X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwietniowe staraczki :)
Odpowiedz

Kwietniowe staraczki :)

Oceń ten wątek:
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozisina wrote:
    Haha to byłam ja;) jestem sławna ;)
    No własnie przepraszam że tak bezimiennie , ale nie mogłam sobie wspomnieć która to z Was była :D

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Almanah wrote:
    Jedyne co możemy zrobić to ignorować te zaczepki. Ale i tak już jest lepiej niż na początku. Najlepsze jest to, że to ona z nim zerwała i się wyprowadziła. ;)
    Powinien ją więc teraz za to po nogach całować haha :D Tyle czasu by zmarnował. Hihi. Wiesz może myślała, że będzie za nią leciał, prosił aby wróciła, ale chyba się nie doczekała :D

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • reddie137 Ekspertka

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    Powinien ją więc teraz za to po nogach całować haha :D Tyle czasu by zmarnował. Hihi. Wiesz może myślała, że będzie za nią leciał, prosił aby wróciła, ale chyba się nie doczekała :D

Ja zawsze byłam za jasnymi relacjami w związku takie zagrywki, a niech będzie zazdrosny, niech mnie błaga itp. są moim zdaniem słabe. Sama nie chciałabym być tak traktowana w związku, więc nie robię tego partnerowi. A jak zdarzy mi się przegiąć przepraszam ;)

Offca88 lubi tę wiadomość

• Deneira Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    Deneira, też mam podobnie z intuicją raczej rzadko się mylę. Niemniej no nie jest nieomylna. Daj sobie szansę, wiedz że złe myślenie wpływa negatywnie, temp masz piękna , wierzę że Ci się uda. Ty też musisz uwierzyć, jutro już czwartek i wszystko się wyjaśni :) To już tak niedługo :)
    I tego sie boje hahaha najgorzej ze mam wrazenie ze od kilku dni chyba moze 3 mam śluz bardziej zolty....co moze oznaczać ze jest lekko podbarwiony krwią.

• Offca88 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reddie137 wrote:
    Ja zawsze byłam za jasnymi relacjami w związku takie zagrywki, a niech będzie zazdrosny, niech mnie błaga itp. są moim zdaniem słabe. Sama nie chciałabym być tak traktowana w związku, więc nie robię tego partnerowi. A jak zdarzy mi się przegiąć przepraszam ;)
    Niestety własnie znam wiele kobiet które tak robią i jest to naprawdę straszne. Ja co mam mu wywalić to wywalam na stół. Nie potrafię milczeć, ani owijać w bawełnę. Nie wiem może niektóre dziewczyny chcą się tym dowartościować , ciężko mi wyjaśnić takie zachowanie.

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira wrote:
    I tego sie boje hahaha najgorzej ze mam wrazenie ze od kilku dni chyba moze 3 mam śluz bardziej zolty....co moze oznaczać ze jest lekko podbarwiony krwią.
    Być może. Ja przed samą @ miewam nie raz taki lekko żółtawy, myślisz że to krew? Gin mówiła, ze jest ok, miałam też robioną cytologię i miałam wynik ten najlepszy. Hm to już nie wiem czy to normalne.

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Almanah Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reddie137 wrote:

Niestety niektóre dziewczyny naoglądały się seriali i zupełnie nie rozumieją, że to jest irytujące, a nie intrygujące. I tak, ona mu szczerze powiedziała, że zerwała z nim, bo chciała żeby się o nią postarał. Jak się dowiedziała, że poznał kogoś nowego i się ze mną spotyka to po prostu wpadła w histerię. Nawet rzuciła się ze schodów. Twierdziła, że zasłabła, ale jak pogotowie przyjechało i pan wcisnął jej palec w krtań to nagle oprzytomniała. ;) 20 minut leżała na klatce schodowej bez ruchu udając nieprzytomną.

Alicja | 24 l | 11 cs
    I will try to find a little more good in me to give to you.
    9tZNp1.pnghftpp2.png
  • Deneira Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    Być może. Ja przed samą @ miewam nie raz taki lekko żółtawy, myślisz że to krew? Gin mówiła, ze jest ok, miałam też robioną cytologię i miałam wynik ten najlepszy. Hm to już nie wiem czy to normalne.
    Przed @ moze i jest ok ale jak czekam na to by sie nie pojawiła to juz gorzej hahaha

• Almanah Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może kiedyś opiszę wszystkie te historyjki i wydam książkę, albo sprzedam jako scenariusz do jakiegoś "Trudne sprawy". :D

reddie137 lubi tę wiadomość

Alicja | 24 l | 11 cs
    9tZNp1.pnghftpp2.png
  • Kozisina Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co...
    Jak na mnie dużo mam bardzo śluzu... Az mokre majtki dosłownie... Dziwne jak na mnie... Taki offtop:)

Almanah, Deneira lubią tę wiadomość

PCOS, niedoczynność, problem męski
    2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
    4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Almanah wrote:
    Może kiedyś opiszę wszystkie te historyjki i wydam książkę, albo sprzedam jako scenariusz do jakiegoś "Trudne sprawy". :D
    Matko to ona jest już raczej w zaawansowanej chorobie , no masakra. Dobrze, że jeszcze sobie żył nie podcięła ech.

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozisina wrote:
    Wiecie co...
    Jak na mnie dużo mam bardzo śluzu... Az mokre majtki dosłownie... Dziwne jak na mnie... Taki offtop:)
    A no to działajcie koniecznie :D

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira wrote:
    Przed @ moze i jest ok ale jak czekam na to by sie nie pojawiła to juz gorzej hahaha
    Może też zupełnie co innego wróżyć :D

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Kozisina Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Almanah wrote:

Haha... Ja jakbm opisała moje jistorie z mamą to by był bestseller:)

Almanah lubi tę wiadomość

4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284
  • Almanah Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie czemu nie miałybyśmy złych doświadczeń obrócić w bogactwo. :P Takie dosyć chwytliwe tematy.

Alicja | 24 l | 11 cs
    9tZNp1.pnghftpp2.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szykuje się tutaj jakiś biznes widzę :D

reddie137, Almanah lubią tę wiadomość

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś mnie dzisiaj boli podbrzusze, nie wiem, nie raz jak na okres. Tak mnie mierzi .

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Kozisina Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    Coś mnie dzisiaj boli podbrzusze, nie wiem, nie raz jak na okres. Tak mnie mierzi .

Dziwna sprawa.... Ale może dobra;)

Dziś bardzo malo wypiłam. Zobaczymy czy wyjdzie... Tego śluzu tyle... Dziwne, myślałam że już po. W końcu mega długi byłby cykl...

• reddie137 Ekspertka

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    Matko to ona jest już raczej w zaawansowanej chorobie , no masakra. Dobrze, że jeszcze sobie żył nie podcięła ech.

Takie laski mają za dużo samouwielbienia żeby się kaleczyć ;)

Almanah lubi tę wiadomość

• Offca88 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozisina wrote:
    Dziwna sprawa.... Ale może dobra;)

Dziś bardzo malo wypiłam. Zobaczymy czy wyjdzie... Tego śluzu tyle... Dziwne, myślałam że już po. W końcu mega długi byłby cykl...

No to może coś jest na rzeczy skoro masz tyle śluzu :) Stres , przemęczenie wszystko mogło się przesunąć .

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
‹‹ 136 137 138 139 140 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ