Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwietniowe staraczki :)
Odpowiedz

Kwietniowe staraczki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kredkaczarna wrote:
    No to super oby wam się udało w tym cyklu zaciążyć ^^

Mam taką nadzieję malutką ale nie robię sobie większych nadziei ponieważ nie chce sobie roić zbędnych złudzeń :-)

Deneira lubi tę wiadomość

• justyna1220 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dam Co ja w ogóle piszę, kolejnych cykli nie będzie ! :P
    Z clostilbegytem nie miałam do czynienia, więc może rzeczywiście o to chodziło ;)

dam23 lubi tę wiadomość

3i49k6nlhmiirsm3.png
    7v8rugpjlwspdzhy.png
    Aniołek 02.2014 [*] 07.2014 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    no i super :) a może do przyszłego cs nie dojdzie i obejdzie się bez tych leków ;)

Zobaczymy jak to będzie, jakaś nadzieja jest zawsze ale wolę się nie nastawiać ;-)

• kredkaczarna Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie że tak lepiej nie liczyć na nic a nóż widelec samo przyjdzie :)

dam23 lubi tę wiadomość

26.09.2014 Aluś :*
    Aniołek [*] Listopad 2015r.
    ckai3e3kdf77majo.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dam23 wrote:
    Ja właśnie wróciłam od ginekologa :-) Sama nie wiem co mam myśleć, wszystko jest dobrze i w tym cyklu mamy się starać tak jak się staraliśmy do tej pory a jeśli się nie uda to od przyszłego cyklu zaczynamy stymulować owulację, czyli zaczynam brać Clostilbegyt i Duphaston :-) Lekarz od razu mi powiedział że w pierwszych dwóch cyklach brania tych leków mam sobie nie robić zbyt dużych nadziei ponieważ z reguły zachodzi się w ciążę podczas 3 cyklu z tymi lekami więc na nic się nie nastawiam :-) Nie wiem dlaczego się tak bałam, teraz już jestem spokojna i mogę spokojnie normalnie i bez stresu serduszkować :-)
    To super że wszystko dobrze :) trzymam kciuki za was :) uda się na pewno :*

dam23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna1220 wrote:
    Dam Co ja w ogóle piszę, kolejnych cykli nie będzie ! :P
    Z clostilbegytem nie miałam do czynienia, więc może rzeczywiście o to chodziło ;)

Chciałabym żeby nie było ale zobaczymy :-) Muszę przyznać że czuje się lepiej po tej wizycie :-)

• marta95 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    aż ciekawa jestem jak wyglądacie dziewczyny :) niby buzia pasuje do charakteru więc mniej więcej Was sobie wyobrażam :) ciekawe na ile by się moje przeczucia sprawdziły ;D
    To jak nas sobie wyobrażasz ? Jestem ciekawa :P

• kredkaczarna Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    mam pytanie do dziewczyn które już mają dzidzie :) ile starałyście się o dziecko?:)
    Ja o synka się krótko starałam, w 3 cyklu zaszłam w ciążę. Teraz po tym poronieniu jest masakra. Ale to chyba głównie w mojej głowie siedzi.

Rudzielec91 lubi tę wiadomość

ckai3e3kdf77majo.png
  • justyna1220 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    mam pytanie do dziewczyn które już mają dzidzie :) ile starałyście się o dziecko?:)

W 12 miesiącu się udało .. ;)

3i49k6nlhmiirsm3.png
    7v8rugpjlwspdzhy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kredkaczarna wrote:
    Pewnie że tak lepiej nie liczyć na nic a nóż widelec samo przyjdzie :)

Teraz na luzie można zacząć serduszkować ;-)

• justyna1220 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:
    To jak nas sobie wyobrażasz ? Jestem ciekawa :P

Też jestem ciekawa :D

3i49k6nlhmiirsm3.png
    7v8rugpjlwspdzhy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:
    To super że wszystko dobrze :) trzymam kciuki za was :) uda się na pewno :*

Ja też bardzo się cieszę że wszystko dobrze, a tak się stresowałam :-) Dziękuje <3

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh wydaję mi się że Marta jest szczuplutka, średniego wzrostu albo wysoka i ma ciemne włosy, nie potrafię powiedzieć jakiej budowy jest Justyna ale czuje, że też włosy ciemne ;)

ckai9n73i3etzh5b.png
  • Bettylou93 Przyjaciółka

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim! Jestem Beata, mam 23 lata. Jestem szczęśliwą mężatką od 3 lat. To mój pierwszy cykl starań, na razie wkręcam się w temat. Dzisiaj zamówiłam pakiet testowy(50 owulacyjnych i 5 ciążowych):) Strasznie się cieszę, że znalazłam to forum!

dam23, justyna1220, Czincja lubią tę wiadomość

• Kendra Balwanera Przyjaciółka

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    Dwa lata w tym trzy inseminacje

PCO, cykle stymulowane Clo i Pregnylem, u meza oligo - astheno - teratozoospermia i ponizej 1% plemnikow prawidlowych. Walczymy o drugie dziecko.

aa9617d94ff4d135c8cc62fdcb7ed554.png
  • kredkaczarna Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bettylou93 wrote:
    Cześć wszystkim! Jestem Beata, mam 23 lata. Jestem szczęśliwą mężatką od 3 lat. To mój pierwszy cykl starań, na razie wkręcam się w temat. Dzisiaj zamówiłam pakiet testowy(50 owulacyjnych i 5 ciążowych):) Strasznie się cieszę, że znalazłam to forum!
    Witaj w naszym gronie ^^

ckai3e3kdf77majo.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    heh wydaję mi się że Marta jest szczuplutka, średniego wzrostu albo wysoka i ma ciemne włosy, nie potrafię powiedzieć jakiej budowy jest Justyna ale czuje, że też włosy ciemne ;)
    Huhu oprócz tego szczuplutka we wszystko trafiłaś :P średni wzrost i ciemne włosy! Brawo :D :D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bettylou93 wrote:

Witam Cię w naszych progach Beatko :-) Jestem od Ciebie o rok starsza ;-) Zobaczysz że szybko się wkręcisz i lepiej poznasz swoje ciało :-) My też się cieszymy że dołączyła do nas nowa staraczka ;-)

• marta95 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bettylou93 wrote:
    Witam Beatka :)

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bettylou93 wrote:
    hej, hej!!! :) fajnie, że z nami jesteś :) to Twój pierwszy cykl starań ale jestes na początku czy już w trakcie cyklu? :)

ckai9n73i3etzh5b.png
‹‹ 176 177 178 179 180 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ