Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pracuje w markecie Eko/Ledi jak kto woli
w sklepach, aptekach trzeba mieć dużo cierpliwości by ktoremus nie przydzwonic... I ciągle coraz bardziej uważam że starsi ludzie powinni mieć jakiegoś opiekuna.... dzieci tyle szkód nie robią co starsi ludzie i chociaż przepraszają a nie drą się z pretensjami
tak sytuacja z dzisiaj...
17.11.17-poronienie całkowite -
Super kochana !! Wygląda obiecująco !!:*reddie137 wrote:Cześć dziewczyny! Ja pracuje w kancelarii adwokackiej;)
Dzisiaj temperatura poleciała w górę. Nie nastawia się jak w zeszłym cyklu żeby o tym nie myśleć bo się nie da
. Moje motto na ten cykl to co ma być to będzie 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 09:32
reddie137 lubi tę wiadomość

-
Niektórzy są bardzo dziwni, u mnie zaś zwłaszcza chorzy np na raka itd. Ech no ja rozumiem że jest zdenerwowany itd...ale no ja też nie jestem tutaj za karę.AJA_S wrote:Ja pracuje w markecie Eko/Ledi jak kto woli
w sklepach, aptekach trzeba mieć dużo cierpliwości by ktoremus nie przydzwonic... I ciągle coraz bardziej uważam że starsi ludzie powinni mieć jakiegoś opiekuna.... dzieci tyle szkód nie robią co starsi ludzie i chociaż przepraszają a nie drą się z pretensjami
tak sytuacja z dzisiaj...
A o niektórych starszych to już by szło książkę napisać
AJA_S lubi tę wiadomość

-
Zaczęłam bardzo wierzyć ze to moze sie dobrze skończyćKozisina wrote:Moja teoria rośnie w siłę!!! Wygląda to oględnie! Jutro pewnie zatestujesz? Albo w pon? Wow!
nie wiem kiedy bede testować. Chyba juz nie chce sie spieszyć. Chce sie nacieszyć ta chwila wiary
moze we wtorek zatestuje
-
Ja na studiach pracowałam w prywatnej przychodni..to dopiero dramat... To jak bardzo ludzie mogą być dla recepcjonistki okrutni..
Mój Ukochany z kolei pielęgniarz pediatryczny, zawsze się śmieje że najgorsze są mamusie, które mu mówią że nie z tej tylko innej żyły ma krew pobierać albo że źle szczepi:) zawsze mi wtedy powtarza, Kochanie, żebyśmy tylko my tacy nie byli:)PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Nie wymyślam. Wcześniej bardzo chciałam czuć piersi ale nic a nic im nie było. Teraz ewidentnie jak dotykam bok to sa lekko obolałe. Tzn jedna. Chyba ze to ciało reaguje na moja głowę. Na zasadzie ze chce zeby zaczęły bolec to zaczynaja hahaha. Moja głowa jest potężna wiec szlag wie hahaha zeby tak jeszcze z ciaza było. Ze jak sobie wmowie ze jestem w ciazy zebym faktycznie w niej była hahahaKozisina wrote:Deinera... Byle tylko nie zacząć teraz wymyslac:)
Ale fajosko!!! -
nick nieaktualny
-
Ale zrobiłam małe oszukanstwoKamiliaa24 wrote:Deneira - super Twój wykresik teraz wygląda
Ovu ładnie zazmaczyło bez przerywanej lini więc wszystko wskazuje na ovu! teraz tylko mała fasoleczka
- ale pamiętaj odezwać się do nas jak będziesz miała dwa serduszka! 
dla czytelności wykresu. Kazalam programowi nie brac pod uwage jednej temperatury. Bo jal ja brał pod uwage to w ogole owulacji nie wyznaczał i wtedy był mało czytelny
. Także jeszcze wszystko jest możliwe.
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny...mnie dopadło okroooopne przeziębienie, ledwo żyje. A do tego mam teściów na weekend...no ale mąż się nimi zajął, zabrał na wycieczkę, a ja mogę się trochę podkurować...dobrze, że już po ovu to przynajmniej nie ma problemu ze staraniami...przed weekendem majowym wszystko powinno być jasne
-
Deinera.. Nie chodzilo mi o to że sobie wmawiasz:)
Ja tak czasem mam, stad ta rada:)
Ja jeszcze przed owulka, tescik pewnie sam początek maja:)PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284