Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
justyna1220 wrote:Nie obraź się, ale nie ufam już temu forum... Nie tak dawno była afera o kradzież zdjęć i tożsamości na BBF, i choć prowadziłam pamiętnik z czasów ciąży, wklejałam zdjęcia z brzuszkiem, żeby to była pamiątka to bez wahania usunęłam wszystkie zdjęcia... I nie bierzcie tego do siebie, ale jednak niesmak po tamtej sytuacji pozostał ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 14:56
-
justyna1220 wrote:Nie obraź się, ale nie ufam już temu forum... Nie tak dawno była afera o kradzież zdjęć i tożsamości na BBF, i choć prowadziłam pamiętnik z czasów ciąży, wklejałam zdjęcia z brzuszkiem, żeby to była pamiątka to bez wahania usunęłam wszystkie zdjęcia... I nie bierzcie tego do siebie, ale jednak niesmak po tamtej sytuacji pozostał ;/
Dlatego lepiej się spotkać w realu -
Ja obiecuję, że jak mi urośnie brzuszek, wstawię zdjęcie w ramach podziękowania za wsparcie:) Uważam, że dobrze mieć kogoś, kto jest w takiej samej sytuacji i z kim można się podzielić zmartwieniami i swoim szczęściem:) Trzeba się trzymać razem! Ostatnio moja najlepsza przyjaciółka urodziła synka(dokładnie 2 kwietnia) i wiem, że dla niej forum - co prawda inne, było ogromną pomocą psychiczną, ponieważ zaliczyła wpadkę...(zazdroszczę jej jak cholera, że już ma to za sobą...)
-
-
marta95 wrote:Ja sie nigdy na nikogo nie obrazam i rozumiem Cie :* nawet nie słyszałam nigdy o takiej aferze, ale szkoda że to się akurat stało tutaj...smutne trochę..
Dziękuję za zrozumienie :* Nie wiem jeszcze co zrobię jak będe w kolejnej ciązy, bardzo lubiłam opisywać w pamiętniku wszystko, kilka zdjęć mojej Hani zostawiłam, ale tez się zastanawiam czy ich nie usunąć... Może rozwiązaniem byłoby oznaczanie zdjęć w jakiś sposób, zobaczę bo puki co nie wiadomo czy i kiedy będę miała ten ciążowy brzuszek -
justyna1220 wrote:Dziękuję za zrozumienie :* Nie wiem jeszcze co zrobię jak będe w kolejnej ciązy, bardzo lubiłam opisywać w pamiętniku wszystko, kilka zdjęć mojej Hani zostawiłam, ale tez się zastanawiam czy ich nie usunąć... Może rozwiązaniem byłoby oznaczanie zdjęć w jakiś sposób, zobaczę bo puki co nie wiadomo czy i kiedy będę miała ten ciążowy brzuszek
-
justyna1220 wrote:Dziękuję za zrozumienie :* Nie wiem jeszcze co zrobię jak będe w kolejnej ciązy, bardzo lubiłam opisywać w pamiętniku wszystko, kilka zdjęć mojej Hani zostawiłam, ale tez się zastanawiam czy ich nie usunąć... Może rozwiązaniem byłoby oznaczanie zdjęć w jakiś sposób, zobaczę bo puki co nie wiadomo czy i kiedy będę miała ten ciążowy brzuszek