Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
I jak tu człowiek ma się nie nakręcać nie chcę za dużo o tym myśleć bo wiem, że czasem potrafimy sobie wmówić wiele rzeczy ale ja od wczoraj mam bóle piersi aż chwilami się za nie łapie, no i ten ból jajników i podbrzusza nadal jest... oby to nie był tylko mój mózg tylko prawdziwe objawy ale jeszcze tylko tydzień i wszystko będzie wiadomo będę się cieszyć albo fasolką albo doborowym towarzystwem majóweczek
-
nick nieaktualny
-
Rudzielec91 wrote:I jak tu człowiek ma się nie nakręcać nie chcę za dużo o tym myśleć bo wiem, że czasem potrafimy sobie wmówić wiele rzeczy ale ja od wczoraj mam bóle piersi aż chwilami się za nie łapie, no i ten ból jajników i podbrzusza nadal jest... oby to nie był tylko mój mózg tylko prawdziwe objawy ale jeszcze tylko tydzień i wszystko będzie wiadomo będę się cieszyć albo fasolką albo doborowym towarzystwem majóweczek
Rudzielec91 lubi tę wiadomość
-
dam23 wrote:Jutro idę do ginekologa.Jak myślicie o jakie badania powinnam zapytać? Trochę się stresuje przed tą wizytą i nie potrafię się skupić i zebrać myśli.
dam23 lubi tę wiadomość
-
Olinek wrote:Ja też wierzę, że może jednak warto się wspomóc farmakologicznie Dzisiejszy poranek poświęciłam na przeszukanie internetu i opinii i różnych suplementach diety i historie niektórych dziewczyn, które zaczęły brać wiesiołka są naprawdę niesamowite. Jedna 15 miesięcy się starała, potem zaczęła brać wiesiołka i kwas foliowy, mąż też łykał kwas foliowy i nagle była w ciązy!
Ja wierze w siłę ziół Często są bardziej skuteczne niż środki chemiczne
-
Cześć dziewczyny
Mogę do Was dołączyć?
Mam 28 lat, ślub we wrześniu zeszłego roku, jesteśmy z tżtem prawie 9 lat;)
Staramy się o dzidziusia dobre kilka miesięcy. W tym miesiącu i ja również będę testować. U Mnie dzisiaj 20 dc;)31.08.2017 Moja kochana córeczka przyszła na świat
3330 gram 54 cm -
asiaa1987 wrote:Cześć dziewczyny
Mogę do Was dołączyć?
Mam 28 lat, ślub we wrześniu zeszłego roku, jesteśmy z tżtem prawie 9 lat;)
Staramy się o dzidziusia dobre kilka miesięcy. W tym miesiącu i ja również będę testować. U Mnie dzisiaj 20 dc;)
-
Offca88 wrote:Kochana ja jestem po owu i mam kremowy taki ciągnący, to niekoniecznie już śluz płodny, u mnie jest taki gęsty bardziej, że plemniki już by się miały bidę przez niego przebić. A u Ciebie?
Hmm.. w sumie jest nieco gęściejszy- choć ja nie mam pojęcia jak wygląda ten książkowy- na oczy u siebie nie widziałam;)
Marta.. na pewno bym była... ale pierwsze starania, do 5 cykl... nikt mi jeszcze nie proponował. To dopiero moj 2 cykl z owu, do tej pory nawet nie wiedziałam czy w ogóle tak naprawdę mam owulację... W nast cyklu mam mieć badania hormonalne- one już chyba też wyjaśnią czy i kiedy...
Znaczy kiedy to ok... nie tak istotne... pytanie czy w ogóle..PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
nick nieaktualnyRudzielec91 wrote:hej dam23, jesteś tu to podejrzewam, że jesteś staraczką zaczęłaś dopiero nowy cykl czy już jesteś w trakcie, jak tak to który to dzień, obserwowałaś wcześniej swoje cykle? są regularne?
Tak jestem staraczką, jest to już mój 9 cykl Jestem po @, jest to 9dc Obserwuje swoje cykle od 9 miesięcy, są regularne -
Dołączam do Was Nastawiam się na test 14 dni po owu czyli wtorek/środa. Test z krwi 2 dni temu był negatywny, ale jeszcze nie tracę nadziei - w końcu ta umiera ostatnia.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
Kozisina wrote:Hmm.. w sumie jest nieco gęściejszy- choć ja nie mam pojęcia jak wygląda ten książkowy- na oczy u siebie nie widziałam;)
Marta.. na pewno bym była... ale pierwsze starania, do 5 cykl... nikt mi jeszcze nie proponował. To dopiero moj 2 cykl z owu, do tej pory nawet nie wiedziałam czy w ogóle tak naprawdę mam owulację... W nast cyklu mam mieć badania hormonalne- one już chyba też wyjaśnią czy i kiedy...
Znaczy kiedy to ok... nie tak istotne... pytanie czy w ogóle..
Mi tak się teraz nie uda to chyba też pójdę na ten monitoring. Warto zobaczyć co się dzieje, co i kiedy ma miejsce -
innamorata88 wrote:Dołączam do Was Nastawiam się na test 14 dni po owu czyli wtorek/środa. Test z krwi 2 dni temu był negatywny, ale jeszcze nie tracę nadziei - w końcu ta umiera ostatnia.