X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwietniowe staraczki :)
Odpowiedz

Kwietniowe staraczki :)

Oceń ten wątek:
  • reddie137 Ekspertka

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira wrote:
    Hahahaha wlasnie ja mam nawet 2 po drodze plus rossman....dlatego ostatnio miałam cała torebkę testów ciążowych hahahaha

Ja ostatnio nie robiłam testów i uzbierał mi się zapas. Poprzedni zlikwidował mój mąż jak podawał mi testy owu i przypadkiem dał dwa ciążowe zanim udało się znaleźć ten lh. Według niego ovulation a pregnant na opakowaniu nie było wskazówką :D

Rudzielec91 lubi tę wiadomość

• kika77 Przyjaciółka

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    :/ Naprawdę przykre że tak traktują ludzi , tym bardziej że raz to każdy musi za coś żyć i zarabiać, a dwa jak mówisz już byłaś ubrana no sorry:/ Dla mnie to jakieś nieporozumienie, myślałam, że jak teraz płacą też za umowę zlecenie to zaczną dawać umowę o pracę, ale jak widać nie pomogło.

na zleceniu płacą za przepracowane godziny, a na etacie muszą zadbać żebyś miała co robić, nie mogą powiedzieć "dzisiaj nie przychodź"
    Poza tym przy umowie zlecenie nie obowiązuje kodeks pracy, więc duuuużo mogą.. :(
    Ale wierzę, że uda się w końcu znaleźć wymażoną posadkę. Tego Ci życzę Martuś :)

Szczęściu trzeba pomagać..
  • Almanah Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:
    Hej almanah :*
    Trochę jest tych stron :P A tak ogólnie to jest ok. A U ciebie co słychać ? :P

A w porządku, dalej czekam na owu. :P

Alicja | 24 l | 11 cs
    I will try to find a little more good in me to give to you.
    9tZNp1.pnghftpp2.png
  • Almanah Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reddie137 wrote:
    Hej, będę truć, ale byłaś na badaniach ? ;)

Haha, nie. Zaspałam. To znaczy - obudziłam się o 6:30, zmierzyłam temp i zasnęłam. :D A potem się obudziłam o 11. :D Trochę stresujący wieczór miałam.

Alicja | 24 l | 11 cs
    9tZNp1.pnghftpp2.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pracuję w aptece i dopiero mam dostęp do testów :P Ale szczerze mówiąc są same 20 i 25 więc kiepsko. Mam chyba jeden jeszcze ten 25 i teraz kupiłam w auchan po doradzie jednej z Was taki 10. Za 3,70 chyba był:D Pepino czy jakoś tak :) Paskowy:)

Także u siebie nie biorę, bo mimo że płytkowe są po 5 zł to mało czułe :)

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 13:28

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • reddie137 Ekspertka

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Almanah wrote:
    Haha, nie. Zaspałam. To znaczy - obudziłam się o 6:30, zmierzyłam temp i zasnęłam. :D A potem się obudziłam o 11. :D Trochę stresujący wieczór miałam.

No dobra to będe truć jutro ;) A coś się stało wczoraj? Coś z Dżumą?

• Seraya Ekspertka

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    haha dobrze że ja nie mam apteki po drodze ;D
    Rudzielcu widzę, że mamy identyczne cykle...tzn w tym samym dniu się rozpoczęły i miesiączka w przyszły czwartek ma niby być...boli nas już brzuch tak miesiączkowo...jestem mega ciekawa co z nami będzie ;-)

• Deneira Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    A ja pracuję w aptece i dopiero mam dostęp do testów :P Ale szczerze mówiąc są same 20 i 25 więc kiepsko. Mam chyba jeden jeszcze ten 25 i teraz kupiłam w auchan po doradzie jednej z Was taki 10. Za 3,70 chyba był:D Pepino czy jakoś tak :) Paskowy:)

Mowisz i ciążowych? 10 sa z firmy bodajze DOZ czy jakos tak i sa płytowe

• Offca88 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira wrote:
    Zaczyna mnie cos odrobine jak na @ pobolewac. Przed momentem polecialam do wc bo juz myslal ze @. Na szczęście jeszcze nie. Ale moze sie to roznie skonczyc
    Nie stresuj się kochana bo to źle wpływa.

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira wrote:
    Mowisz i ciążowych? 10 sa z firmy bodajze DOZ czy jakos tak i sa płytowe
    Tak. Ciążowe mam z auchan firmy pepino paskowe.
    A doz to nie wiem bo to nasza konkurencja jeśli chodzi o aptekę :)

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dr max chyba też ma takie płytkowe 10, no ale nie są zapewne takie tanie :D Hihi, nie no śmieję się, nie mam po drodze akurat tych aptek :D

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Almanah Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reddie137 wrote:
    No dobra to będe truć jutro ;) A coś się stało wczoraj? Coś z Dżumą?

Nie, z Dżumą wszystko ok. Była mojego narzeczonego lubi się od czasu do czasu uaktywnić i obsmarować nam tyłki publicznie na jakimś swoim profilu społecznościowym. Tyle czasu minęło, a ona wciąż się nie pogodziła z ich rozstaniem. Najwidoczniej M. jest aż taki wspaniały. :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 14:52

Alicja | 24 l | 11 cs
    9tZNp1.pnghftpp2.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kika ja tam wolę czas jak się czeka na teścik :D Lubię to bo wiem, że już co miałam zrobić to zrobiłam teraz odbieram nagrodę lub i nie :D

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Almanah wrote:
    Nie, z Dżumą wszystko ok. Była mojego narzeczonego lubi się od czasu do czasu uaktywnić i obsmarować nam tyłki publicznie na jakimś swoim portalu społecznościowym. Tyle czasu minęło, a ona wciąż się nie pogodziła z ich rozstaniem. Najwidoczniej M. jest aż taki wspaniały. :D
    Zawsze się zastanawiam skąd się takie laski biorą? Ja też chodziłam z jednym chłopem 5,5 roku, no i zerwaliśmy, do teraz się w sumie odzywamy normalnie, bez przykrości. Cóż życie, nie każdy musi do siebie pasować . Trzeba mieć jakąś klasę , bo człowieka nie poznaje się po tym jak zaczyna tylko po tym jak kończy.

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Deneira Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    Nie stresuj się kochana bo to źle wpływa.
    Najgorsze jest to ze mam zal do swojej intuicji bo zabiera mi wiarę w ciaze.....jakos nie mige uwierzyć ze mogłabym byc w ciazy. Nie wiem dlaczego.

• Kozisina Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:

Haha to byłam ja;) jestem sławna ;)

Almanah lubi tę wiadomość

PCOS, niedoczynność, problem męski
    2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
    4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira, też mam podobnie z intuicją raczej rzadko się mylę. Niemniej no nie jest nieomylna. Daj sobie szansę, wiedz że złe myślenie wpływa negatywnie, temp masz piękna , wierzę że Ci się uda. Ty też musisz uwierzyć, jutro już czwartek i wszystko się wyjaśni :) To już tak niedługo :)

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • reddie137 Ekspertka

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Almanah wrote:
    Nie, z Dżumą wszystko ok. Była mojego narzeczonego lubi się od czasu do czasu uaktywnić i obsmarować nam tyłki publicznie na jakimś swoim profilu społecznościowym. Tyle czasu minęło, a ona wciąż się nie pogodziła z ich rozstaniem. Najwidoczniej M. jest aż taki wspaniały. :D

Kurczę niektóre laski mają jakieś problemy ;) Psychiczne eks są creepy. ;)

Almanah lubi tę wiadomość

• Almanah Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    Zawsze się zastanawiam skąd się takie laski biorą? Ja też chodziłam z jednym chłopem 5,5 roku, no i zerwaliśmy, do teraz się w sumie odzywamy normalnie, bez przykrości. Cóż życie, nie każdy musi do siebie pasować . Trzeba mieć jakąś klasę , bo człowieka nie poznaje się po tym jak zaczyna tylko po tym jak kończy.

Jedyne co możemy zrobić to ignorować te zaczepki. Ale i tak już jest lepiej niż na początku. Najlepsze jest to, że to ona z nim zerwała i się wyprowadziła. ;)

Alicja | 24 l | 11 cs
    9tZNp1.pnghftpp2.png
‹‹ 135 136 137 138 139 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ