Kwiecień plecień bo przeplata, w styczniu będę z wózkiem latać
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucola wrote:Jesli nigdy nie leczyłas się by wyeliminować tą bakterię, to wynik z krwi jest wystarczający i pamiętaj, ze przeleczyć też musi się mąż. Ja miałam te same normy, przy czym ja miałam wynik 7,3 a emek coś powyżej 3
Dziękuje za porady 😘 muszę złapać teraz jakoś lekarza.
Szona to badanie nie ma jakieś nazwy specjalnej. W cenniku diagnostyki to po prostu helicobater pylori igg.
Hah a co do goździków to bardzo dobrze się wypowiedziałaś 😂Przede wszystkim do grzanego piwa lub wina! Na rozluźnienie, podczas maratonu w trakcie okresu owulacyjnego 😆
Ja kupiłam goździki sproszkowane i dodaje do herbatki 🙂bo wydawało mi się że te całe to za wiele nie pomogą.szona lubi tę wiadomość
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Rucola wrote:Szonka chyba żadnej specjalistycznej, po prostu helicobacter pylorii
Madziandzia miałam na myśli Młodąmężatkę Przepraszam za pomyłkę Dziewczyny!!!!
Ja mam dziś 5dc i od wczoraj uprawiam samowolkę staraniową, tzn biore po pół tabletki clostibegytu choć wiem, że nie pójdę na monitoring... Mam jedno opakowanie, starczy na 4 cykle. Mam nadzieję, że troszkę podkoksuję sobie jajko I w tym cyklu obiecuję sikać najczesniej 10dpo bo wierze, ze dzięki clo wcześniej mnie krew nie zaleje
Ejjj ale mnie zainspirowalas ta samowolka! 🤭🤭 mam dodatkowe opakowanie clo od zafasolkowanej staraczki i balam sie brac cale tabletki wiec moze w kolejnym cyklu (OBY go nie bylo ✊🏻✊🏻✊🏻) tak samo zrobie 😂😂Rucola lubi tę wiadomość
13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOch jak ja bym siorbnęła takiego grzańca😍🤤
Mniaaaaaammmmm
Do herbatki zimą często wrzucam goździki (zawsze je zgniatam, wtedy więcej aromatu dają), cynamon, miodek i plasterek pomarańczy!szona, *Agape*, Sasanka55., moni05, moyeu lubią tę wiadomość
-
Nuch2 wrote:Wegetarianka, chociaż dopuszczam jedzenie ryb Jestem osobą, która wcześniej jadła mięso na każdy posiłek: śniadanie, obiad i kolację, a na deser kabanoski Niestety, walcząc przez dłuższy czas z bakteriami w posiewach zaczęłam dużo interesować się tym, co powoduje stany zapalne w organizmie. Przestałam jeść mięso i udało mi się wyeliminować bakterie, stwierdziłam więc że niech już tak pozostanie A od kiedy burgery warzywne smakują w knajpach lepiej niż mięsne, niczego mi nie żal
edit. swoją drogą gdyby nie jedzenie mięsa to nie byłoby teraz pandemii...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2020, 23:49
Nuch2 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wrote:Nuch2 Ty też widze po bezmięsnej stronie mocy wegetarianka czy weganka?
edit. po pyłku pszczelim domyslam się, ze wegetarianka, ja tez
Powiem Wam szczerze, że jem już mięso od wielkiego dzwonu. Odkąd odkryłam ile smacznych rzeczy można zrobić bez mięsa, to to mięso smakuje coraz mniej 😳 Teraz np. tworzę pasztet z fasoli z jabłkami z Jadłonimii i masa z jaglanki jest taka dobra, że wyjem ją zanim dodam fasolę 🤦♀️
Edit: odkąd jem mniej mięsa - mam mniej migrenWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2020, 00:13
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja znowu męczę się z mega skurczami i biegunką... Lekarz mówił, że czasami w ciąży biegunka może być i jak nie jest nasilona, nie ma krwawień czy plamień to ok... Kurde, ale żeby aż tak jelita szalały? 😒 od 2 godzin mnie tak ból męczy... Ewidentnie jest to ból jelit, na pewno nie podbrzusze, raczej nie ma związku z ciążą, ale czy takie skurcze nie zaszkodzą kropkowi?
-
nick nieaktualnyszona wrote:Oglądałam, a jakże. Nawet uczestniczyłam aktywnie w czacie. I na pytanie jednej z dziewczyn „a do czego dodawać goździki” odpowiedziałam „no do grzańca oczywiście” co zostało przeczytane na głos przez prowadzące 😂 Ja to umiem się zaprezentować 🙋♀️
Było dużo o antyoksydantach. O ich świetnym wpływie na komórki jajowe i na plemniory
To Ty polecałaś ovufriend? > -
nick nieaktualnyMyslalam, ze dzisiejszy dzien cos mi rozjasni, ale los wciaz robi sobie jaja Nord z kreseczka, sporo ciemniejszy niz wczoraj, a Allegrak jedynie z delikatna poswiata cienia.
Kciuki za Testujace ✊✊✊ Na szczescie juz piatek Przez moja cholerna prace budze sie przed 5:00 i juz nie moge spac ze stresu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2020, 05:38
-
nick nieaktualnyInga28 wrote:Halo Sasanko! A gdzie zdjęcia testów? 😊✊🏽
Na gorze allegrak, na dole Nord. Wczoraj Nord byl praktycznie bialy, a Allegrak zabarwiony, dzis odwrotnie. Jaja sobie robia? Wymieniaja sie robota- raz jeden, raz drugi?
Edit: szanse pewnie juz zadne, ale nie poddaje sie do samego konca. Teraz czekamy na kolejne piekne testy, wiec kciuki zacisnieteWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2020, 06:25
Malinowa91, *Agape*, moni05, moyeu, Mlodamezatka, Pati96, agge, Gosiek1993, Ochmanka, szona, lorinka9191, GrubAsia, Magddullina2, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Sasanka55. wrote:
Na gorze allegrak, na dole Nord. Wczoraj Nord byl praktycznie bialy, a Allegrak zabarwiony, dzis odwrotnie. Jaja sobie robia? Wymieniaja sie robota- raz jeden, raz drugi?
Edit: szanse pewnie juz zadne, ale nie poddaje sie do samego konca. Teraz czekamy na kolejne piekne testy, wiec kciuki zacisniete
Tej tej dlaczego szansę pewnie już żadne ? Sasanka nord ściemniał tak ? To o czym my tu mówimy. Te testy są jakieś zjeba...e . Ja wierzę W
Że kropusi się wgryza mocniej !🙏❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2020, 07:07
Sasanka55., Ochmanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMildred wrote:Tej tej dlaczego szansę pewnie już żadne ? Sasanka nord ściemniał tak ? To o czym my tu mówimy. Te testy są jakieś zjeba...e . Ja wierzę W
Że kropusi się wgryza mocniej !🙏❤️
:* Dziekuje
Podczas ostatniej ciazy, kiedy wszystko bylo nie tak, ginekolog powiedzial mi, ze moj organizm jest dziwny i robi, co chce, na opak, wiec nic juz go nie zdziwi, nawet zdrowa ciaza przy wyjsciowym progu 1 i 6milimetrowym endometrium. Zawsze opierniczal mnie, ze badam bete co 2 dni- jest zwolennikiem metody raz na tydzien. Tak sobie teraz o tym przypomnialam i moze facet mial racje... Moze w tym calym szalenstwie jest kropelka nadzieiMildred, Ochmanka, GrubAsia lubią tę wiadomość
-
Sasanka55. wrote:
Edit: szanse pewnie juz zadne, ale nie poddaje sie do samego konca. Teraz czekamy na kolejne piekne testy, wiec kciuki zacisniete
Sasanko, na nordzie ładna kreska przecież! Będzie dobrze! Uwierz w tego kropusia ! 😉Sasanka55. lubi tę wiadomość
Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
nick nieaktualnyJa to nie rozumiem Sasanko tych testów . Aż sobie sama zrobiłam porównanie nordów u Ciebie. Choć ciężkie to jeden jest z przybliżenia, drugi nie. A ten Allegrak to jakiś popsuty jest
Masz jakiś plan? Bo coś kojarzę, że pisałaś jednak o becie jutro? Ja nadal trzymam kciuki! :*
Ja to jestem dobra, miało być co 2 dni, ale jak zobaczyłam wczoraj ovulaka i kuło mnie pół dnia w lewym jajniku, to nie mogłam zmarnować okazji i dopadłam starego . Rzadko mam ovu z lewego jajnika, a w głowie ciągle siedzi, że z takiej ovu jest moja córa . No nic, dziś dam mu przerwęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2020, 07:21
Sasanka55. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sasanka ja biorę colostrum aby organizm nie chciał usunąć zarodka/płodu. Działa naturalnie bo to siara bydlęca, uspokaja i wyrównuje system immunologiczny. Kupiłam firmy now 500mg biorę od 6 tyg ciąży po dwie tabletki.
Edit . Pisałaś o sterydach to podane alternatywę naturalna dla sterydów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2020, 07:45
Sasanka55., moni05, Makino, szona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak mi bardzo się nie chce iść do roboty... popylam rowerem, dziennie wychodzi około 16 km. Jesteśmy krócej otwarci, więc jadę z bieżącego urlopu po pół dnia. Takim sposobem w lato na dwa tygodnie urlopu nie mam co liczyć... przychodzę na 4 godziny patrzeć w ścianę, a potem znów pytluję do domu ile sił w nogach. Pogoda jest średnia bardzo na takie jazdy. Jedyne na co liczę to nowa figura 😂 bylebym przy swoich obszernych udziskach nie dostała jeszcze większych 😂