Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kredkaczarna wrote:My z zaciążonego wątku pazdziernikowego 2014 przeniolysmy sie na grupe tajna na fb
-
Rudzielec91 wrote:hej, hej staraczki wiecie jak mnie znaleźć na fb więc jak ktoś będzie chciał dołączyć do grupy to zapraszamy przynajmniej bezpiecznie będziemy mogły wysyłać sobie zdj testów, brzuszków i innych
ja kce, ja! -
Oj! To ja tez!
Zdjęcie mam ślubne. Twarzy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 17:03
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Hejho! U mnie noc pełna rewolucji - uczucie mega wzdęcia, bół brzucha, zaparcia, mega mdłości, odruch wymiotny. Nie wytrzymałam i rano zatestowałam - ledwo co widoczna 2 kreseczka na teście Pepino - jakaś tam nadzieja jest, ale czekamy. Oby @ nie przyszła.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Hejho! U mnie noc pełna rewolucji - uczucie mega wzdęcia, bół brzucha, zaparcia, mega mdłości, odruch wymiotny. Nie wytrzymałam i rano zatestowałam - ledwo co widoczna 2 kreseczka na teście Pepino - jakaś tam nadzieja jest, ale czekamy. Oby @ nie przyszła.
O jeny! Wspaniale wieści! Po mimo bladej kreseczki, po cichu już gratuluję! :* -
innamorata88 wrote:Hejho! U mnie noc pełna rewolucji - uczucie mega wzdęcia, bół brzucha, zaparcia, mega mdłości, odruch wymiotny. Nie wytrzymałam i rano zatestowałam - ledwo co widoczna 2 kreseczka na teście Pepino - jakaś tam nadzieja jest, ale czekamy. Oby @ nie przyszła.