Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dam23 wrote:Ja właśnie wróciłam od ginekologa Sama nie wiem co mam myśleć, wszystko jest dobrze i w tym cyklu mamy się starać tak jak się staraliśmy do tej pory a jeśli się nie uda to od przyszłego cyklu zaczynamy stymulować owulację, czyli zaczynam brać Clostilbegyt i Duphaston Lekarz od razu mi powiedział że w pierwszych dwóch cyklach brania tych leków mam sobie nie robić zbyt dużych nadziei ponieważ z reguły zachodzi się w ciążę podczas 3 cyklu z tymi lekami więc na nic się nie nastawiam Nie wiem dlaczego się tak bałam, teraz już jestem spokojna i mogę spokojnie normalnie i bez stresu serduszkować
dam23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudzielec91 wrote:mam pytanie do dziewczyn które już mają dzidzie ile starałyście się o dziecko?
Rudzielec91 lubi tę wiadomość
26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć wszystkim! Jestem Beata, mam 23 lata. Jestem szczęśliwą mężatką od 3 lat. To mój pierwszy cykl starań, na razie wkręcam się w temat. Dzisiaj zamówiłam pakiet testowy(50 owulacyjnych i 5 ciążowych) Strasznie się cieszę, że znalazłam to forum!
dam23, justyna1220, Czincja lubią tę wiadomość
-
Rudzielec91 wrote:mam pytanie do dziewczyn które już mają dzidzie ile starałyście się o dziecko?
Rudzielec91 lubi tę wiadomość
-
Bettylou93 wrote:Cześć wszystkim! Jestem Beata, mam 23 lata. Jestem szczęśliwą mężatką od 3 lat. To mój pierwszy cykl starań, na razie wkręcam się w temat. Dzisiaj zamówiłam pakiet testowy(50 owulacyjnych i 5 ciążowych) Strasznie się cieszę, że znalazłam to forum!26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
Rudzielec91 wrote:heh wydaję mi się że Marta jest szczuplutka, średniego wzrostu albo wysoka i ma ciemne włosy, nie potrafię powiedzieć jakiej budowy jest Justyna ale czuje, że też włosy ciemne
-
nick nieaktualnyBettylou93 wrote:Cześć wszystkim! Jestem Beata, mam 23 lata. Jestem szczęśliwą mężatką od 3 lat. To mój pierwszy cykl starań, na razie wkręcam się w temat. Dzisiaj zamówiłam pakiet testowy(50 owulacyjnych i 5 ciążowych) Strasznie się cieszę, że znalazłam to forum!
Witam Cię w naszych progach Beatko Jestem od Ciebie o rok starsza Zobaczysz że szybko się wkręcisz i lepiej poznasz swoje ciało My też się cieszymy że dołączyła do nas nowa staraczka -
Bettylou93 wrote:Cześć wszystkim! Jestem Beata, mam 23 lata. Jestem szczęśliwą mężatką od 3 lat. To mój pierwszy cykl starań, na razie wkręcam się w temat. Dzisiaj zamówiłam pakiet testowy(50 owulacyjnych i 5 ciążowych) Strasznie się cieszę, że znalazłam to forum!
-
Bettylou93 wrote:Cześć wszystkim! Jestem Beata, mam 23 lata. Jestem szczęśliwą mężatką od 3 lat. To mój pierwszy cykl starań, na razie wkręcam się w temat. Dzisiaj zamówiłam pakiet testowy(50 owulacyjnych i 5 ciążowych) Strasznie się cieszę, że znalazłam to forum!