Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ehh...
Skuchajcie... Ale kolano mnie boli, no masakra dosłownie...
Po ilu temp ovu może wyznaczyć owulke? Ale bym chciała bardzo juz mieć pewność i zaczac odliczanie;)PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
infinity888 wrote:Dzieki Offica;) zapytam jeszcze w aptece a narazie biore pod jezyk- niby ta dopochwowa miala szybciej dotrzec i dzialac zeby nie bylo plamien a jak wyjdzie pozytywny test w dniu @ to mam brac dalej albo odstawic
infinity888 lubi tę wiadomość
-
Kozisina wrote:Tak myślę... To możliwe ze owulka jest później, ale nie jest możliwe by ostatnia faza np sie skróciła prawda?
W smsie jak mi wyznaczy owulke to po niej 14 dni do @? Nie możliwe by mieć później owulke a @ w tym samym terminie?
-
nick nieaktualnyKochane moje ja to już jestem dziś tak padnięta że tylko położyć się do wyrka i spać A tu jeszcze umówiliśmy się na spotkanko z moim bratem Jak wam minął dzień? :-* Miłego weekendu wam życzę i ściskam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 19:22
Offca88 lubi tę wiadomość
-
Ja jednak zatestują dopiero w dniu @, chyba że jak mówię, będę miała jakieś objawy godne testowania
Bo jak na razie to coś tam widzę, ale zobaczymy
Nie chcę sobie nic wkręcać
Ja wróciłam z centrum handlowego, a mi się mały wylatał
Zaraz kąpiel malucha i tak zleci wieczór
-
Offca mi tez dzień leci... Zawsze weekendy są za krótkie.
Offca88 lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Offca88 wrote:No ja mam niby weekend już od środy a zleci migiem to co dopiero dwa dni ...
No tak... Jutro już niedziela i znów do pracy... Zbyt szybko to życie leci:)PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284