Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też w weekend majowy jakoś, w sumie nie wiem bo ten cykl jakby jest o dzień krótszy tak mi wynika, więc powinnam mieć @ 2 wieczorem lub 3 wieczorem . Więc ja na pewno zatestuję sobie 1 maja Bo to dzień wolny a 2 maja to wiadomo, już jestem w pracy. Niby mogłabym też 3 maja testować, ale skoro ma być @ 2 lub 3 to zatestuję 1, no i jak wyjdzie negatyw to już poczekam na @. Chyba że nie przyjdzie to wtedy pomyślę
-
Haha. Dokladnie Seraya, z ust mi wyjęłaś.
Kurczę, ale mam siniaki..po zajęciach. Czuję że kiedyś ktoś stwierdzi, że mąż mnie tłuczePCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
No więc dopóki możemy to się napijmy skoro tyle mamy nie pić
Marta gratulacje :* Nie martw się i Ty niedługo będziesz tuliła swoje, czas tak szybko mija, mój ma już 2 lata i 3 miesiące, a ja wciąż mam w pamięci jak na mnie spojrzał pierwszy raz zaraz po porodzie leżąc mi na brzuchu. Życzę Wam tego samego i nim się obejrzysz to już będziesz je tulić i mówić kiedy to minęło ? Czasami nie wiemy dlaczego coś się opóźnia , ale wierz mi wszystko w życiu ma jakiś sens, jakiś głębszy, którego czasami nie rozumiemy i traktujemy jak pech. A to nie do końca tak jest, najwyraźniej ten czas ma Cię jakoś przygotować, no i nie mówię tutaj absolutnie o wieku, bo to nie ma znaczenia w byciu matką Tylko takie ogólne przygotowanie samej siebie Sama to pewnie docenisz z czasem jak już będziesz wiedziała , że nosisz w sobie drugie serduszko Wiem łatwo mi się gada, na pewno, ale wiem to sama po sobie że coś dzieje się po coś I nie tylko mówię o dziecku w swoim przypadku ale w wielu innych sprawach tak miałam Ależ się rozpisałam wybaczSeraya, AJA_S lubią tę wiadomość
-
Offica.. Taki offtop, jak tam wspominasz poród? Powiem Wam ze to coś czego się obawiam:)PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Offca88 wrote:No więc dopóki możemy to się napijmy skoro tyle mamy nie pić
Marta gratulacje :* Nie martw się i Ty niedługo będziesz tuliła swoje, czas tak szybko mija, mój ma już 2 lata i 3 miesiące, a ja wciąż mam w pamięci jak na mnie spojrzał pierwszy raz zaraz po porodzie leżąc mi na brzuchu. Życzę Wam tego samego i nim się obejrzysz to już będziesz je tulić i mówić kiedy to minęło ? Czasami nie wiemy dlaczego coś się opóźnia , ale wierz mi wszystko w życiu ma jakiś sens, jakiś głębszy, którego czasami nie rozumiemy i traktujemy jak pech. A to nie do końca tak jest, najwyraźniej ten czas ma Cię jakoś przygotować, no i nie mówię tutaj absolutnie o wieku, bo to nie ma znaczenia w byciu matką Tylko takie ogólne przygotowanie samej siebie Sama to pewnie docenisz z czasem jak już będziesz wiedziała , że nosisz w sobie drugie serduszko Wiem łatwo mi się gada, na pewno, ale wiem to sama po sobie że coś dzieje się po coś I nie tylko mówię o dziecku w swoim przypadku ale w wielu innych sprawach tak miałam Ależ się rozpisałam wybaczOffca88 lubi tę wiadomość
-
marie_marie22 wrote:Marta, gratuluję. Wiem, radość, a jednak ciałoby się mieć też swoje.
hihi chętnie się wybiorę na brpwara z Wami:D çoćby wirtualnego.
Miłej soboty Dziewczyny:) -
Cześć dziewczyny,zalatana jestem ostatnio,ale wpisuję się na majowe testowanie,tak myślę ok 03.05,tak myślę pozytywnie naładować się potych wszystkich waszych zielonych kropka,może troszkę tego zielonego skapnie i mi...a @ mam mieć 4-5 maj,więc mam tydzień twórczy,trzymam za nas wszystkie kciukiAgula82
-
marta95 wrote:Dziękuję kochana! Bardzo mądrze mi to napisałaś. Czekam cierpliwie, pewnie już niedługo się uda, wierzę w to:) przy tym uczę się cierpliwosci, a z nią różnie u mnie bywa hihi. Bóg wie co robi, może uważa że to jeszcze nie mój czas, no cóż. Będę wyczekiwac super, że już masz takie duże dzieciątko !
-
może mnie zbesztacie, ale nie wierzę w Boga i ja jakoś na "sucho" wszystko przyjmuję... Wierzę w karmę i siłę umysłu... Niestety gdy byłam w gimnazjum zahwiała się moja wiara i jakoś już nie wróciła... A tak w skrócie zazdroszczę wam tej wiary... A po rozmowie z ginem staram nie wgłębiać w temat "mojej ciąży"... Marta gratulacje... Bycie ciocią to super sprawa sama mam 5siostrzenic i jednego siostrzeńca (mam 3 siostry starsze) w tym 1 cudowną chrześnicę17.11.17-poronienie całkowite