Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pracuje w markecie Eko/Ledi jak kto woli w sklepach, aptekach trzeba mieć dużo cierpliwości by ktoremus nie przydzwonic... I ciągle coraz bardziej uważam że starsi ludzie powinni mieć jakiegoś opiekuna.... dzieci tyle szkód nie robią co starsi ludzie i chociaż przepraszają a nie drą się z pretensjami tak sytuacja z dzisiaj...17.11.17-poronienie całkowite
-
reddie137 wrote:Cześć dziewczyny! Ja pracuje w kancelarii adwokackiej;)
Dzisiaj temperatura poleciała w górę. Nie nastawia się jak w zeszłym cyklu żeby o tym nie myśleć bo się nie da . Moje motto na ten cykl to co ma być to będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 09:32
reddie137 lubi tę wiadomość
-
AJA_S wrote:Ja pracuje w markecie Eko/Ledi jak kto woli w sklepach, aptekach trzeba mieć dużo cierpliwości by ktoremus nie przydzwonic... I ciągle coraz bardziej uważam że starsi ludzie powinni mieć jakiegoś opiekuna.... dzieci tyle szkód nie robią co starsi ludzie i chociaż przepraszają a nie drą się z pretensjami tak sytuacja z dzisiaj...
A o niektórych starszych to już by szło książkę napisaćAJA_S lubi tę wiadomość
-
Kozisina wrote:Moja teoria rośnie w siłę!!! Wygląda to oględnie! Jutro pewnie zatestujesz? Albo w pon? Wow!
-
Ja na studiach pracowałam w prywatnej przychodni..to dopiero dramat... To jak bardzo ludzie mogą być dla recepcjonistki okrutni..
Mój Ukochany z kolei pielęgniarz pediatryczny, zawsze się śmieje że najgorsze są mamusie, które mu mówią że nie z tej tylko innej żyły ma krew pobierać albo że źle szczepi:) zawsze mi wtedy powtarza, Kochanie, żebyśmy tylko my tacy nie byli:)PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina wrote:Deinera... Byle tylko nie zacząć teraz wymyslac:)
Ale fajosko!!! -
nick nieaktualny
-
Kamiliaa24 wrote:Deneira - super Twój wykresik teraz wygląda Ovu ładnie zazmaczyło bez przerywanej lini więc wszystko wskazuje na ovu! teraz tylko mała fasoleczka - ale pamiętaj odezwać się do nas jak będziesz miała dwa serduszka!
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny...mnie dopadło okroooopne przeziębienie, ledwo żyje. A do tego mam teściów na weekend...no ale mąż się nimi zajął, zabrał na wycieczkę, a ja mogę się trochę podkurować...dobrze, że już po ovu to przynajmniej nie ma problemu ze staraniami...przed weekendem majowym wszystko powinno być jasne
-
Deinera.. Nie chodzilo mi o to że sobie wmawiasz:)
Ja tak czasem mam, stad ta rada:)
Ja jeszcze przed owulka, tescik pewnie sam początek maja:)PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284