Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwonka trzymam kciukasy :*
Ja nabrałam teraz wody jak zwykle w połowie cyklu. Widzę to po obrączce. Zawsze mi prawie spada, a teraz nie chce wejść. Robiłam badania i hm tak już mam. Owu się skończyła to zaczynam sikać co chwilę, odwadniam się Uf bo strasznie ociężale się czuję przez to.
Co do tematu ja też bym tak żyć nie mogła, nawet zasnąć bym nie mogła bez męża.
Mąż też lubi się tulić, także jak raz tylko mały coś płakał w nocy to spałam z nim w pokoiku, no to mąż już z rana mówił, że on tak sam leżał i czekał na mnie już A mi się usnęło przy dziecku
-
AJA_S wrote:offca pójdź z tym do gina... Ja też miałam bardzo niskie libido... dla mnie seks mógł nie istnieć, a jak już to bolało jak cholera...
tak więc na libido dostałam castagnus bo stwierdził że nie ma równowagi hormonalnej- pomogło A na ból zmiana pozycji... np na jeźdźca (sama kontrolujesz głębokość penetracji) bądź zapieraj się nogami o partnera też pomaga
Ja dziwne smaki miałam jak byłam dzieckiem... ale to przez tatę - taka córeczka tatusia... W sumie dalej... oboje cholerycy mój jeździ w weekendy na ryby i jakoś mi to nie przeszkadza zbytnio... A jak zrobi się cieplej dołączam do niego z psem
No ja na jeźdźca po ciąży średnio lubię, jakoś nie sprawia mi przyjemności już ta pozycja. Wolę od przodu z nogami wyżej
A co do castagnusa, brałam długi czas na bolesne miesiączki, pomagał super, ale niestety wydłużył mi moje już długie cykle. Ogólnie gin wie wsio o mnie, no i taka moja natura jest. A ból jak tutaj pytałam to ma wiele kobiet :\w tym czasie
Choć nie mówię, że tak boli, że się nie da, bo daję radę tylko wtedy jakoś gorzej mi się skupić na przyjemności i mam mniejszy popęd w tym okresie. Ale tak to jest ok
Dzięki za troskę :*
-
reddie137 wrote:Ja już też mam niecierpliwicę. Mówię sobie uspokój się głupolu, bo się nakręcisz i nic z tego nie będzie. Ale głowa nie śpi.
Ale kochana trzeba przyjąć taktykę co ma być to będzie, a najlepiej zająć się czymś
-
Offca88 wrote:Haha no tak ale ja jakoś nie myślę siedząc tutaj
Jakoś mi tutaj miło płynie czasWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 12:13
-
No wlasnie też bym tak chciala ja między 32 a 34. Dzis 32 dopiero jeszcze dwa dni się pomecze chyba że Zaraz przyjdzie @ tylko mega dziwi mnie to że w tym cyklu zero boli piersi nic,gdzie zawsze były.1 iui- 01.2014
2 iui- 02.2014
3 iui- 04.2014
10.2015r.- Naprotechnologia -
Iwonka 87 wrote:No wlasnie też bym tak chciala ja między 32 a 34. Dzis 32 dopiero jeszcze dwa dni się pomecze chyba że Zaraz przyjdzie @ tylko mega dziwi mnie to że w tym cyklu zero boli piersi nic,gdzie zawsze były.
-
Iwonka 87 wrote:No wlasnie też bym tak chciala ja między 32 a 34. Dzis 32 dopiero jeszcze dwa dni się pomecze chyba że Zaraz przyjdzie @ tylko mega dziwi mnie to że w tym cyklu zero boli piersi nic,gdzie zawsze były.
-
reddie137 wrote:No ja we wtorek pierwszy test a potem najwyżej w czwartek jak nic się nie pokaże. Mam nadzieję, że zobaczę bladziocha we wtorek W sumie kto mi zabroni. Cykle mam 32-33 dni więc myślę że w 12 dpo już coś wyjdzie