Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Almanah wrote:Jedyne co możemy zrobić to ignorować te zaczepki. Ale i tak już jest lepiej niż na początku. Najlepsze jest to, że to ona z nim zerwała i się wyprowadziła.
-
Offca88 wrote:Powinien ją więc teraz za to po nogach całować haha Tyle czasu by zmarnował. Hihi. Wiesz może myślała, że będzie za nią leciał, prosił aby wróciła, ale chyba się nie doczekała
Ja zawsze byłam za jasnymi relacjami w związku takie zagrywki, a niech będzie zazdrosny, niech mnie błaga itp. są moim zdaniem słabe. Sama nie chciałabym być tak traktowana w związku, więc nie robię tego partnerowi. A jak zdarzy mi się przegiąć przepraszamOffca88 lubi tę wiadomość
-
Offca88 wrote:Deneira, też mam podobnie z intuicją raczej rzadko się mylę. Niemniej no nie jest nieomylna. Daj sobie szansę, wiedz że złe myślenie wpływa negatywnie, temp masz piękna , wierzę że Ci się uda. Ty też musisz uwierzyć, jutro już czwartek i wszystko się wyjaśni To już tak niedługo
-
reddie137 wrote:Ja zawsze byłam za jasnymi relacjami w związku takie zagrywki, a niech będzie zazdrosny, niech mnie błaga itp. są moim zdaniem słabe. Sama nie chciałabym być tak traktowana w związku, więc nie robię tego partnerowi. A jak zdarzy mi się przegiąć przepraszam
-
Deneira wrote:I tego sie boje hahaha najgorzej ze mam wrazenie ze od kilku dni chyba moze 3 mam śluz bardziej zolty....co moze oznaczać ze jest lekko podbarwiony krwią.
-
reddie137 wrote:Ja zawsze byłam za jasnymi relacjami w związku takie zagrywki, a niech będzie zazdrosny, niech mnie błaga itp. są moim zdaniem słabe. Sama nie chciałabym być tak traktowana w związku, więc nie robię tego partnerowi. A jak zdarzy mi się przegiąć przepraszam
Niestety niektóre dziewczyny naoglądały się seriali i zupełnie nie rozumieją, że to jest irytujące, a nie intrygujące. I tak, ona mu szczerze powiedziała, że zerwała z nim, bo chciała żeby się o nią postarał. Jak się dowiedziała, że poznał kogoś nowego i się ze mną spotyka to po prostu wpadła w histerię. Nawet rzuciła się ze schodów. Twierdziła, że zasłabła, ale jak pogotowie przyjechało i pan wcisnął jej palec w krtań to nagle oprzytomniała. 20 minut leżała na klatce schodowej bez ruchu udając nieprzytomną. -
Offca88 wrote:Być może. Ja przed samą @ miewam nie raz taki lekko żółtawy, myślisz że to krew? Gin mówiła, ze jest ok, miałam też robioną cytologię i miałam wynik ten najlepszy. Hm to już nie wiem czy to normalne.
-
Wiecie co...
Jak na mnie dużo mam bardzo śluzu... Az mokre majtki dosłownie... Dziwne jak na mnie... Taki offtop:)Almanah, Deneira lubią tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Almanah wrote:Może kiedyś opiszę wszystkie te historyjki i wydam książkę, albo sprzedam jako scenariusz do jakiegoś "Trudne sprawy".
-
Almanah wrote:Może kiedyś opiszę wszystkie te historyjki i wydam książkę, albo sprzedam jako scenariusz do jakiegoś "Trudne sprawy".
Haha... Ja jakbm opisała moje jistorie z mamą to by był bestseller:)Almanah lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Offca88 wrote:Coś mnie dzisiaj boli podbrzusze, nie wiem, nie raz jak na okres. Tak mnie mierzi .
Dziwna sprawa.... Ale może dobra;)
Dziś bardzo malo wypiłam. Zobaczymy czy wyjdzie... Tego śluzu tyle... Dziwne, myślałam że już po. W końcu mega długi byłby cykl...PCOS, niedoczynność, problem męski
Kozisina wrote:Dziwna sprawa.... Ale może dobra;)
Dziś bardzo malo wypiłam. Zobaczymy czy wyjdzie... Tego śluzu tyle... Dziwne, myślałam że już po. W końcu mega długi byłby cykl...
No to może coś jest na rzeczy skoro masz tyle śluzu Stres , przemęczenie wszystko mogło się przesunąć .