Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To może ja napiszę też coś o sobie:) Fryzura jak na zdjęciu obok <--- Jestem raczej niska i okrągła:)) Taki już mój urok! Walczę z wieczną nadwagą... Ale nic, wszystko siedzi w głowie:) Jeśli chodzi o sprawy zdrowotne, to jestem zdrowa jak ryba i gotowa na dzidzię
-
Bettylou93 wrote:Cześć wszystkim! Jestem Beata, mam 23 lata. Jestem szczęśliwą mężatką od 3 lat. To mój pierwszy cykl starań, na razie wkręcam się w temat. Dzisiaj zamówiłam pakiet testowy(50 owulacyjnych i 5 ciążowych) Strasznie się cieszę, że znalazłam to forum!
Witaj
Ale porządny zapas masz, nic tylko korzystać -
Bettylou93 wrote:To może ja napiszę też coś o sobie:) Fryzura jak na zdjęciu obok <--- Jestem raczej niska i okrągła:)) Taki już mój urok! Walczę z wieczną nadwagą... Ale nic, wszystko siedzi w głowie:) Jeśli chodzi o sprawy zdrowotne, to jestem zdrowa jak ryba i gotowa na dzidzię
-
Rudzielec91 wrote:heh wydaję mi się że Marta jest szczuplutka, średniego wzrostu albo wysoka i ma ciemne włosy, nie potrafię powiedzieć jakiej budowy jest Justyna ale czuje, że też włosy ciemne
Włosy średni brąz, szczupła byłam przed ciążą, teraz bym powiedziała, że mam o 5kg za dużo No i wysoka bo aż 180cm -
Dziewczyny, ale ja serio jestem okrągła:D ważę 90 przy wzroście 164:P jestem grubej kości, swego czasu byłam"sucha" i wtedy ważyłam 70 kg, jak na mnie było to baardzo mało, było mi widać każdą kość... Nie przejmuję się tym, póki czuję się dobrze ten temat nie zatruwa mojej głowy:) Staram się jeść zdrowo od kilku miesięcy i tyle co zyskałam, to dobre samopoczucie:) Ale jeśli chodzi o kobietki, to często same tworzą problemy ze swojego wyglądu:) Dużo jest kwietnióweczek w wieku 23-25?
-
Bettylou93 wrote:Dziewczyny, ale ja serio jestem okrągła:D ważę 90 przy wzroście 164:P jestem grubej kości, swego czasu byłam"sucha" i wtedy ważyłam 70 kg, jak na mnie było to baardzo mało, było mi widać każdą kość... Nie przejmuję się tym, póki czuję się dobrze ten temat nie zatruwa mojej głowy:) Staram się jeść zdrowo od kilku miesięcy i tyle co zyskałam, to dobre samopoczucie:) Ale jeśli chodzi o kobietki, to często same tworzą problemy ze swojego wyglądu:) Dużo jest kwietnióweczek w wieku 23-25?
-
Bettylou93 wrote:Dziewczyny, ale ja serio jestem okrągła:D ważę 90 przy wzroście 164:P jestem grubej kości, swego czasu byłam"sucha" i wtedy ważyłam 70 kg, jak na mnie było to baardzo mało, było mi widać każdą kość... Nie przejmuję się tym, póki czuję się dobrze ten temat nie zatruwa mojej głowy:) Staram się jeść zdrowo od kilku miesięcy i tyle co zyskałam, to dobre samopoczucie:) Ale jeśli chodzi o kobietki, to często same tworzą problemy ze swojego wyglądu:) Dużo jest kwietnióweczek w wieku 23-25?
-
marta95 wrote:Oj dziolszki takie kochane jesteście może kiedyś jakieś zdjątko sobie wyślemy ?
Nie obraź się, ale nie ufam już temu forum... Nie tak dawno była afera o kradzież zdjęć i tożsamości na BBF, i choć prowadziłam pamiętnik z czasów ciąży, wklejałam zdjęcia z brzuszkiem, żeby to była pamiątka to bez wahania usunęłam wszystkie zdjęcia... I nie bierzcie tego do siebie, ale jednak niesmak po tamtej sytuacji pozostał ;/