Kwiecień plecień bo przeplata, w styczniu będę z wózkiem latać
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucky, Słonko, a kogo one nie oszukały? Bobki i facelle są tak samo oszukańcze. Ja kupuję bobki bo lubię się trochę masochistycznie ponakręcać, mało jest we mnie nadziei i one na chwilę przynoszą takie poczucie że może się uda. Do tego trzeba mieć jednak dość twardą dupkę. To jest mój 30 cykl, a testuję jak pojebana od początku, więc większość testów przerobiłam, nie mam już takich jazd jak przez pierwszy rok gdzie nie mogłam sobie miejsca znaleźć i spóźniałam się do pracy bo musiałam codziennie zahaczyć o rossmanna i kupić testy. Boziu ile ja kasy wydałam w tym rossmannie... Ale, co chcę powiedzieć, to to, że bobki nie są dla każdego, bo można się bardzo przejechać. Z drugiej strony pinki słabo się wybarwiają. Jeśli chcesz mieć pewność co do testu, to trzeba testować po terminie @, wtedy możesz testować testem dowolnej marki, ale polecam na taką sytuację pinki, jak coś się dzieje to na bank pokaże, bez cieni.
Jeszcze co do facelle, w zeszłym roku w wakacje pokazał mi nie cień a jasną kreseczkę, różową i w ogóle... Nic bardziej mylnego, kolejny test dwa dni później, też facelle ale paskowy był całkiem biały. Także nie ma idealnych testów30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
nick nieaktualnyfrezyjciada wrote:Lorinka powtórzę się- testów się nie porównuje! Są dwie kreski? Są! Dwie kreski to ciąża? Ciąża! A więc jesteś w ciąży. AMEN❤️
Znowu mam mdłości- może komuś oddać? Kto chętny?
A ja sie z Toba nie zgodze niestety.
Mieszkam za granica i tu nie da rady zrobic bety prywatnie, tak jak w Polsce. Dla mnie wyznacznikiem byla ciemniejaca kreska testowa.
Ponizej zdjecia testow - tych samych testow - z pierwszej i drugiej ciazy. Wszystkie robione co 2 dni z czego te najjasniejsze robione po południu, reszta juz z rana.
Pierwsza ciaza:
Druga ciaza:
-
casteam wrote:A ja sie z Toba nie zgodze niestety.
Mieszkam za granica i tu nie da rady zrobic bety prywatnie, tak jak w Polsce. Dla mnie wyznacznikiem byla ciemniejaca kreska testowa.
Ponizej zdjecia testow - tych samych testow - z pierwszej i drugiej ciazy. Wszystkie robione co 2 dni z czego te najjasniejsze robione po południu, reszta juz z rana.
Pierwsza ciaza:
Druga ciaza:
szona, moni05, Ktototaki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCasteam, przy tak ladnych kreseczkach i braku dostepu do badan bety jak najbardziej ma to sens, ale tez bym z tym uwazala, bo w bardzo wczesnej ciazy mozna sie na takim porownywaniu przejechac. W poprzednich ciazach kreska ani nie jasniala ani nie ciemniala, a beta przyrastala prawidlowo
szona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPauliśka wrote:No ja właśnie mieszkając za granicą tak robiłam i się przejechałam. Bo robiłam testy, ciemniały a potem na kolejny dzień tylko cień... Wstawiałam nawet tu zdjęcie. Ile ja się wtedy stresu najadlam... Oczywiście wszystko było w jak najlepszym porządku. Dlatego uważam że jaśniejszy czy ciemniejszy test niczego nie przesądza.
Ja kontrolnie robiłam jeszcze niedawno test raz w tygodniu.
Mialam tylko wizyte online. Kolejna wizyta 17.04 i musza zrobic juz usg czy bedzie koronawirus czy nie. -
nick nieaktualnySasanka55. wrote:Casteam, przy tak ladnych kreseczkach i braku dostepu do badan bety jak najbardziej ma to sens, ale tez bym z tym uwazala, bo w bardzo wczesnej ciazy mozna sie na takim porownywaniu przejechac. W poprzednich ciazach kreska ani nie jasniala ani nie ciemniala, a beta przyrastala prawidlowo
Normalnie bym pobiegla na bete
Tez straciłam jedna ciaze w wieku 22 lat. I to ciaze o ktorej nie wiedzialam. Wtedy nie mialam nawet szansy zrobić testu bo bylo juz po wszystkim -
Szona przyjęłam zaproszenie 😘
Sasanko, ja kciuków nie puszczam. I wierzę że szczęśliwe zakończenie to jedyne możliwe 😍
moyeu ✊✊✊ wiem że bobek to złośnica jakich mało ale kciuki trzymam taaaak bardzo!
W ogóle mój mąż powiedział że bobki to testy dla ludzi którzy nie chcą mieć dzieci bo ten dzieciak na opakowaniu ma nieźle wku*wioną minę 🤣Sasanka55., szona, moyeu, eemmiilliiaa, Madziandzia, Pati96, olik321, agge lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualnycasteam wrote:Normalnie bym pobiegla na bete
Tez straciłam jedna ciaze w wieku 22 lat. I to ciaze o ktorej nie wiedzialam. Wtedy nie mialam nawet szansy zrobić testu bo bylo juz po wszystkim
Bardzo mi przykro Spokooooojnej, nudnej ciazy i duzo zdrowka Ci zycze -
nick nieaktualny
-
Niercierpliwa v2.0 wrote:A ta dostawka na ile miesięcy Ci wystarczy ? też myślałam o dostawcę Ale raczej prędko nie zmienimy mieszkania, więc potrzebuje czegoś na dłużejGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Sasanko ja też dalej wierzę w pozytywny finał tej historii ale widać jak sytuacja wygląda. Tak jak piszesz, za dwa dni się okaże. Nie u każdej kreski ciemnieją w oczach. Buziaczek😚
I dziękuję za spełnienie zachcianki, LovU❤
Moyeu Ty wariatko😂 ale czemu odbierać sobie nadzieję nie?😉
Moni wyprowadzacie się do jakiegoś domku, szeregowca czy coś w tym stylu?moyeu, Sasanka55. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szonka, pięknie ale ja mam ekstremalny lek wysokości. Z mieszkań wybraliśmy to na pietrze, wiec nie wiem kto okna będzie mył 😋😬Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Ochmanka - teraz mieszkamy w szeregowcu, co prawda kawałek trawki tez jest, ale metraż słabizna. No i parter. A tam to dom z dwoma mieszkaniami - górnym i dolnym. Po ponad 80 metrów każde. Z ogrodem, wiadomo. Tylko dużo do ogarnięcia tam.
Sasanka55., Ochmanka lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnymoni05 wrote:Ochmanka - teraz mieszkamy w szeregowcu, co prawda kawałek trawki tez jest, ale metraż słabizna. No i parter. A tam to dom z dwoma mieszkaniami - górnym i dolnym. Po ponad 80 metrów każde. Z ogrodem, wiadomo. Tylko dużo do ogarnięcia tam.
Moni, baaaardzo sie ciesze, ze udalo sie Wam ogarnac domek Wbije sie na pewno z Zuzia na niedzielnego grilla :* Jak w ogole eMek sie czuje?moni05, kittinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOchmanka wrote:Sasanko ja też dalej wierzę w pozytywny finał tej historii ale widać jak sytuacja wygląda. Tak jak piszesz, za dwa dni się okaże. Nie u każdej kreski ciemnieją w oczach. Buziaczek😚
I dziękuję za spełnienie zachcianki, LovU❤
Moyeu Ty wariatko😂 ale czemu odbierać sobie nadzieję nie?😉
Moni wyprowadzacie się do jakiegoś domku, szeregowca czy coś w tym stylu?
Dziekuje :* A jak Ty sie, Pieknotko, czujesz? -
Sasanko moja kreska która właśnie trzymam na rękach też bladła. Głowa do góry i nie odsatawiaj leków! Ps. Pełny pęcherz może oznaczac też bardziej rozcieńczony mocz.
No chyba że wątpisz specjalnie żebym tu siedziała i przywolywala do porządku to dobrze Ci idzie :pSasanka55., Ochmanka, *Agape*, szona, olik321 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKtototaki wrote:Sasanko moja kreska która właśnie trzymam na rękach też bladła. Głowa do góry i nie odsatawiaj leków! Ps. Pełny pęcherz może oznaczac też bardziej rozcieńczony mocz.
No chyba że wątpisz specjalnie żebym tu siedziała i przywolywala do porządku to dobrze Ci idzie :p
Tak, watpie Siedz tu z naaaami i przywoluj do porzadku tak, jak to zawsze robilas, nasza dobra duszyczko Napiszesz, co u Was, jak sie czujecie, co porabiacie? :*kittinka lubi tę wiadomość
-
Sasanko czuje się dobrze i będę się tego trzymać! Jak się będę trzymać tego że jest dobrze to musi tak być😉
Malinka weź no napisz jak tam u Was lecą wspólne chwile🙏 taka jestem ciekawa🙈
Moni a mogę się dowiedzieć ile będziecie płacić? To jest w samym Toruniu czy przedmieścia?Sasanka55., kittinka lubią tę wiadomość