Kwiecień plecień bo przeplata, w styczniu będę z wózkiem latać
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucola wrote:Judit a jakie masz stężenie i przy jakich normach?
Mój wynik: 2,27
poniżej 0,9 ujemny
powyżej 1,1 dodatni
Tak to wygląda. A Ty pamiętasz jak u Ciebie to wyglądało? Czy jest w ogóle sens robić badanie z próbki kału czy taki wynik z krwii jest podstawą do antybiotykoterapii?ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Ktototaki wrote:Sasanko moja kreska która właśnie trzymam na rękach też bladła. Głowa do góry i nie odsatawiaj leków! Ps. Pełny pęcherz może oznaczac też bardziej rozcieńczony mocz.
No chyba że wątpisz specjalnie żebym tu siedziała i przywolywala do porządku to dobrze Ci idzie :p
Edit. Już doczytałam. Super, ze Staś tak nadrobil niech rośnie zdrowo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2020, 20:30
-
nick nieaktualnyKtototaki wrote:Moje kochane, wszystko u nas dobrze. Po cięższych początkach i lzach przyszły piękne momenty. Musiałam się na nowo odnaleźć w tej rzeczywistości i jest pięknie.
Ogólnie wygrałam los na loterii albo wszechświat wynagradza nam wcześniejsze problemy albo młody czuje nasze emocje i odwdzięcza się tym samym, albo wszystkiego po trochu:)
- budzi się (albo raczej my go budzimy jeszcze) raz w nocy. Mamy średnio 11-12h snu z jedną tylko pobudka tylko na szybkie karmienie.
- praktycznie nie płacze, dużo gada po swojemu i nasza uwagę stara się ściągnąć uśmiechem albo tym swoim gadulstwem ale nie płacze.
- lubi się bawić z nami ale lubi też bawić się sam, potrafi sobie leżeć pod palaczkiem edukacyjnym i łapać zabawki, oglądać a ja mogę w tym czasie wypić ciepła kawę bawi się albo u siebie w pokoju - obserwuje mnie jakie cuda robię w kuchni albo obok nas i wtedy bez problemu jesteśmy w stanie z M pracować, obejrzeć film itd.
Ja od samego początku trochę pracuje, dostałam nawet nowe ciekawe propozycje i projekty, teraz wiadomo jest ciężko przez obecną sytuację. Siedzimy wszyscy w domu i korzystamy z czasu razem. Piekę różne bezglutenowe rzeczy i będę gruba po tej kwarantannie
A po wczesniactwie prawie nie ma śladu, trochę musieliśmy rehabilitować główkę a poza tym moj szkrab ma już ponad 6kg i ok 65 cm. W 4 miesiące potroil masę urodzeniowa
A ja jestem najgorsza, bo nawet z mini beta, mam gowno zamiast mozgu! - Finalnie Ci nie odpisalam Malinko, jak ja sie ciesze, ze Pan S. jest takim slodziakiem 😍😍😍 no ale to bylo wiadomo juz od pierwszego dnia, jak tylko wrzucilas nam tu zdjecie stopki Dzielny facet Sciskam Wasza trojke :* -
Ale piszecie 🙈🙈 ciężko Was nadrobić.
Sasanko, nie wiem, co napisać. Chciałabym, aby to było TO, aby kreseczki ciemniały... bardzo Ci tego życzę... pewnie w najbliższych dniach się wszystko okaże. Trzymaj się kochana i zdawaj relację 😘😘
Agape, wszystkiego najlepszego, buziaki!
Moni, super że się przeprowadzacie do większego mieszkania*Agape*, moni05, Sasanka55. lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny - W Akademii Płodności można kupić dietę za 9,99 zł na Wielkanoc - cały dochód idzie na szycie maseczek do szpitali. Ja przed chwilą kupiłam, są inne dania niż w dotychczasowych dietach. Jest nawet ciasto Przyjemne z pożytecznym
*Agape*, Sasanka55., moni05, Judit, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nuch2 wrote:Zastanawiałam się właśnie, czy są jakieś dania bez mięsa w tej wielkanocnej diecie?
Pasztet z ciecierzycy, ćwikła, chleb żytni, sałatki, pieczony łosoś (dla jarosza), faszerowane jaja, gulasz z cieciorki, zupa brokułowa
i jednak dwa ciasta - m.in. babkaagge, Nuch2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szona wrote:Dziewczyny - W Akademii Płodności można kupić dietę za 9,99 zł na Wielkanoc - cały dochód idzie na szycie maseczek do szpitali. Ja przed chwilą kupiłam, są inne dania niż w dotychczasowych dietach. Jest nawet ciasto Przyjemne z pożytecznym
O super, skuszę się. A oglądałaś webinar? Coś nowego było?
Ja jutro sobie obejrzę, tym razem chociaż pamiętałam i tym żeby się zapisać 🙃ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Judit wrote:Mój wynik: 2,27
poniżej 0,9 ujemny
powyżej 1,1 dodatni
Tak to wygląda. A Ty pamiętasz jak u Ciebie to wyglądało? Czy jest w ogóle sens robić badanie z próbki kału czy taki wynik z krwii jest podstawą do antybiotykoterapii?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyRucola wrote:Agape Wszystkiego Najlepszego!!!! A przede wszystkim zdrowia i miłości!!!
Judit ja miałam helicobacter, zupełnie bezobjawowo. Paśnik zleca to badanie, jest dużo publikacji łączacych tą bakterię z problemami z płodnością (przeciwciała anty hp działaja na zasadzie ASA). Oboje z emkiem się przeleczyliśmy w październiku a w połowie grudnia zaszłam. Przypadek? - nie sadze
Madziandzia super wyremontowaliscie łazienkę, gratuluję pomysłu!!!
Moni, extra, ze trafiła się taka super okazja!!!Dzieciaki na pewno docenią przestrzeń, Wy zresztą też
Ale ja nic nie remontowałam hahaha
Ochmanko chyba se żartujesz! Toż ja czekam na relację z Twojego ciążowego rzygu poza tym kochamy nasze ciężaróweczki
Agape wszystkiego najpiękniejszego 😘 tort przecudny!
Czemu tu żadnego testu jeszcze nie ma? Kto nasikał i się nie przyznał?*Agape* lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Judit wrote:O super, skuszę się. A oglądałaś webinar? Coś nowego było?
Ja jutro sobie obejrzę, tym razem chociaż pamiętałam i tym żeby się zapisać 🙃
Oglądałam, a jakże. Nawet uczestniczyłam aktywnie w czacie. I na pytanie jednej z dziewczyn „a do czego dodawać goździki” odpowiedziałam „no do grzańca oczywiście” co zostało przeczytane na głos przez prowadzące 😂 Ja to umiem się zaprezentować 🙋♀️
Było dużo o antyoksydantach. O ich świetnym wpływie na komórki jajowe i na plemnioryJudit, Rucola, Madziandzia, Sasanka55., moyeu, Iseko, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Rucola wrote:Jesli nigdy nie leczyłas się by wyeliminować tą bakterię, to wynik z krwi jest wystarczający i pamiętaj, ze przeleczyć też musi się mąż. Ja miałam te same normy, przy czym ja miałam wynik 7,3 a emek coś powyżej 3
To badanie z krwi ma jakąś specjalną nazwę? Skoro można to badziewie mieć wiele razy to aż sobie sprawdzę 🤔 -
nick nieaktualny
-
Sasanka55. wrote:Dziekuje, jest ok... Zastanawiam sie, co bedzie jutro, pojutrze i ciesze z nadchodzacego weekendu. A jak Ty sie czujesz? :*
Trzymam kciuki kochana za kolejne testy! 😘Sasanka55. lubi tę wiadomość
-
Szonka chyba żadnej specjalistycznej, po prostu helicobacter pylorii
Madziandzia miałam na myśli Młodąmężatkę Przepraszam za pomyłkę Dziewczyny!!!!
Ja mam dziś 5dc i od wczoraj uprawiam samowolkę staraniową, tzn biore po pół tabletki clostibegytu choć wiem, że nie pójdę na monitoring... Mam jedno opakowanie, starczy na 4 cykle. Mam nadzieję, że troszkę podkoksuję sobie jajko I w tym cyklu obiecuję sikać najczesniej 10dpo bo wierze, ze dzięki clo wcześniej mnie krew nie zalejeszona lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Nuch2 Ty też widze po bezmięsnej stronie mocy wegetarianka czy weganka?
edit. po pyłku pszczelim domyslam się, ze wegetarianka, ja tezWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2020, 23:00
Nuch2, szona lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021