X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwietniowe staraczki :)
Odpowiedz

Kwietniowe staraczki :)

Oceń ten wątek:
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też w weekend majowy jakoś, w sumie nie wiem bo ten cykl jakby jest o dzień krótszy tak mi wynika, więc powinnam mieć @ 2 wieczorem lub 3 wieczorem . Więc ja na pewno zatestuję sobie 1 maja ;) Bo to dzień wolny a 2 maja to wiadomo, już jestem w pracy. Niby mogłabym też 3 maja testować, ale skoro ma być @ 2 lub 3 to zatestuję 1, no i jak wyjdzie negatyw to już poczekam na @. Chyba że nie przyjdzie to wtedy pomyślę ;)

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ponad 100 stron mamy to stawiam browara :D

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny właśnie się dowiedziałam że zostalam ciocia!!!!! Jestem przeszczesliwa, ale jednak gdzieś w środku chyba będę płakać :(
    Muszę to opic dzisiaj, może nie zaszkodzi :P

AJA_S lubi tę wiadomość

• Seraya Ekspertka

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam wolę żeby każda z nas przez najbliżse 9 mcy albo i dłużej browarów pić nie mogła :D

Deneira, AJA_S lubią tę wiadomość

• Seraya Ekspertka

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoją drogą dziwna ta moja temperatura w tym cyklu no ale...już nic nie zmienię co ma być to będzie :-) miłej soboty dziewczęta :-)

• Kozisina Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha. Dokladnie Seraya, z ust mi wyjęłaś.

Kurczę, ale mam siniaki..po zajęciach. Czuję że kiedyś ktoś stwierdzi, że mąż mnie tłucze

PCOS, niedoczynność, problem męski
    2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
    4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No więc dopóki możemy to się napijmy skoro tyle mamy nie pić :P

Marta gratulacje :* Nie martw się i Ty niedługo będziesz tuliła swoje, czas tak szybko mija, mój ma już 2 lata i 3 miesiące, a ja wciąż mam w pamięci jak na mnie spojrzał pierwszy raz zaraz po porodzie leżąc mi na brzuchu. Życzę Wam tego samego i nim się obejrzysz to już będziesz je tulić i mówić kiedy to minęło ? :) Czasami nie wiemy dlaczego coś się opóźnia , ale wierz mi wszystko w życiu ma jakiś sens, jakiś głębszy, którego czasami nie rozumiemy i traktujemy jak pech. A to nie do końca tak jest, najwyraźniej ten czas ma Cię jakoś przygotować, no i nie mówię tutaj absolutnie o wieku, bo to nie ma znaczenia w byciu matką :) Tylko takie ogólne przygotowanie samej siebie :) Sama to pewnie docenisz z czasem jak już będziesz wiedziała , że nosisz w sobie drugie serduszko :) Wiem łatwo mi się gada, na pewno, ale wiem to sama po sobie że coś dzieje się po coś :) I nie tylko mówię o dziecku w swoim przypadku ale w wielu innych sprawach tak miałam :) Ależ się rozpisałam wybacz ;)

Seraya, AJA_S lubią tę wiadomość

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Deneira Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seraya wrote:
    Swoją drogą dziwna ta moja temperatura w tym cyklu no ale...już nic nie zmienię co ma być to będzie :-) miłej soboty dziewczęta :-)
    Ja tez tak mówiłam.....a teraz jestem pełna nadziei :) a bałam sie ze cykl bezowulacyjny.

• Kozisina Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offica.. Taki offtop, jak tam wspominasz poród? Powiem Wam ze to coś czego się obawiam:)

PCOS, niedoczynność, problem męski
    2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
    4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284
  • marie_marie22 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta, gratuluję. Wiem, radość, a jednak ciałoby się mieć też swoje.
    hihi chętnie się wybiorę na brpwara z Wami:D çoćby wirtualnego.
    Miłej soboty Dziewczyny:)

oar8yx8d9fawxkqt.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    No więc dopóki możemy to się napijmy skoro tyle mamy nie pić :P

Marta gratulacje :* Nie martw się i Ty niedługo będziesz tuliła swoje, czas tak szybko mija, mój ma już 2 lata i 3 miesiące, a ja wciąż mam w pamięci jak na mnie spojrzał pierwszy raz zaraz po porodzie leżąc mi na brzuchu. Życzę Wam tego samego i nim się obejrzysz to już będziesz je tulić i mówić kiedy to minęło ? :) Czasami nie wiemy dlaczego coś się opóźnia , ale wierz mi wszystko w życiu ma jakiś sens, jakiś głębszy, którego czasami nie rozumiemy i traktujemy jak pech. A to nie do końca tak jest, najwyraźniej ten czas ma Cię jakoś przygotować, no i nie mówię tutaj absolutnie o wieku, bo to nie ma znaczenia w byciu matką :) Tylko takie ogólne przygotowanie samej siebie :) Sama to pewnie docenisz z czasem jak już będziesz wiedziała , że nosisz w sobie drugie serduszko :) Wiem łatwo mi się gada, na pewno, ale wiem to sama po sobie że coś dzieje się po coś :) I nie tylko mówię o dziecku w swoim przypadku ale w wielu innych sprawach tak miałam :) Ależ się rozpisałam wybacz ;)
    Dziękuję kochana! Bardzo mądrze mi to napisałaś. Czekam cierpliwie, pewnie już niedługo się uda, wierzę w to:) przy tym uczę się cierpliwosci, a z nią różnie u mnie bywa hihi. Bóg wie co robi, może uważa że to jeszcze nie mój czas, no cóż. Będę wyczekiwac :):) super, że już masz takie duże dzieciątko :)!

Offca88 lubi tę wiadomość

• marta95 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marie_marie22 wrote:
    Marta, gratuluję. Wiem, radość, a jednak ciałoby się mieć też swoje.
    hihi chętnie się wybiorę na brpwara z Wami:D çoćby wirtualnego.
    Miłej soboty Dziewczyny:)
    Dziękuję :) szczęście i płacz...no cóż, widocznie tak być musi :) pewnie, zapraszam na piwko :P narazie mi wolno haha :D

• kredkaczarna Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca moj ma juz prawie 19mcy a minelo jak jeden dzien. Jejku taka malizna byl ... roCzulilam sie...

Offca88 lubi tę wiadomość

26.09.2014 Aluś :*
    Aniołek [*] Listopad 2015r.
    ckai3e3kdf77majo.png
  • Agula82 Przyjaciółka

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,zalatana jestem ostatnio,ale wpisuję się na majowe testowanie,tak myślę ok 03.05,tak myślę pozytywnie naładować się potych wszystkich waszych zielonych kropka,może troszkę tego zielonego skapnie i mi...a @ mam mieć 4-5 maj,więc mam tydzień twórczy,trzymam za nas wszystkie kciuki

Agula82
  • Deneira Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:
    Dziękuję kochana! Bardzo mądrze mi to napisałaś. Czekam cierpliwie, pewnie już niedługo się uda, wierzę w to:) przy tym uczę się cierpliwosci, a z nią różnie u mnie bywa hihi. Bóg wie co robi, może uważa że to jeszcze nie mój czas, no cóż. Będę wyczekiwac :):) super, że już masz takie duże dzieciątko :)!
    Ja tak zawsze mowię. Najwidoczniej tak dla mnie bedzie lepiej ze nie teraz. Ze TEN na GORZE wie co robi ;)

• marta95 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira wrote:
    Ja tak zawsze mowię. Najwidoczniej tak dla mnie bedzie lepiej ze nie teraz. Ze TEN na GORZE wie co robi ;)
    Tylko szkoda że tak długo pozwala nam czekac :(

• Deneira Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze najwidoczniej ma w tym jakis cel :/

• marta95 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba tak... :)

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może mnie zbesztacie, ale nie wierzę w Boga i ja jakoś na "sucho" wszystko przyjmuję... Wierzę w karmę i siłę umysłu... Niestety gdy byłam w gimnazjum zahwiała się moja wiara i jakoś już nie wróciła... A tak w skrócie zazdroszczę wam tej wiary... A po rozmowie z ginem staram nie wgłębiać w temat "mojej ciąży"... Marta gratulacje... Bycie ciocią to super sprawa sama mam 5siostrzenic i jednego siostrzeńca (mam 3 siostry starsze) w tym 1 cudowną chrześnicę ;)

17.11.17-poronienie całkowite
  • reddie137 Ekspertka

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja testuje za tydzień w poniedziałek :)

‹‹ 99 100 101 102 103 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ