Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzielec91 wrote:Deneira coś czuje, że będzie to wyglądało następująco, ja czuje, że mi się udało i wyjdzie dupka a Ty czujesz, że nie i będzie fasolka hehe chociaż wiadomo wolałabym żeby fasolka była i u mnie i u Ciebie
-
Wiadomo chciałybyśmy dla każdej zieloności, ale pewnie niektóre z nas łykną smak porażki, niemniej ja sobie tak myślę, że mam WAS, a to już naprawdę dużo, sama pewnie bym się zdołowała i tyle by było ze starań, a tak w takim wsparciu i towarzystwie jest znacznie łatwiej przez to przejść
-
Offca88 wrote:Wiadomo chciałybyśmy dla każdej zieloności, ale pewnie niektóre z nas łykną smak porażki, niemniej ja sobie tak myślę, że mam WAS, a to już naprawdę dużo, sama pewnie bym się zdołowała i tyle by było ze starań, a tak w takim wsparciu i towarzystwie jest znacznie łatwiej przez to przejść
Offca88 lubi tę wiadomość
-
Kurczę ja tak myślę, że w tym cyklu już zrobiłam wszystko co się dało. Ale jak nie wyjdzie to znaczy że przyszły cykl będzie szczęśliwy Trzeba mieć jakieś pozytywne podejście. Mniej się teraz przejmuje, że będę musiała zrobić 4 miesiące przerwy w staraniach. Chociaż gdyby się teraz udało to pewnie zrealizowałabym swoje wielkie marzenie przespania sylwestra
Rudzielec91, Offca88 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, super pomysł z tymi suwaczkami! Ja dopiero co testowałam, następny test za miesiąc, więc swojego suwaczka zrobię w maju. Liczę na to, że będę miała piękny prezent na Dzień Matki xD
Wczoraj mój M wrócił do domu trochę podłamany tym, że znów się nam nie udało. I w trakcie rozmowy zaproponował, że może on powinien brać jakieś witaminy czy zmienić dietę. Pół roku go do tego namawiałam, a teraz sam to zaproponował. Jupi! Lecę do apteki
Przy okazji, ja zacznę brać coś więcej niż witaminy i kwas foliowy. Marcia, Ty chyba mówiłaś że bierzesz wiesiołka, tak? Mogłabyś mi powiedzieć czy bierzesz go w całym cyklu czy tylko do owulacji? Bo już różne teorie słyszałam.9 cykl starań -
Olinek wrote:Dziewczyny, super pomysł z tymi suwaczkami! Ja dopiero co testowałam, następny test za miesiąc, więc swojego suwaczka zrobię w maju. Liczę na to, że będę miała piękny prezent na Dzień Matki xD
Wczoraj mój M wrócił do domu trochę podłamany tym, że znów się nam nie udało. I w trakcie rozmowy zaproponował, że może on powinien brać jakieś witaminy czy zmienić dietę. Pół roku go do tego namawiałam, a teraz sam to zaproponował. Jupi! Lecę do apteki
Przy okazji, ja zacznę brać coś więcej niż witaminy i kwas foliowy. Marcia, Ty chyba mówiłaś że bierzesz wiesiołka, tak? Mogłabyś mi powiedzieć czy bierzesz go w całym cyklu czy tylko do owulacji? Bo już różne teorie słyszałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 11:17
Olinek lubi tę wiadomość
-
Hej staraczki, powracam, znowu w pracy,oczywiście na przerwie, dalej bez@ dzis 33dc jutro meta, czy w sobote? Hmm chyba poczekam do soboty bo znając siebie jutro zatestuje a w sobotę rano przyjdzie @1 iui- 01.2014
2 iui- 02.2014
3 iui- 04.2014
10.2015r.- Naprotechnologia -
Rudzielec91 wrote:to fakt może to głupio zabrzmi ale jak dowiedziałam się, że się nie udało to wiadomo troszkę przykro było ale na drugi dzień z radością przeniosłam się do kwietniówek wiedziałam, że nie jestem sama, że mam wsparcie a to bardzo pomaga
Rudzielec91 lubi tę wiadomość
-
Rudzielec91 wrote:to fakt może to głupio zabrzmi ale jak dowiedziałam się, że się nie udało to wiadomo troszkę przykro było ale na drugi dzień z radością przeniosłam się do kwietniówek wiedziałam, że nie jestem sama, że mam wsparcie a to bardzo pomaga
Rudzielec91 lubi tę wiadomość
-
marta95 wrote:Olinek biorę wiesiolek od 1dc do owulki ale jeszcze jej chyba nie było więc czekam i lykam dalej. Co prawda dzisiaj sluz mam piękny prawie książkowy, takiego jeszcze nie mialam i mam nadzieję że to jego zasługa ale nic się nie stanie jak jeszcze po owulce będziesz brała 2-3 dni.
Ah może i ja w nast się skuszę na wiesiołka... bo z tym moim śluzem to bieda.PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Iwonka 87 wrote:Hej staraczki, powracam, znowu w pracy,oczywiście na przerwie, dalej bez@ dzis 33dc jutro meta, czy w sobote? Hmm chyba poczekam do soboty bo znając siebie jutro zatestuje a w sobotę rano przyjdzie @
-
reddie137 wrote:Kurczę ja tak myślę, że w tym cyklu już zrobiłam wszystko co się dało. Ale jak nie wyjdzie to znaczy że przyszły cykl będzie szczęśliwy Trzeba mieć jakieś pozytywne podejście. Mniej się teraz przejmuje, że będę musiała zrobić 4 miesiące przerwy w staraniach. Chociaż gdyby się teraz udało to pewnie zrealizowałabym swoje wielkie marzenie przespania sylwestra
-
ale głupek ze mnie pisałam, że może skusze się na betę ale dopiero teraz doszło do mnie, że 12 dpo to dzień przed @ więc już wytrzymam przy dłuższych cyklach beta wcześniej ma sens ale u mnie... zastanawiam się tylko czy dzień po @, która mam nadzieję się nie pojawi, robić test zwykły czy iść od razu na betę , może beta? w końcu to nieduży koszt a pewność 100 %
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 11:26