieś drogie a mają mase super wzorów
Mega pomysł! Już wiem, co zrobię z brzydkimi kaflami na podłodze. Brzydkie na ścianach pomaluje, ale te zakryje. Dziękuje! 😘Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Pochwalę się Wam jaki tort dostałam ♥️
Mam szalone siostry 😉
Że tak powiem zdalnie podtrzymały tradycję, że tortu dla siebie nie zrobię 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2020, 14:22
Ktototaki, Nuch2, moyeu, Rucola, Inga28, Pati96, lorinka9191, Misiaa, Magddullina2, moni05, GrubAsia, szona, Mlodamezatka, Gosiek1993, frezyjciada, eemmiilliiaa, Ochmanka, majka91, PaniKsięgowa, MonikA_89!, MalaMi, agge, Madziandzia, Iseko, Ania_85_ lubią tę wiadomość
Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼 -
nick nieaktualny
-
Szona pokarz testy bo chyba dobrze przeczytałam że u Ciebie też jakieś cienie?24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Misiaa wrote:Szona pokarz testy bo chyba dobrze przeczytałam że u Ciebie też jakieś cienie?
Oo to ja to też przegapiłam 😮ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Misiaa wrote:Szona pokarz testy bo chyba dobrze przeczytałam że u Ciebie też jakieś cienie?Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
W związku z tym, że kończy mi się obecne dodatkowe ubezpieczenie na leczenie to postanowiłam jeszcze to wykorzystać i ponowić te wszystkie badania które w klinikach są ważne chyba rok czyli te na toxoplazmoze itd Jednak w związku z tym, że jestem taką Grażyną biznesu to sobie pozaznaczałam milion innych badań, skoro nie muszę płacić to dlaczego nie 😅 i zrobili mi to od razu po tym badaniu na wrogość sluzu więc za jednym wyjściem z domu.Więc dosyć rozsądnie👍
I własnie przyszła połowa wyników i mam pozytywny wynik na helicobacter pylori. Na razie mam wynik tylko przeciwciała IgG. To było badanie z krwi. Ciekawe rzeczy.. Nie mam dolegliwości żadnych. Może to oznacza ze kiedyś miałam? Muszę poczekać na ten wynik igm. Jak ten będzie pozytywny to widziałam że można zrobić w domu test z kału, domowe laboratorium ma te testy.
Jak się nie badałam to byłam zdrowa jak ryba.
Wiecie cokolwiek o tym badaniu z krwi? O czymś świadczy?szona lubi tę wiadomość
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
Misiaa wrote:Szona pokarz testy bo chyba dobrze przeczytałam że u Ciebie też jakieś cienie?
Hehe, na razie to ja jestem przed owu W minionym cyklu robiłam testy z allegro (ale nie od Beti) i one były popieprzone. Jak miałam na jakimś cień (ale taki rasowy cień, a nie coś, co już kwalifikuje się do miana kreski), to po sporym czasie ten cień zamieniał się w kreskę. Wszystkie więc wykonane i dziwne testy wyrzuciłam, a te które zostały - oddałam koleżance. Sama kupiłam teraz nowe, już od polecanego przez Was sprzedawcy. Kusiło mnie na bobka, ale z tym zakupem poczekam sobie jeszcze z 2 tygodnie Jak wyjdzie coś kiedyś na allegraku, to postaram się to potwierdzić bobkiem. -
Judit wrote:W związku z tym, że kończy mi się obecne dodatkowe ubezpieczenie na leczenie to postanowiłam jeszcze to wykorzystać i ponowić te wszystkie badania które w klinikach są ważne chyba rok czyli te na toxoplazmoze itd Jednak w związku z tym, że jestem taką Grażyną biznesu to sobie pozaznaczałam milion innych badań, skoro nie muszę płacić to dlaczego nie 😅 i zrobili mi to od razu po tym badaniu na wrogość sluzu więc za jednym wyjściem z domu.Więc dosyć rozsądnie👍
I własnie przyszła połowa wyników i mam pozytywny wynik na helicobacter pylori. Na razie mam wynik tylko przeciwciała IgG. To było badanie z krwi. Ciekawe rzeczy.. Nie mam dolegliwości żadnych. Może to oznacza ze kiedyś miałam? Muszę poczekać na ten wynik igm. Jak ten będzie pozytywny to widziałam że można zrobić w domu test z kału, domowe laboratorium ma te testy.
Wiecie cokolwiek o tym badaniu z krwi? O czymś świadczy?
Ja miałam gastroskopię i wtedy wyszło mi helicobacter. Miałam antybiotyk i chyba temat zamknięty. To jest jedna z rzeczy, która może utrudniać zajście w ciążę :> Może się okazać, że bardzo opłacało się być GrażynąWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2020, 15:00
Ochmanka lubi tę wiadomość
-
*Agape* wrote:
Czekaj, czekaj - masz urodziny dziś? :>*Agape* lubi tę wiadomość
-
moni05 wrote:Mega pomysł! Już wiem, co zrobię z brzydkimi kaflami na podłodze. Brzydkie na ścianach pomaluje, ale te zakryje. Dziękuje! 😘
My tak zrobilismy remont w nie naszym mieszkanku ale efekt jest boski (przynajmniej moim zdaniem w porownaniu jak tam bylo 😅). Plytki na scianach pomalowane a podloga zakryta winylami. Nie rysuje sie wtedy podloga tak jakby sie ja pomalowalo. Podsylam zdj lazienki.
Agape TORT CUDO !!! Ale bym sobie zjadla 😍😍*Agape*, Pati96, moni05, Nuch2, Magddullina2, kittinka, moyeu, GrubAsia, Ochmanka, majka91, Rucola, PaniKsięgowa, MonikA_89!, agge, Ania_85_ lubią tę wiadomość
13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
nick nieaktualny
-
lucky_ wrote:Ja od dzis na kwarantannie domowej...13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
nick nieaktualny
-
szona wrote:Ja miałam gastroskopię i wtedy wyszło mi helicobacter. Miałam antybiotyk i chyba temat zamknięty. To jest jedna z rzeczy, która może utrudniać zajście w ciążę :> Może się okazać, że bardzo opłacało się być Grażyną
Co Ty gadasz?! To dlaczego dopiero teraz zrobiłam to badanie 😂myślałam, że oprócz immunologi ogarnęłam już wszystko. To muszę ten temat zbadać do końca, koniecznie.ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
Judit wrote:W związku z tym, że kończy mi się obecne dodatkowe ubezpieczenie na leczenie to postanowiłam jeszcze to wykorzystać i ponowić te wszystkie badania które w klinikach są ważne chyba rok czyli te na toxoplazmoze itd Jednak w związku z tym, że jestem taką Grażyną biznesu to sobie pozaznaczałam milion innych badań, skoro nie muszę płacić to dlaczego nie 😅 i zrobili mi to od razu po tym badaniu na wrogość sluzu więc za jednym wyjściem z domu.Więc dosyć rozsądnie👍
Wiecie cokolwiek o tym badaniu z krwi? O czymś świadczy?Judit lubi tę wiadomość