Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzielec91 wrote:haha no widzisz przynajmniej masz motywacje żeby przedwcześnie nie testować
-
justyna1220 wrote:Oo ja za to z tych, co bez makijażu do sklepu po bułki nie wyjdą
Dużo się nas uzbierało, na czwartek W kupie siła (jakby to nie brzmiało) więc damy radę !justyna1220 lubi tę wiadomość
-
justyna1220 wrote:Oo ja za to z tych, co bez makijażu do sklepu po bułki nie wyjdą
Dużo się nas uzbierało, na czwartek W kupie siła (jakby to nie brzmiało) więc damy radę ! -
kredkaczarna wrote:justyna wasza dzidzia ma poł roku i już się staracie o drugie??
Tak Zawsze chciałam, żeby była mała różnica wieku. Mam nadzieję, że ogarnę dwójkę dzieci Ale z drugiej strony nie nastawiam się na powodzenie od razu U Ciebie z tego co widzę, będzie większa różnica -
nick nieaktualnyJa właśnie wróciłam od ginekologa Sama nie wiem co mam myśleć, wszystko jest dobrze i w tym cyklu mamy się starać tak jak się staraliśmy do tej pory a jeśli się nie uda to od przyszłego cyklu zaczynamy stymulować owulację, czyli zaczynam brać Clostilbegyt i Duphaston Lekarz od razu mi powiedział że w pierwszych dwóch cyklach brania tych leków mam sobie nie robić zbyt dużych nadziei ponieważ z reguły zachodzi się w ciążę podczas 3 cyklu z tymi lekami więc na nic się nie nastawiam Nie wiem dlaczego się tak bałam, teraz już jestem spokojna i mogę spokojnie normalnie i bez stresu serduszkować
-
Z tego co wiem troche nie dobrze dla organizmu jak nie ma tego roku przerwy. No ale cóż ja też chciałam małą różnice wieku ( synek niecały rok miał jak zaczeliśmy się starać) no ale nie udało się jeszcze. Teraz ma taki etap że masakra poprostu go ogarnąc bunt się zaczyna totalny26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
dam23 wrote:Ja właśnie wróciłam od ginekologa Sama nie wiem co mam myśleć, wszystko jest dobrze i w tym cyklu mamy się starać tak jak się staraliśmy do tej pory a jeśli się nie uda to od przyszłego cyklu zaczynamy stymulować owulację, czyli zaczynam brać Clostilbegyt i Duphaston Lekarz od razu mi powiedział że w pierwszych dwóch cyklach brania tych leków mam sobie nie robić zbyt dużych nadziei ponieważ z reguły zachodzi się w ciążę podczas 3 cyklu z tymi lekami więc na nic się nie nastawiam Nie wiem dlaczego się tak bałam, teraz już jestem spokojna i mogę spokojnie normalnie i bez stresu serduszkować
No to super oby wam się udało w tym cyklu zaciążyć ^^dam23 lubi tę wiadomość
26.09.2014 Aluś :*
-
Ja do 7mca karmiłam tylko tyle sie udało wiec nie było szans bo mi ani owu ani @ nie przyszła wcześniej hehe ale ja też miałam niestety cesarke wiec tym bardziej nie mogłabym się starać. Moj gin to nawwet mi mowil ze najlepiej dwa lata czekac (o zgrozo!)26.09.2014 Aluś :*
-
dam23 wrote:Ja właśnie wróciłam od ginekologa Sama nie wiem co mam myśleć, wszystko jest dobrze i w tym cyklu mamy się starać tak jak się staraliśmy do tej pory a jeśli się nie uda to od przyszłego cyklu zaczynamy stymulować owulację, czyli zaczynam brać Clostilbegyt i Duphaston Lekarz od razu mi powiedział że w pierwszych dwóch cyklach brania tych leków mam sobie nie robić zbyt dużych nadziei ponieważ z reguły zachodzi się w ciążę podczas 3 cyklu z tymi lekami więc na nic się nie nastawiam Nie wiem dlaczego się tak bałam, teraz już jestem spokojna i mogę spokojnie normalnie i bez stresu serduszkować
dam23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjustyna1220 wrote:Dam super To teraz do dzieła A dlaczego po duphastobnie dopiero po 3 cyklu? Tez brałam, ale mi nic takiego ginek nie wspominał..
Będziemy działać Nie wiem dlaczego, może nie tyle chodziło mu o duphaston co o clostilbegyt Ważne żeby pomogło -
kredkaczarna wrote:Ja do 7mca karmiłam tylko tyle sie udało wiec nie było szans bo mi ani owu ani @ nie przyszła wcześniej hehe ale ja też miałam niestety cesarke wiec tym bardziej nie mogłabym się starać. Moj gin to nawwet mi mowil ze najlepiej dwa lata czekac (o zgrozo!)
No to u mnie poród SN, a i karmiłam mało co, więc była i @ i owulka
Testujesz z nami w czwartek, czy planowo ? :>