Kwiecień plecień bo przeplata, w styczniu będę z wózkiem latać
-
WIADOMOŚĆ
-
moni05 wrote:A i... wyprowadzamy się! 🤗 zmieniamy 34 metry na ponad 80! 😱 jaram się nieziemsko.
Mieszkanie total PRL, ale jaki klimat... 😊dużo do roboty, ale tez dużo miejsca w ogródku, możliwość aranżowania wszystkiego totalnie po swojemu... wynajem tani jak na taki metraż. Będziemy płacić ledwie 350zl więcej.
Na razie nie chcemy nic kupować, wiec idealnie. Za ok. 5-8 lat planujemy wybudować się... w okolicach Jeleniej Góry 🙈 krejzi, aj noł. Ale nowotwory, przeboje, to wszystko każe mi gnać za marzeniami.
PS: szukam hacków na tanie odświeżanie, remonty, odnowy... kafelki będę malować na bank. Jakieś pomysły? Salon tam jest wielkości naszego i Ali pokoju tutaj razem wziętych...
Moni super:) będziecie mieć więcej dla siebie i ogródek:)
Zazdro:D
Ja ostatnio chodziłam z metrem po sypialni mierząc gdzie wcisne łóżeczko i jest hardcore , trzrba będzie zmienić meble:)moni05 lubi tę wiadomość
-
Niercierpliwa v2.0 wrote:Moni super:) będziecie mieć więcej dla siebie i ogródek:)
Zazdro:D
Ja ostatnio chodziłam z metrem po sypialni mierząc gdzie wcisne łóżeczko i jest hardcore , trzrba będzie zmienić meble:)Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
A ja dzis dostalam wiadomosc ze moj mlody dostal sie do przedszkola 😊😊😊😅🥂 heh
Niercierpliwa v2.0, szona, Sasanka55., Makino, MonikA_89!, Nuch2, eemmiilliiaa, Mlodamezatka, moyeu, ElfiaKsiężniczka, moni05, Pati96, Gosiek1993, Ochmanka, PaniKsięgowa, Madziandzia, olik321, agge, Iseko lubią tę wiadomość
👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
moni05 wrote:My mamy dostawkę z lionelo... ale łóżeczka tu nie zmieszczę. Nie ma szans na to. Wiec wiem o czym mówisz 😋 śpimy w pokoju z aneksem jeszcze... także masz sypialnie, wow! 🤣
-
Nie nadążam za Wami 🤯
Po kolei - GrubAsia odpalę sobie Twoją jogę. Wczoraj włączyłam kilka na chybił trafił - w jednej pani 20 minut uczyła oddechu, w kolejnej trzeba było robić głośne Mmmmmmmmmmm. Mój mąż „był poważny i mi nie przeszkadzał”, zupełnie inaczej niż jego spontaniczny śmiech w strategicznych momentach 😤 Także taki challenge po 15 min to może być to
Lucky, jeszcze nie wszystko stracone!
Kingulla, bariera psychiczna zawsze najtrudniejsza do przejścia. Ja miałam „tylko” biochem, a mój seks od ubiegłego maja wyglada zupełnie inaczej
Sasanko, Twoje testy z 31 ściemniały, jak pisała mlodamezatka - allegraki też ciemnieją (u mnie też). Jestem bardzo daleka od utraty nadziei. Będzie wszystko jak należy!
Moni, marzenie! Duże mieszkanie, urządzanie wszystkiego 😍 uwielbiam. My jesteśmy w trakcie ogarniania swojego mieszkania. Wszystko wstrzymane przez koronę. Najbardziej marze by zrobić balkon. Mieszkamy na 7 pietrze i mam zamiar tam spędzić lato
Rucola, Sasanka55., moyeu, moni05, GrubAsia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, jakoś spektakularnie to te moje testy nie ciemnieją 🤷🤔 Co myślicie?
[/url
Edit: lepiej widać przy powiększeniu zdjęciaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2020, 09:40
Mlodamezatka, Okularnica_:) lubią tę wiadomość
Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
moyeu wrote:Sasanko nie wiem co powiedzieć żeby Cię podnieść na duchu, niezmiennie wierzę w szczęśliwy finał ❤️
Dziewczyny proszę o zbiorowy opieprz i postawienie do pionu, nasikałam na bobka... jestem 8 dpo 🤦🏼♀️
Dlaczego one muszą być takimi oszukańczymi gadami? Na żywo ten cień jest nawet różowawy i pokazał się jakieś 2-3 min po zrobieniu. Stara jestem a głupia. Moje allegraki już czekają w paczkomacie ale narazie czekamy jeszcze na jedną paczkę, która ma być dzisiaj, żeby nie jeździć dwa razy.
EDIT: zamiast dwóch zdjęć wrzuciłam jedno, więc poprawka ten na górze zdjęcie jakieś 30 min po zrobieniu, na dole jakieś 5 minut po zrobieniu.
Ja rozumiem robienie bobków Patrzę na nie zawsze pobłażliwie. Jeśli tylko człowiek ogarnie ten fragment pt „on może klamac” to oczekiwanie na szybko wyłapaną betę jest naprawdę spoko. Życzę bardzo zeby to był ten ciemniejący przypadek :*moyeu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLorinka powtórzę się- testów się nie porównuje! Są dwie kreski? Są! Dwie kreski to ciąża? Ciąża! A więc jesteś w ciąży. AMEN❤️
Znowu mam mdłości- może komuś oddać? Kto chętny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2020, 09:44
Sasanka55., lorinka9191, moyeu, szona, Mlodamezatka, olik321 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoyeu wrote:Sasanko nie wiem co powiedzieć żeby Cię podnieść na duchu, niezmiennie wierzę w szczęśliwy finał ❤️
Dziewczyny proszę o zbiorowy opieprz i postawienie do pionu, nasikałam na bobka... jestem 8 dpo 🤦🏼♀️
Dlaczego one muszą być takimi oszukańczymi gadami? Na żywo ten cień jest nawet różowawy i pokazał się jakieś 2-3 min po zrobieniu. Stara jestem a głupia. Moje allegraki już czekają w paczkomacie ale narazie czekamy jeszcze na jedną paczkę, która ma być dzisiaj, żeby nie jeździć dwa razy.
EDIT: zamiast dwóch zdjęć wrzuciłam jedno, więc poprawka ten na górze zdjęcie jakieś 30 min po zrobieniu, na dole jakieś 5 minut po zrobieniu.
Mnie tez oszukaly !!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfrezyjciada wrote:Lorinka powtórzę się- testów się nie porównuje! Są dwie kreski? Są! Dwie kreski to ciąża? Ciąża! A więc jesteś w ciąży. AMEN❤️
Znowu mam mdłości- może komuś oddać? Kto chętny?
Polubilam za pierwsza czesc Mdlosci moge od Ciebie zabrac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylucky mi w grudniu tak bobki oszukiwały i facelle tak samo. Ba! Facelle to nawet ciemniały, być może biochem nie wiem bo bety nie robiłam. Ale na kolejny cykl kupiłam tylko pinki, no i to był ten powalony a szczęśliwy cykl, gdzie pozytyw mi wyszedł w 60dc!
-
Sasanko, mamy podobnie z tymi testami. Chyba za dużo analizujemy... I powtarzanie ich ciągle to chyba też nie najlepszy pomysł 😏🤨
Lucky, przykro mi. Niestety niejedna już się na tych testach przejechała...
Frez, wczoraj dokładnie to samo pisałam Sasance, a dzisiaj ja porównuje i doszukuje się różnić 🤭😏 Wstyd!
Kingulla, cały czas o Tobie myślę. Mam nadzieję, że szybko to wszystko się skończy...Sasanka55., Kingulla lubią tę wiadomość
Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
Frez ja mogę przygarnac, w ogóle się nie czuje w ciąży:) A przydałoby się bo do 4 mają to tyyyyyle czasu.
W normalnych okolicznościach poszlabym na NFZ na dodatkowe Ale nie będę teraz ryzykować A jak Nick wskazuje, do cierpliwych osób nie należęmoni05 lubi tę wiadomość
-
Niercierpliwa v2.0 wrote:Frez ja mogę przygarnac, w ogóle się nie czuje w ciąży:) A przydałoby się bo do 4 mają to tyyyyyle czasu.
W normalnych okolicznościach poszlabym na NFZ na dodatkowe Ale nie będę teraz ryzykować A jak Nick wskazuje, do cierpliwych osób nie należę
Mam to samo, zero objawów 😊 ale akurat nie chciałabym ani mdłości ani wymiotów, jestem zdania że żadne objawy oraz ich brak nie są wyznacznikiem zdrowej ciąży a jedynie może to potwierdzić usg, wiec czekam cierpliwie do pierwszej wizyty. Ciąża to duża lekcja cierpliwości ✊🏽
-
Niercierpliwa v2.0 wrote:Frez ja mogę przygarnac, w ogóle się nie czuje w ciąży:) A przydałoby się bo do 4 mają to tyyyyyle czasu.
W normalnych okolicznościach poszlabym na NFZ na dodatkowe Ale nie będę teraz ryzykować A jak Nick wskazuje, do cierpliwych osób nie należę -
nick nieaktualny