Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Offca. Jasne że z Tobą będziemy!
Ja dziś kolejny skok temp zaliczam.
Jajnik boli koszmarnie... Możliwe ze po piwie...dam23 lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Dziewczyny ja i tak widzę, że wszystkie poszły już tam, tutaj nie ma żywej duszy. No nic jak wolicie, moim zdaniem nie jest to dobre, bo później jak jedna będzie w ciąży, zacznie wrzucać zdjęcia to innym mimo wszystko będzie przykro. Ale to jak chcecie. Ja miałam na fb forum ale mam co rodzą w styczniu to wtedy co innego bo każda czekała na ten sam miesiąc. Ale co mi tam skoro tak Wam lepiej to życzę Wam powodzenia
Ja się przeniosę na maj w razie czego i tam będę sobie siedziała może nikt nie wyfrunie Przykro mi tylko, że tak to zrobiłyście, bo też chciałam mieć z Wami kontakt . No ale cóż.dam23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Offca88 wrote:Dziewczyny ja i tak widzę, że wszystkie poszły już tam, tutaj nie ma żywej duszy. No nic jak wolicie, moim zdaniem nie jest to dobre, bo później jak jedna będzie w ciąży, zacznie wrzucać zdjęcia to innym mimo wszystko będzie przykro. Ale to jak chcecie. Ja miałam na fb forum ale mam co rodzą w styczniu to wtedy co innego bo każda czekała na ten sam miesiąc. Ale co mi tam skoro tak Wam lepiej to życzę Wam powodzenia
Ja się przeniosę na maj w razie czego i tam będę sobie siedziała może nikt nie wyfrunie Przykro mi tylko, że tak to zrobiłyście, bo też chciałam mieć z Wami kontakt . No ale cóż.
Troszkę chyba przesadzasz. Wszystkie jesteśmy i tam i tu. Wczoraj trochę popisałyśmy na fb, ale to było bardziej takie zapoznanie w "realu". Poza tym nikt ci nie zabrania dołączyć jeśli masz na to ochotę, nie musisz czuć się wykluczona.
W tej chwili na fb nawet nikt nie pisze, jest sobota rano. -
A ja nas spakowałam, wzięłam tyle gratów, jakbym jechała co najmniej na tydzień, a zostajemy u rodzinki do jutra
Teraz jeszcze ogarnę mieszkanie, bo wczoraj coś mi to nie wyszło, a nie lubię wracać do syfu I jedziemy...
No i nie wytrzymałam, rano był sikaniec jedna gruba krecha... 9dpo. nadzieja matką głupich
-
Seraya wrote:ja również tylko tu zostaje ja dziś żeby nie myśleć o testowaniu zamierzam pojechać do galerii i wydać miliony monet na szmaty z Bangladeszu i innej Tajlandii...a co
A co to za galeria ze szmatami z Bangladeszu? :o Też kce.Seraya lubi tę wiadomość
-
Almanah wiem że mogę dołączyć, ale już mówiłam, że nie chcę mieć Fb, po prostu go nie zakładam. Nie lubię tego typu portali. Byłam już na innym forum ciążowym i właśnie wymarło po urodzeniu dziecka na rzecz fb, a też każda mówiła, że będzie tu i tu. No...szkoda, bo się człowiek przywiązuje. Mi nie chodzi o wykluczenie itd, tylko się do Was przywiązałam zwyczajnie i nie chciałabym abyście mi zniknęły tak po prostu i sytuacja się powtórzyła .
-
justyna1220 wrote:A ja nas spakowałam, wzięłam tyle gratów, jakbym jechała co najmniej na tydzień, a zostajemy u rodzinki do jutra
Teraz jeszcze ogarnę mieszkanie, bo wczoraj coś mi to nie wyszło, a nie lubię wracać do syfu I jedziemy...
No i nie wytrzymałam, rano był sikaniec jedna gruba krecha... 9dpo. nadzieja matką głupich
Czekaj spokojnie :* Mówi to ta co sama sikała 9 dpo w tamtym cyklu
Co do gratów ja też zawsze tyle brałam, ale teraz jak mały już bywa u dziadków stale na dwa dni, to mają już wsio u siebie i teraz tylko torebeczka
-
dam23 wrote:Dzień dobry dziewczyny Ja jestem i tu i tu, nigdzie się nie wybieram Dziś czeka mnie dużo pracy, sprzątanie, obiad, i jeszcze klatka schodowa Boli mnie na samą myśl o tym wszystkim Miłego dnia wam życzę kochane moje
-
Niestety tak jest z tymi znajomościami przez internet. Zresztą, ze wszystkimi znajomościami. Z setek ludzi, których poznałam przez internet przez ostatnie 6 lat, nawet z tych, z którymi potem utrzymywałam kontakt w realu (grałam w grę przez internet z grupą ludzi z całej Polski, z którymi potem się spotykaliśmy regularnie) został mi jeden przyjaciel, z którym rozmawiam od 4 lat już chyba. Połączyło nas to, że nie mieliśmy ze sobą nic wspólnego tak naprawdę, poza podobnymi charakterami. Nie łączył nas wspólny cel, po którego osiągnięciu nasze drogi mogłyby się rozejść. No, teraz razem pracujemy, ale cel co miesiąc nam się odnawia po Matki Boskiej Pieniężnej.
Znajomości z gry, nawet te mogłoby się wydawać, ze bardzo bliskie, rozeszły się w ciągu kilku miesięcy po tym jak przestałam grać. Kto wie, co się stanie, gdy i my tutaj zebrane osiągniemy swój cel. Wiem tylko, że jeśli dodam was sobie w znajomych na fejsie, to posty, które będziecie sobie wrzucać na timeline nie pozwolą mi o was zapomnieć na 100%. -
Seraya wrote:Nie no normalna jakich w każdym mieście jest pełno, ale jak popatrzeć na metki ciuchów z większości sieciówek to właśnie tam są szyte
No, a smaka narobiłaś... Myślałam, że jakaś sieciówka nowa, czy coś. -
Almanah to własnie tak to jest. Ja się szybko przywiązuję. Przykre to że później tak to bywa. Ale mam nadzieje, że będziecie tutaj zaglądać nawet już będąc w ciąży Fajnie, że masz takiego przyjaciela, ale jak mówisz czasami łatwiej tak utrzymać znajomości, bo jednak jak wspólny cel się kończy to i wiele znajomości dobiega końca.
-
Offca88 wrote:Oj kochana, no i po co Ci to było
Czekaj spokojnie :* Mówi to ta co sama sikała 9 dpo w tamtym cyklu
Co do gratów ja też zawsze tyle brałam, ale teraz jak mały już bywa u dziadków stale na dwa dni, to mają już wsio u siebie i teraz tylko torebeczka
Niby wiedziałam, że za szybko, ale sama wiesz jak to jest Chociaż wiem, że nie tylko ja taka niecierpliwaOffca88 lubi tę wiadomość