Kwiecień plecień bo przeplata, w styczniu będę z wózkiem latać
-
WIADOMOŚĆ
-
Sasanki, ja bym powtórzyła za dwa dni.
Sasanka55., Ochmanka lubią tę wiadomość
-
A od kiedy to kierujemy się jednym wynikiem? Czekamy za przyrostem :*
Sasanka55., szona, Ochmanka, agge, Ktototaki lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Sasanka55. wrote:Mysle, ze za 2 dni bedzie zero.. Dzis 17dpo, wiec beta rowna 15 jest zdecydowanie za niska...
Jak zobaczę spadająca betę wtedy będzie mi przykro i będę ci współczuć. Narazie nic jeszcze nie jest przesądzone. Ja wierzę do konca !. Owszem beta niska i prób tez ale wszystko może się zdarzyć.
Sasanka jeśli w najgorszym scenariuszu za dwa dni okaże się że to był biochem, to może warto pójść w immunologię głębiej, ewidentnie coś się dzieje.
Sasanka55., szona, Ochmanka, Okularnica_:) lubią tę wiadomość
-
Sasanko, powtórz betę za dwa dni i wtedy będziemy coś więcej wiedzieć. Póki co nie sugerowałabym się jednym wynikiem. Na razie jeszcze kciuków nie puszczam! ✊🍀
Sasanka55., Mlodamezatka, Ochmanka lubią tę wiadomość
Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
lorinka9191 wrote:Sasanko, powtórz betę za dwa dni i wtedy będziemy coś więcej wiedzieć. Póki co nie sugerowałabym się jednym wynikiem. Na razie jeszcze kciuków nie puszczam! ✊🍀
Sasanka55., Ochmanka lubią tę wiadomość
13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
Może wolno przyrastac, może już zaczęła spadac.. A może rzeczywiście była pozna implantacja i dlatego te testy wcześniejsze takie dziwne i się okaże dobry przyrost?
Dowiesz się za dwa dni Sasanko, ja mimo wszystko życzę Ci żebys przekonała się za 8 miesięcy na porodówce ✊🤗Sasanka55., *Agape*, szona, Ochmanka lubią tę wiadomość
"Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera"
3 ivf, 4 transfer: ❤️wymarzona córeczka 27.01.2021r.
Starania o rodzeństwo od 07.2021 kolejne 4 procedury ivf , kolejne 7 nieudanych transferów
03.05.2022r 💔 10t.c.
2 miesiące odpoczynku i :
04.02.2023 - || naturalny cud
11+0 Nifty pro - niskie ryzyka, chłopiec 🩵
12+6 mały człowiek ma juz 6.1cm 🥰
18+0 225g akrobaty 🥹
23+0 559g połówkowe 🤩
28+6 1330g bobaska,
31+0 1620g 🥰 III prenatalne,miednicowo położony
33+6 2550g fiknął głową w dół 🫣
36+1 3060g małego gigantka🥹
37+0 3300g
39+1 cc- 3780g, 58cm pięknego chłopca 🩵 -
nick nieaktualnyDziekuje Wam, Dziewczyny, za wiare, ale mysle, ze Daniela ma racje. Do bolu brzucha, jak na zawolanie dolaczyla wlasnie krew jak przy @. Zastanawiam sie, czy robic sobie nadzieje (moim zdaniem zludne), czy wjezdzac z Lametta, by w kwietniu dac sobie szanse na zdrowa ciaze. Poczekam, zobacze, w sumie nic to juz nie zmieni.
-
Sasanko, nieodmiennie Ci kibicuję. Trzymam kciuki, chociaż muszę też przyznać Tobie rację, jak na 17 dpo to jest niska beta. Ale nadziei nie odpuszczamy!
Jeżeli (odpukać) nie udało się tym razem to z poronieniem i trzema udokumentowanymi cb można coś działać względem in vitro, mylę się?Sasanka55. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaSzczurek wrote:Sasanko, nieodmiennie Ci kibicuję. Trzymam kciuki, chociaż muszę też przyznać Tobie rację, jak na 17 dpo to jest niska beta. Ale nadziei nie odpuszczamy!
Jeżeli (odpukać) nie udało się tym razem to z poronieniem i trzema udokumentowanymi cb można coś działać względem in vitro, mylę się?
W klinice bylam umowiona juz na IUI, bo lekarz najpierw z tym chcial sprobowac, ale przez epidemie przelozylismy zabieg. Dziekuje :* -
nick nieaktualnyRok temu w Wielkanoc mocno krwawilam po CB, teraz powtorka z rozrywki Przepraszam dziewczyny, ale naprawde znam siebie, swoj organizm, kreski widzialam juz ponad tydzien temu, wiec implantacja nie mogla byc pozna. Jestem 17dpo, a beta 15 nie wrozy zdrowej ciazy. Dziekuje Wam za wiare i kciuki, ale nie bede siebie oszukiwac. Trzeba przyjac wszystko na klate, pochlipac do poduchy i probowac, kolejny raz probowac, poki jeszcze mam sile...
-
nick nieaktualny
-
Sasanka55. wrote:W klinice bylam umowiona juz na IUI, bo lekarz najpierw z tym chcial sprobowac, ale przez epidemie przelozylismy zabieg. Dziekuje :*
Sasanka55. lubi tę wiadomość
-
Po 3 ciążach biochemicznych musicie rozszerzyć diagnostykę... niestety przy in vitro sytuacja może się powtórzyć, jeżeli nie znajdziecie przyczyny. Trzymam kciuki ✊🏽 Jeżeli w ciąże zachodzisz to na pewno da się przy pomocy leków ciąże utrzymać!
Płacz... mi to bardzo pomogłoSasanka55. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLorinka, krwawie :*
Inga, juz nawet nie wiem, co badac, bo mam olbrzymia teczke badan. Wydalam tysiace na to wszystko, robiac co mi tylko wpadlo w rece. No nic, nie chce teraz o tym myslec... Mam przeczucia, ze encorton faktycznie moglby pomoc, ale na pewno nie teraz, w czasach epidemii -
Sasanko, jedyne co mi przychodzi do głowy to:
Histeroskopia, żeby sprawdzić czy nie masz stanu zapalnego itp plus zbadanie immunologii, no nawet jak pojdziecie w ivf to ciąży może nie być przez coś związanego z immuno, co by mogło być rozwiązane sterydem, acvofilem lub intealipidemBeti82, MonikA_89!, moni05, nowa na dzielni, szona, frezyjciada, Cabrera, Daniela lubią tę wiadomość
-
Sasanko, znasz swój organizm najlepiej, ale pozwól, że ja zacisnę kciuki najmocniej jak potrafię i będę wierzyć do samego końca. Ziomeczku mój kochany, jestem z Tobą!
Przy okazji - wiemy, że duphaston nie jest spoko. Zachodzisz bez niego w ciążę elegancko. O co tu chodzi 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2020, 16:33
Sasanka55. lubi tę wiadomość
-
Sasanko przykrro mi bardzo
Ale niestety nie pociesze bo ta beta na bank była wieksza ehh
W moczu dluzej sie utrzymuje dlatego kreski jeszcze sa ładne
Ehh no nie tak miało byc
Jakie macie zrobione badania męza?Sasanka55. lubi tę wiadomość