Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
justyna1220 wrote:Muszę być twarda Mieliśmy jechać już dzisiaj do rodzinki i wtedy test byłby nie możliwy, ale że jedziemy z rana to zmienia postać rzeczy. Muszę być twarda
Trzymam za nas wszystkie kciuki
Haha, jak dasz radę to spróbuj wytrzymać... pytanie czy to się udajustyna1220 lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Ja włąśnie wczoraj robiłąm betę o 8 rano:) i nic i trace nadzieje na sikańce mi mo ze zostało 5 dni do @. Powiedzcie jak we krwi jeszcze nie było może się coś zmienić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 18:05
6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
Czincja wrote:Ja włąśnie wczoraj robiłąm betę o 8 rano:) i nic i trace nadzieje na sikańce mi mo ze zostało 5 dni do @. Powiedzcie jak we krwi jeszcze nie było może się coś zmienić?PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
no nawet był 8 dpo chyba ale wiesz siostra mnie nakręciła cioteczna że w piątek mieli zbliżenie i następną niedziele miała już 184. zagnieżdżenie ekspresoweee. I mówi idz teraz to już pewne i o ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 18:11
6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
Deneira wrote:jak?
Musisz zaprosić Rudzielca do znajomych, ona cię doda do grupy.
Czy generalnie każda może dodawać do grupy? W sumie fajnie by było jakby któraś z was, która jest często na forum miała też moc dodawania.
Deneira, znowu muszę znaleźć post.
Generalnie, to jak patrzę na twój wykres, to widzę skok temperatury dopiero około 27 dc. Jesteś pewna, że miałaś owu wtedy, kiedy ci OF wyznaczył? Tak pomijając test owu, bo one mogą się mylić. Bo jeśli miałaś jednak owu później niż myślisz to lepiej się wstrzymać jeszcze z wywoływaniem @. Nie chce ci robić fałszywych nadziei, ale lepiej jest mieć pewność.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
innamorata88 wrote:Hejho! U mnie noc pełna rewolucji - uczucie mega wzdęcia, bół brzucha, zaparcia, mega mdłości, odruch wymiotny. Nie wytrzymałam i rano zatestowałam - ledwo co widoczna 2 kreseczka na teście Pepino - jakaś tam nadzieja jest, ale czekamy. Oby @ nie przyszła.
biegnij na betę jutro -
Almanah wrote:Musisz zaprosić Rudzielca do znajomych, ona cię doda do grupy.
Czy generalnie każda może dodawać do grupy? W sumie fajnie by było jakby któraś z was, która jest często na forum miała też moc dodawania.
Deneira, znowu muszę znaleźć post.
Generalnie, to jak patrzę na twój wykres, to widzę skok temperatury dopiero około 27 dc. Jesteś pewna, że miałaś owu wtedy, kiedy ci OF wyznaczył? Tak pomijając test owu, bo one mogą się mylić. Bo jeśli miałaś jednak owu później niż myślisz to lepiej się wstrzymać jeszcze z wywoływaniem @. Nie chce ci robić fałszywych nadziei, ale lepiej jest mieć pewność. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny