Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ashka89 wrote:Hej babeczki:) ja nie wytrzymałem do jutra z testowaniem zwłaszcza że piersi zrobiły się tak bolesne jak nigdy przed @ zrobilam dwa testy na obu wyszła blada kreskówka ale widoczna: na pinktest 10ce nawet wyraźniejsza
Gratki\! oby jak najwiecej z nas zobaczyło drugą krecheAshka89 lubi tę wiadomość
26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
nick nieaktualny
-
Kozisina wrote:Super!! Gratuluję krechy!!!
Spieszę wytłumaczyć moją ciszę..... UMIERAM!!!
2,5 piwa a ja ledwo ciepla... Koszmar... Kolano mi chyba eksploduje, chyba coś sobie zrobiłam
Jajnik bolał jak szalony wcześniej, teraz już lepiej.
Temp skoczyła obiecująco, choc może to wynik alko... Ale na Boga, to tylko dwa piwa! A człowiek jak po kartonie wódki. -
ej ja też mam sporo śluzu;/ ciężko określić co to za śluz ale podobny miałam przy owulacji, nie wiem czy zawsze przed okresem tak mam ;/ jeszcze mam jakąś infekcje wykończę się;/6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
Czincja wrote:No dziewczęta chyab Justyny tak mają ;/ też zrobiłam dzisiaj sikńca ale to przez to ze mam ich za dużo w domu i nic a nic hehe 10dpo:) Justyna będziem się smucić razem . test miałam jakiś co wykrywa 25 coś tam coś tam czyli chyba lichy nawet
-
Cześć dziewuszki! Dzisiaj piękny dzień, słonko świeci, ptaszki śpiewają, mąż po delegacji wytęskniony:D Teraz zaczynamy starania codziennie. Strasznie się za sobą stęskniliśmy... czekam na @ i zaczynam oglądać jak tam cykl u mnie wygląda;) wychodzi na to, że owulacje miałam podczas nieobecności męża. Ostatnio przytulanki były w sobotę,niedzielę,no i wczoraj raczej ten cykl stracony przez jego wyjazd. No coż, trzeba się uzbroić w cierpliwość
-
Kozisina wrote:Super!! Gratuluję krechy!!!
Spieszę wytłumaczyć moją ciszę..... UMIERAM!!!
2,5 piwa a ja ledwo ciepla... Koszmar... Kolano mi chyba eksploduje, chyba coś sobie zrobiłam
Jajnik bolał jak szalony wcześniej, teraz już lepiej.
Temp skoczyła obiecująco, choc może to wynik alko... Ale na Boga, to tylko dwa piwa! A człowiek jak po kartonie wódki.
-
kredkaczarna wrote:a ja jeszcze 8 dni do testow! Masakra oszaleje do tego 1 maja! I jeszcze mam tyle śluzu że latam co chwile czy okres nie przyszedl...
Do 1 maja już niedaleko zleci szybko
-
Bettylou93 wrote:Cześć dziewuszki! Dzisiaj piękny dzień, słonko świeci, ptaszki śpiewają, mąż po delegacji wytęskniony:D Teraz zaczynamy starania codziennie. Strasznie się za sobą stęskniliśmy... czekam na @ i zaczynam oglądać jak tam cykl u mnie wygląda;) wychodzi na to, że owulacje miałam podczas nieobecności męża. Ostatnio przytulanki były w sobotę,niedzielę,no i wczoraj raczej ten cykl stracony przez jego wyjazd. No coż, trzeba się uzbroić w cierpliwość