Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas hm ja głównie wybieram imiona
Teraz mamy Oskarka, siostra ma Laurę bardzo mi się podoba, a następne to będzie albo Nikodem albo Kornelia
Ja nie przepadam za starymi imionami np Franek , Staś itd, zupełnie nie mój typ. Ale oczywiście bez urazy każdy sobie nazywa jak uważa
-
Offca88 wrote:No ale ja już mówię z garniturem, suknią, tak wsio. Drogo to wychodziło bo lokal by taki, a że akurat chcieliśmy na za pół roku, to nie było wielkiego wyboru. No i plus dj bo takiego chciałam.
-
Rudzielec91 wrote:no to jest różnica na 100 osób 20 tys to znowu bardzo dobrze spodziewałabym się więcej troszkę mi ulżyłaś bo ja chciałam tak na 30, 40 osób i już się przeraziłam że nigdy mnie nie będzie stac
-
Offca88 wrote:Jak zarezerwujesz sobie wsio wcześniej to będzie taniej no i u mnie było tak, że ja jeszcze dopłacałam za małą liczbę osób. Także lepiej to sobie dobrze rozplanować. Żeby później za dużo nie płacić.
-
Rudzielec91 wrote:rozumiem różne są sale , ceny różnią się kolosalnie ale ja i tak miałam nadzieję że jak na wesele na 30 osób to troszkę mniej wyjdzie ... ja też takie małe bym chciała
Moja siostra zaś płaciła też sporo ale dokładnie nie wiem ile, miała 80 osób . To zapłaciła a i tak ich oszukali i np czegoś nie dali
-
Rudzielec91 wrote:dobrze wiedzieć u nas będzie na 100 % tylko cywilny i zastanawiam sie ciagle czy jakby co robić tylko rodzice rodzenstwo, chrzestni i babcie czy też rodzenstwo rodziców ciężki temat ale ja mam duuuzo czasu do namysłu
-
Wróciłyśmy ze spacerku i chyba mnie owiało, czuje się zmęczona, rozgrzana i pulsuje mi cała głowa... Czekam na drzemkę małej i kładę się razem z nią to może mi przejdzie
Rudzielec też byłam na zakupach i u mnie do koszyka trafił nie jeden, a dwa testy
O kurka! Dziewczyny to gdzie Wy robiłyście te wesela?? U nas wyszło za 80 osób ponad 40tys... na szczęście 3/4 kwoty rodzice i moi i mojego P. za sponsorowaliRudzielec91 lubi tę wiadomość
-
Wiem, że ludzie planują rok lub 2 lata wcześniej a ja co w sumie w kwietniu szukałam sali na sierpień No więc wiecie jaki wybór, i w ogóle na dużo osób łatwo znaleźć a na małą liczbę tragedia. Bo nie chcą wynajmować i być stratni. Dlatego doliczają
-
Offca88 wrote:No to później jest tak, że jak się weźmie jednych to i drugich trzeba to i dzieci itd...ciągnie się
-
justyna1220 wrote:Wróciłyśmy ze spacerku i chyba mnie owiało, czuje się zmęczona, rozgrzana i pulsuje mi cała głowa... Czekam na drzemkę małej i kładę się razem z nią to może mi przejdzie
Rudzielec też byłam na zakupach i u mnie do koszyka trafił nie jeden, a dwa testy
O kurka! Dziewczyny to gdzie Wy robiłyście te wesela?? U nas wyszło za 80 osób ponad 40tys... na szczęście 3/4 kwoty rodzice i moi i mojego P. za sponsorowali
-
justyna1220 wrote:Wróciłyśmy ze spacerku i chyba mnie owiało, czuje się zmęczona, rozgrzana i pulsuje mi cała głowa... Czekam na drzemkę małej i kładę się razem z nią to może mi przejdzie
O kurka! Dziewczyny to gdzie Wy robiłyście te wesela?? U nas wyszło za 80 osób ponad 40tys... na szczęście 3/4 kwoty rodzice i moi i mojego P. za sponsorowali -
Ja zrobiłam na 90 osób wesele za 30 tyś.
A w sumie wyszło "na bogato"- fotobudka, ja poszlałam z suknią...
Nam udało się oszczędzić na sali- bardzo fajna oferta była z alko już. Sala na zewnątrz obskurna, w środku śliczna.. ale nam to nie przeszkadzało, bo slub w grudniu był.PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284