Kwiecień plecień bo przeplata, w styczniu będę z wózkiem latać
-
WIADOMOŚĆ
-
Kingulla super że beta spada i niech tak już zostanie!
Madziandzia echhh romantyk... Mój to prędzej mi blok ekipę puści na yt niż zrobi kolacje przy świecach🤦♀️ ale za to ogarnie podwórko, zrobi zakupy, ugotuje. Jemu jedynie sprzątanie to jest najmniej do szczęścia potrzebne.
Mlodamezatka jak tam psinka?
Sasaneczko opaliłaś dzisiaj buźkę?😙
Fiore, Magdullina✊✊
Ej dziewczyny robię ankietę. Tylko ja chce wyłącznie szczere odpowiedzi, nie musicie słodzić😜 i bez obaw, potrafię je przyjąć bezproblemowo😎 powiedzmy, że wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią mi, że coś mi się w głowie poprzestawiało i jakaś taka poje**** trochę jestem od jakiegoś czasu. Czy też uważacie że jakaś nie ta Ochmanka z Wami gada?Magddullina2, Fiore, Madziandzia, moyeu lubią tę wiadomość
-
Magddullina2, MonikA_89!, lorinka9191, Makino, Nuch2, Daniela, Sasanka55., Cabrera, Rucola, szona, Fiore, Mlodamezatka, Pati96, frezyjciada, Malgonia, Izape_91, Okularnica_:), eemmiilliiaa, Gosiek1993, Ktototaki, *Agape*, agge, Kingulla, Madziandzia, moyeu, Iseko, Ania_85_ lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Zapytałam Emka o tego kurczaka. Oczywiście wsadziłby całość do zamrażalnika, co było do przewidzenia. Ale na pytanie dlaczego nie podzieliłby na porcje, odparł "bo nie było tego w specyfikacji" 😂😂 Kocham ten jego informatyczny umysł ! Zabawnie jest 😁
szona, moni05, Pati96, Misiaa, Ania_85_ lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
A jaki Remik już duży! 😊
moni05 lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Ja właśnie też zapytałam mojego M, co by zrobił, jakbym mu kazała kupić 2kg filetów. Powiedział, że włożyłby do lodówki, żeby się nie zepsuło Także o tyle dobrze, że później sama mogłabym sobie podzielić na porcje, bo nie byłoby zamarznięte 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2020, 19:00
Pati96 lubi tę wiadomość
Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
nick nieaktualnyNapisalam Wam wypracowanie i niechcacy nacisnelam "anuluj" 🙈
Nie bede juz pisac od nowa, wiec podziekuje raz jeszcze za wszystkie rady, sugestie i cieple slowa
Wygrzewac sie bede dopiero jutro, M. idzie razem ze mna na wagary Mamy kielbaske i zrobimy dwuosobowe ognicho na dzialce. Juz nie moge sie doczekac :* Poki co klade dupke do wyrka, bo musze odespac nieprzespana noc :*
lorinka9191, moni05, Mlodamezatka, Pati96, GrubAsia, Mildred, Gosiek1993, Ktototaki, *Agape*, agge, moyeu, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylorinka9191 wrote:Ja właśnie też zapytałam mojego M, co by zrobił, jakbym mu kazała kupić 2kg filetów. Powiedział, że włożyłby do lodówki, żeby się nie zepsuło Także o tyle dobrze, że później sama mogłabym sobie podzielić na porcje, bo nie byłoby zamarznięte 😁
Jestem najgorsza, bo kitram cale miecho do zamrazalnika bez porcjowania, a pozniej wale w takie zamrozone mlotkiem, by odprysnelo tyle, ile mi trzeba. Mlotek zwykly, jak do gwozdzi, bo kucharskiego nie mammoni05, Linka90*, Mlodamezatka, Pati96, Daniela, olik321, GrubAsia, Mildred, eemmiilliiaa, Gosiek1993, *Agape*, MonikA_89!, agge, Kingulla, Madziandzia, moyeu, Ladyo, kittinka, Iseko, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOchmanka wrote:Kingulla super że beta spada i niech tak już zostanie!
Madziandzia echhh romantyk... Mój to prędzej mi blok ekipę puści na yt niż zrobi kolacje przy świecach🤦♀️ ale za to ogarnie podwórko, zrobi zakupy, ugotuje. Jemu jedynie sprzątanie to jest najmniej do szczęścia potrzebne.
Mlodamezatka jak tam psinka?
Sasaneczko opaliłaś dzisiaj buźkę?😙
Fiore, Magdullina✊✊
Ej dziewczyny robię ankietę. Tylko ja chce wyłącznie szczere odpowiedzi, nie musicie słodzić😜 i bez obaw, potrafię je przyjąć bezproblemowo😎 powiedzmy, że wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią mi, że coś mi się w głowie poprzestawiało i jakaś taka poje**** trochę jestem od jakiegoś czasu. Czy też uważacie że jakaś nie ta Ochmanka z Wami gada?
Hmm... Uwazam, ze wciaz jestes taka, jaka Cie pokochalysmy. Bez pierdzenia tecza, otwarta, szczera, silna, a zarazem cieplutka jak swieza buleczka z Lidla :* No moze ciut szybciej sie wkurzasz niz kiedys, ale wybacz, mnie smiesza Twoje bulwersyGrubAsia, Rucola, moyeu lubią tę wiadomość
-
Ochmanka, jesteś taka sama Basia, jedynie jeśli sama masz takie uczucia to spoko, to właśnie jest ciążowy budyn 🤷🏼♀️Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
MonikA_89! wrote:A jaki Remik już duży! 😊Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Aha, a tam w tle obrazka stary wyjada lody. Na tym różowym tle to jest lód w wafelku. Dziecko stwierdziło, ze jak go nie ma na horyzoncie to zawsze jest w kuchni i coś wyżera 😋
Sasanka55., szona, lorinka9191, Daniela, Pati96, MonikA_89!, agge, Iseko lubią tę wiadomość
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnymoni05 wrote:Aha, a tam w tle obrazka stary wyjada lody. Na tym różowym tle to jest lód w wafelku. Dziecko stwierdziło, ze jak go nie ma na horyzoncie to zawsze jest w kuchni i coś wyżera 😋
Rozwalil mnie Wasz portret Nie moge sie napatrzec Co Ty masz na ustach?moni05 lubi tę wiadomość
-
Ochmanko, tez oglądamy Blok Ekipę
Wg mnie obecnie jesteś bardziej stanowcza i masz mniej cierpliwości Żadnego z powyższych nie uważam za coś złego
Sasanko, niech dzisiejsza noc będzie już przespana :* Przytulam mocno. I zazdroszczę ogniska! Uwielbiam ognisko!Sasanka55. lubi tę wiadomość
-
Sasanka55. wrote:Rozwalil mnie Wasz portret Nie moge sie napatrzec Co Ty masz na ustach?
Przyznam, że i ja się zastanawiałam, co tam Monia cichaczem podjadaSasanka55. lubi tę wiadomość
-
Sasanka55. wrote:Rozwalil mnie Wasz portret Nie moge sie napatrzec Co Ty masz na ustach?
Sasanka55., agge lubią tę wiadomość
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
szona wrote:Przyznam, że i ja się zastanawiałam, co tam Monia cichaczem podjada
szona, Sasanka55. lubią tę wiadomość
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Czesc dziewczyny!
Piekny portret rodzinny Moni! ❤️😂
Dziekuje ze pytacie o psiaka. Maz byl u weta, zrobili rtg ale niewiele tam widac. Najprawdopodobniej zlamany palec u lewej przedniej lapki. Jutro idzie do speca ortopedy i on zdecyduje jak z tym dzialamy. Ale albo usztywnienie jakies albo maz uslyszal ze nawet utna palca! 😱😱 jakos nie moge w to uwierzyc i mam nadzieje, ze to nieprawda.
Sasanko dobrze, ze idziecie na wagary! Przyda sie wam. Cisze sie ze tak szybko sie podnioslas i walczysz dalej 💪🏻
A moj maz to jest swietny. Wiadomka, ma swoje dziwne akcje jak np brudne skarpetki zeby chociaz rzucic na ziemie obok kosza na pranie to zostawia na pralce 🤦🏻♀️ Albo nie ogarnia w ogole prania i rozwieszania prania. Zawsze mnie drazni jak on pranie rozwiesi 😂 i klasyk klasykow deska zawsze w gorze 🤦🏻♀️ A jak mowie mu ze znow nie zamknal to ona „no przeciez czemu zostawilas otwarta” i idzie zamknac 😂
Ale w kuchni to on rzadzi. Ja nie umiem w gotowanie, jemu idzie lepiej. Jak kupuje miecho to sam nie porcjuje, ale zawsze mnie wola „chodz podziel mieso” 😜 Kochany gosc, duzo smiechu z nim mam.
Ja sie zastanawiam czy jutro 9dpo/12 dni po zastrzyku sobie nie siknac zeby sprawdzic czy juz nie ma ovitrelle na pewno. 🤔moni05, Sasanka55., moyeu lubią tę wiadomość
13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
My z mężem kochamy blok ekipę 😂 w ogóle zawsze przed snem oglądamy jakieś głupoty na yt, lubimy serie typowa dycha, ja zazwyczaj w połowie zawsze zasypiam 😅 bez oglądania wiercę się dobre 30 minut zanim zasnę 🤷🏻♀️
U mnie było tak, że mój pierwszy mąż był kretynem... niestety ale człowiek niekiedy jest ślepy
Mój obecny mąż to anioł, którego ktoś mi postawił na mojej drodze ❤️ Złego słowa na niego nie powiem, a już prędzej będę narzekać na siebie samą 😂moni05, Mildred, Rucola, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Moni to piękne mozesz sobie na awatarka ustawic
Zapytalam meza o tego kurczaka, poporcjowalby. Malo tego, spytal, czy chodzi o to czy by go umyl najpierw.
Aja wlasnie gadalam z moja mama. Ona chce zostac sama na Swieta, boi sue ze zachoruje. A jeszcze emek mnie wkurzyl, ze powinnam z nim skonsultowac zaproszenie mamy na Święta. Tylko ze jego rodzice sa razem i maja jeszcze jego brata.. juz mi sie calkiem tych Swiat odechcialomoni05 lubi tę wiadomość