Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzielec91 wrote:i wiem, że ktoś jeszcze ma wtedy testować, już nie pamiętam ale na pewno ktoś jest także będzie nam raźniej
-
marta95 wrote:Dziewczyny testujcie bo jestem taka ciekawa! Czekam na tyle fasoleeeeeek i kichajcie na mnie
Co do tej promocji w rossmanie, muszę się wybrać ale też ostatnio pokupywalam po starej cenie, ale moze jeszcze coś kupie -
Rudzielec91 wrote:hehe jeszcze 6 dni kusi promocja co? Ja w sumie bardzo rzadko używam takich rzeczy... tylko jak gdzieś wychodzę do ludzi albo na weekendy do pracy a tak prawie cały tydzień prawie bez makijażu ale mam bardzo wrażliwa cerę , zaraz mi zatyka pory i dostaje różnych różności ;/ także natura 100% hehe
-
Czincja wrote:co do kosmetyków to wydałam 50 zł na szampon dla psa i nie stać mnie na więcej z resztą kupiłam podkład 4 lata temu i jest jeszcze 90 % tak często się maluje:)
-
Rudzielec91 ja się nie maluje bo wole się wyspać xD. Do szkoły jak chodziłam na 8 to wstawałam 7,45 ;P bo szkołą pod nosem. Stały chłopak od gimnazjum nie było dla kogo się malować hehe bo " brał to co było". Mam sucha skore i jak się maluje to widać mi takie płatki ;/ i nawet jak się pomaluje to od razu zmywam i zosaje tylko tusz do rzęs6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
Rudzielec91 wrote:no właśnie Ciebie kojarzyłam z tym testowaniem w podobnym terminie tylko masz ciężką nazwę i nie zapamiętałam