Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Deneira wrote:Hahahaha wlasnie ja mam nawet 2 po drodze plus rossman....dlatego ostatnio miałam cała torebkę testów ciążowych hahahaha
Ja ostatnio nie robiłam testów i uzbierał mi się zapas. Poprzedni zlikwidował mój mąż jak podawał mi testy owu i przypadkiem dał dwa ciążowe zanim udało się znaleźć ten lh. Według niego ovulation a pregnant na opakowaniu nie było wskazówkąRudzielec91 lubi tę wiadomość
-
Offca88 wrote:Naprawdę przykre że tak traktują ludzi , tym bardziej że raz to każdy musi za coś żyć i zarabiać, a dwa jak mówisz już byłaś ubrana no sorry:/ Dla mnie to jakieś nieporozumienie, myślałam, że jak teraz płacą też za umowę zlecenie to zaczną dawać umowę o pracę, ale jak widać nie pomogło.
na zleceniu płacą za przepracowane godziny, a na etacie muszą zadbać żebyś miała co robić, nie mogą powiedzieć "dzisiaj nie przychodź"
Poza tym przy umowie zlecenie nie obowiązuje kodeks pracy, więc duuuużo mogą..
Ale wierzę, że uda się w końcu znaleźć wymażoną posadkę. Tego Ci życzę MartuśSzczęściu trzeba pomagać.. -
reddie137 wrote:Hej, będę truć, ale byłaś na badaniach ?
Haha, nie. Zaspałam. To znaczy - obudziłam się o 6:30, zmierzyłam temp i zasnęłam. A potem się obudziłam o 11. Trochę stresujący wieczór miałam. -
A ja pracuję w aptece i dopiero mam dostęp do testów Ale szczerze mówiąc są same 20 i 25 więc kiepsko. Mam chyba jeden jeszcze ten 25 i teraz kupiłam w auchan po doradzie jednej z Was taki 10. Za 3,70 chyba był Pepino czy jakoś tak Paskowy:)
Także u siebie nie biorę, bo mimo że płytkowe są po 5 zł to mało czułe
-
Rudzielec91 wrote:haha dobrze że ja nie mam apteki po drodze
-
Offca88 wrote:A ja pracuję w aptece i dopiero mam dostęp do testów Ale szczerze mówiąc są same 20 i 25 więc kiepsko. Mam chyba jeden jeszcze ten 25 i teraz kupiłam w auchan po doradzie jednej z Was taki 10. Za 3,70 chyba był Pepino czy jakoś tak Paskowy:)
Także u siebie nie biorę, bo mimo że płytkowe są po 5 zł to mało czułe -
reddie137 wrote:No dobra to będe truć jutro A coś się stało wczoraj? Coś z Dżumą?
Nie, z Dżumą wszystko ok. Była mojego narzeczonego lubi się od czasu do czasu uaktywnić i obsmarować nam tyłki publicznie na jakimś swoim profilu społecznościowym. Tyle czasu minęło, a ona wciąż się nie pogodziła z ich rozstaniem. Najwidoczniej M. jest aż taki wspaniały.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 14:52
-
Almanah wrote:Nie, z Dżumą wszystko ok. Była mojego narzeczonego lubi się od czasu do czasu uaktywnić i obsmarować nam tyłki publicznie na jakimś swoim portalu społecznościowym. Tyle czasu minęło, a ona wciąż się nie pogodziła z ich rozstaniem. Najwidoczniej M. jest aż taki wspaniały.
-
Offca88 wrote:A ja pracuję w aptece i dopiero mam dostęp do testów Ale szczerze mówiąc są same 20 i 25 więc kiepsko. Mam chyba jeden jeszcze ten 25 i teraz kupiłam w auchan po doradzie jednej z Was taki 10. Za 3,70 chyba był Pepino czy jakoś tak Paskowy:)
Także u siebie nie biorę, bo mimo że płytkowe są po 5 zł to mało czułe
Haha to byłam ja;) jestem sławnaAlmanah lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Deneira, też mam podobnie z intuicją raczej rzadko się mylę. Niemniej no nie jest nieomylna. Daj sobie szansę, wiedz że złe myślenie wpływa negatywnie, temp masz piękna , wierzę że Ci się uda. Ty też musisz uwierzyć, jutro już czwartek i wszystko się wyjaśni To już tak niedługo
-
Almanah wrote:Nie, z Dżumą wszystko ok. Była mojego narzeczonego lubi się od czasu do czasu uaktywnić i obsmarować nam tyłki publicznie na jakimś swoim profilu społecznościowym. Tyle czasu minęło, a ona wciąż się nie pogodziła z ich rozstaniem. Najwidoczniej M. jest aż taki wspaniały.
Kurczę niektóre laski mają jakieś problemy Psychiczne eks są creepy.Almanah lubi tę wiadomość
-
Offca88 wrote:Zawsze się zastanawiam skąd się takie laski biorą? Ja też chodziłam z jednym chłopem 5,5 roku, no i zerwaliśmy, do teraz się w sumie odzywamy normalnie, bez przykrości. Cóż życie, nie każdy musi do siebie pasować . Trzeba mieć jakąś klasę , bo człowieka nie poznaje się po tym jak zaczyna tylko po tym jak kończy.
Jedyne co możemy zrobić to ignorować te zaczepki. Ale i tak już jest lepiej niż na początku. Najlepsze jest to, że to ona z nim zerwała i się wyprowadziła.