Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Offca88 wrote:Marta łooo to późno wróciłaś.
Ja w sumie mam dzisiaj mega lenia. Nie wiem co mam ze sobą zrobić. Powinnam trochę ogarnąć upiec ciasto ale jakoś nie mam teraz weny. -
Offca88 wrote:Ech...szkoda że facet nie mógł przyjechać W przyszłym cyklu też tak ma ? czy będzie większa szansa?
Też. W sumie to tak chyba do czerwca będzie pracował. Chociaż mieszkanie w Warszawie firma wynajęła mu do września, więc nie wiem. -
Hej babeczki:) ja nie wytrzymałem do jutra z testowaniem zwłaszcza że piersi zrobiły się tak bolesne jak nigdy przed @ zrobilam dwa testy na obu wyszła blada kreskówka ale widoczna: na pinktest 10ce nawet wyraźniejsza
Almanah, pomylonaa lubią tę wiadomość
-
Ashka89 wrote:Hej babeczki:) ja nie wytrzymałem do jutra z testowaniem zwłaszcza że piersi zrobiły się tak bolesne jak nigdy przed @ zrobilam dwa testy na obu wyszła blada kreskówka ale widoczna: na pinktest 10ce nawet wyraźniejsza
No to co, w poniedziałek beta? -
Ashka89 wrote:Hej babeczki:) ja nie wytrzymałem do jutra z testowaniem zwłaszcza że piersi zrobiły się tak bolesne jak nigdy przed @ zrobilam dwa testy na obu wyszła blada kreskówka ale widoczna: na pinktest 10ce nawet wyraźniejsza
-
Super!! Gratuluję krechy!!!
Spieszę wytłumaczyć moją ciszę..... UMIERAM!!!
2,5 piwa a ja ledwo ciepla... Koszmar... Kolano mi chyba eksploduje, chyba coś sobie zrobiłam
Jajnik bolał jak szalony wcześniej, teraz już lepiej.
Temp skoczyła obiecująco, choc może to wynik alko... Ale na Boga, to tylko dwa piwa! A człowiek jak po kartonie wódki.PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
No dziewczęta chyab Justyny tak mają ;/ też zrobiłam dzisiaj sikńca ale to przez to ze mam ich za dużo w domu i nic a nic hehe 10dpo:) Justyna będziem się smucić razem . test miałam jakiś co wykrywa 25 coś tam coś tam czyli chyba lichy nawet6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡