Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Offca88 wrote:A ile jesteś po terminie miesiączki? Możesz mieć bardzo obsuniętą w czasie. Hm w sumie skoro gin mówi, że może tak być, nie wiem jak to jest ja byłam w 5 tygodniu i był już pęcherzyk, nie było zarodka, ale widać było. Zrób lepiej przyrost bety, bo równie dobrze mogłaby być to ciąża pozamaciczna. Oczywiście nie chcę straszyć ale lepiej dmuchać na zimne bo to też niebezpieczne dla kobiety.
Dzisiaj jest 5 dzień po terminie planowanej. Mój gin jak tylko usłyszał o objawach i trzech, no obecnie 4 bo robiłam jeszcze jeden testach to natychmiast stwierdził że na pewno jestem w ciąży, ale potem usg nic nie wykazało, powiedział że może być bardzo wczesna i poprosił o zrobienie bety. I teraz nie wiem czy nic z tego nie będzie jednak czy faktycznie jest możliwa taka sytuacja...Ewel
Zuzia urodzona 02.01.2017
9 Tc ciąża zagrożona, bliźniaki prawdopodobnie. -
Kochana szczerze to nie odpowiem jednoznacznie. Faktycznie 3 dni po terminie to jeszcze bardzo bardzo mało W takim wypadku wydaje mi się, że faktycznie mógł nie widzieć jeszcze nic U mnie dopiero w 5 tygodniu był maleńki pęcherzyk, głowa do góry:)
-
Boję się bo raz już poroniłam i bardzo chcemy tego dzidziusia Jak zobaczyłam na trzech testach dwie kreski ( faktycznie druga bardzo blada wszędzie) to mój świat się zaróżowił
Bardzo chce już usłyszeć te pozytywne wiadomości, ateraz nie wiem czy będzie się czym cieszyćnitta32, Offca88 lubią tę wiadomość
Ewel
Tak myślę... To możliwe ze owulka jest później, ale nie jest możliwe by ostatnia faza np sie skróciła prawda?
W smsie jak mi wyznaczy owulke to po niej 14 dni do @? Nie możliwe by mieć później owulke a @ w tym samym terminie?PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
ewelelel wrote:Boję się bo raz już poroniłam i bardzo chcemy tego dzidziusia Jak zobaczyłam na trzech testach dwie kreski ( faktycznie druga bardzo blada wszędzie) to mój świat się zaróżowił
Bardzo chce już usłyszeć te pozytywne wiadomości, ateraz nie wiem czy będzie się czym cieszyć
Spokojnie czekaj będzie dobrze. Dziwne ze na bete tak długo czekasz u mnie już po godzinie jest wynik. ekspresowo prawie jak sikaniec:) Mi jedna pani doktor te zpowiedziała ze ciąży to tu nie widzi a u innego gina na innym sprzęcie słyszałam już serduszko także spokojnie czekaj na wynik bety i powtórz go a potem lec do gina:)6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
Też się zdziwiłam bo lekarz powiedział że tego samego dnia popołudniu powinnam mieć wyniki, a panie w recepcji dziś mnie uświadomiły że w poniedziałek po 15 dopiero mam przyjść. Jestem strasznie podniecona ale tez zaniepokojona i nie mogę sobie sama ze sobą poradzićEwel
ewelelel wrote:Też się zdziwiłam bo lekarz powiedział że tego samego dnia popołudniu powinnam mieć wyniki, a panie w recepcji dziś mnie uświadomiły że w poniedziałek po 15 dopiero mam przyjść. Jestem strasznie podniecona ale tez zaniepokojona i nie mogę sobie sama ze sobą poradzić
oj jak ja już bym chciała widzieć tą lichą kreskę6 CS pierwszy z clo i pregnyl
Dzieki Offica;) zapytam jeszcze w aptece a narazie biore pod jezyk- niby ta dopochwowa miala szybciej dotrzec i dzialac zeby nie bylo plamien a jak wyjdzie pozytywny test w dniu @ to mam brac dalej albo odstawic
Offca88 lubi tę wiadomość
Beta HCG
25.05-433
27.05-1285 -
kredkaczarna wrote:U mnie w drugiej ciąży tez od razu nie widzial pecherzyka to byl 6tc ( bo zarodek sie nie rozwinal nawet ) dopiero po tygodniu bylo widac
a jak się to skończyło ?Ewel
ewelelel wrote:a długo na nią już czekasz ?
E tam dopiero 1 cs ale doczekąc się nie mogę;/ same ciaże do okoła. planowałam to od pół roku ;/ewelelel lubi tę wiadomość
6 CS pierwszy z clo i pregnyl
Czincja wrote:E tam dopiero 1 cs ale doczekąc się nie mogę;/ same ciaże do okoła. planowałam to od pół roku ;/
doczekasz się na pewno
ja to samo, staramy się od listopada zeszłego roku, wszędzie widzę ciążę, a teraz jeszcze kiedy już może coś mogłoby byc to nie wiadomo... ehhhEwel
9 Tc ciąża zagrożona, bliźniaki prawdopodobnie.