Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Offca88 wrote:Ojej biedna Ty no Nieźle Ci rozłożyło
No tragedia!
Nigdy więcej!
Jajnik znów boli... Chyba jednak w końcu upragniona owulka... Ale będę miała dlugi cykl oj.. Ale zobaczymy czy temp też ją wskaże, jak testy:)PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina wrote:No tragedia!
Nigdy więcej!
Jajnik znów boli... Chyba jednak w końcu upragniona owulka... Ale będę miała dlugi cykl oj.. Ale zobaczymy czy temp też ją wskaże, jak testy:)
-
Ashka89 wrote:Poczekaj jeszcze ja wczoraj myślałam że nic z tego tak mnie bolało jak na @ a tu niespodzianka
Ashka89 lubi tę wiadomość
-
Offca88 wrote:W pierwszej ciąży tak miałam, mega ból jak na okres,myślałam, że to ta wredna @ a na następny dzień blada kreseczka, która właśnie biega mi po mieszkaniu
-
Offca88 wrote:Podobny do mnie, hihi też miałam owu w 18 dniu cyklu tak mniej więcej
Matko.. To pewnie ponad 30 dni będę miała cykl...PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Hej mam pytanie czy luteina podjezykowa mozna stosowac dopochwowo? Lekarz mi przepisal dopochwowo ze wzgledu na plamienia mam jeszcze opakowanie luteiny afamedu z napisem podjezykowo a slyszalam ze to to samo tylko z napisem dopochwowo jest drozsza..
Beta HCG
25.05-433
27.05-1285 -
Kochane przepraszam że przerwe temat ale, powiedzcie mi proszę czy może być tak że trzy testy pokazały mi ciążę, delikatne objawy są, ginekolog tą ciąże potwierdził ale nic nie widać na usg ? Czy może być tak jak on stwierdził że ciąża jest tak wczesna że nic jeszcze nie widać ? Skierował mnie na beta hcg zrobiłam dziś rano, wyniki mam dopiero w poniedziałek popołudniu a ja już tu świrujeEwel
Zuzia urodzona 02.01.2017
9 Tc ciąża zagrożona, bliźniaki prawdopodobnie. -
Offca88 wrote:Dla mnie to normalne 32 dni Ale dla Ciebie to bardzo długo jak miewasz takie króciutkie.
No dla mnie to istne lata taki cykl. Ale trudno... Tylko czas do badań tak daleko...PCOS, niedoczynność, problem męski
ewelelel wrote:Kochane przepraszam że przerwe temat ale, powiedzcie mi proszę czy może być tak że trzy testy pokazały mi ciążę, delikatne objawy są, ginekolog tą ciąże potwierdził ale nic nie widać na usg ? Czy może być tak jak on stwierdził że ciąża jest tak wczesna że nic jeszcze nie widać ? Skierował mnie na beta hcg zrobiłam dziś rano, wyniki mam dopiero w poniedziałek popołudniu a ja już tu świruje
-
Offca88 wrote:Za to może być bardzo szczęśliwy
Byloby cuuudownie:) tyle jeszcze czasu...Czincja, Offca88 lubią tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284