Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny! tak was podczytuję i postanowiłam napisać Postanowiliśmy z mężem, że od tego cyklu rozpoczynamy starania o dziecko. kochaliśmy się dzień przed owulacją. Mam 3 dni do okresu i dziś popołudniu zrobiłam głupote bo zatestowałam. Test wyszedł negatywny. jest jeszcze jakaś szansa na to ze się udało? przez ostatnie kilka dni bolał mnie brzuch jak na okres a dziś nic nawet nie zakuło...
-
marcelina06 wrote:hej dziewczyny! tak was podczytuję i postanowiłam napisać Postanowiliśmy z mężem, że od tego cyklu rozpoczynamy starania o dziecko. kochaliśmy się dzień przed owulacją. Mam 3 dni do okresu i dziś popołudniu zrobiłam głupote bo zatestowałam. Test wyszedł negatywny. jest jeszcze jakaś szansa na to ze się udało? przez ostatnie kilka dni bolał mnie brzuch jak na okres a dziś nic nawet nie zakuło...
-
Offca88 wrote:Kozisina, no to widzisz, najwyraźniej cykl będzie odrobinę dłuższy, jaką masz fazę lutealną? Najważniejsze, że mniej więcej łapiesz się w tym
Ostatnimi czasy rowniutko 14dpo dostawalam @... Czyli wypadałoby że ma 13 dni..
No nic... Spróbuje na zaś . Mąż już próbował, ale ja tak ciut się migałam
Marcelina06 wiesz... Może być za wcześnie . To nawet bardzo prawdopodobne.PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Seraya głowa może wiele, ale myślę, że to nie miałoby wpływu, bo jak się podejdzie olewająco do tematu to często właśnie wychodzi więc jeśli już by działało, to chyba myślenie odwrotne hihihi:) No chyba że np przy końcówce już ciągle się stresujemy myślami, że na pewno nie wyszło, to być może to ma wpływ taki wiesz niekorzystny na utrzymanie ciąży. Kto tam wie
-
Wiesz co u mnie to było tak, że miałam b.nieregularne miesiączki. Dokładnie współżyłam tylko w 3 tygodniu od okresu. A testowałam 2 tygodnie później i dopiero w sumie po około 2 tygodniach od tego stosunku mi wyszła blada kreska. Wcześniej zrobiłam jeszcze chyba 2 testy i były negatywne.
-
A ja sie nastawiłam na @....ciekawe co z tego wyjdzie. jakos na luzie podchodze do jutrzejszego dnia zrobie test rano i pojde na bete...ale bede w szoku jakby cos wyszlo. Nie czuje sie na ciaze...czuje sie ze poprostu spoznia sie @ . Rok temu byłam pewna ze jestem w ciazy zanim zrobilam test......ale chetnie sie zaskocze i moge byc w szoku Boje sie ze jutro temp. spadnie i bede miec dylemat czy isc na bete czy nie.
-
AJA_S wrote:A ja przez pracę jestem wyprowadzona z równowagi Czasem mam dość i poranne serduszko mi nawet nie poprawia humoru
AJA_S lubi tę wiadomość