Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja miałam termin dzisiaj okresu:), jeszcze nie nadszedł. tepmeratura narazie 37.30, jestem senna i zmeczona caly czas, tylko brzuszek delikatnie pobolewa jak na @ .
jesli @ nie przyjdzie do wtorku to wtedy zrobię test... narazie jestem spokojna.
-
Ehh... No i chyba na tyle z owulki... Temp znów w dole... Chyba jednak jej nie było. Te moje temp to jakiś koszmar..
Ashka89 lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
No i zignorowlam jedną, kiedy bardzo źle spalam... I prawdopodobna owulka wyskoczyła... Ale ovu twierdzi że jest bez sensu przez wzgląd na ujemny test i brak śluzu... No nic... Zobaczymy... Ale cykl wtedy jakby byl jak zawsze, 27 dni.PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Ja u rodzinki, małą nakarmiłam, pobawiłyśmy się chwilę i padła znowu. Wszyscy śpią tylko ja czuwam
Nawet miałam o dziwo możliwość zmierzenia temperaturki rano i trochę mi powróciły nadzieje, bo ładnie rośnie Zobaczymy co z tego wyjdzie
Na wykresie zaznaczam kremowy śluz, ale jest hmm taki jakby żółty.. czy to może oznaczać infekcję? Oby nie, nigdy nic nie miałam i lepiej żeby teraz się nic nie przypałętało... -
justyna1220 wrote:Kozisina, poczekaj jeszcze bo może się coś rozkręci w dobrą stronę, w końcu do @ jeszcze sporo czau
No może... Jakoś w gorącej wodzie kompana...justyna1220 lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
marta95 wrote:Hej kobietki !
Teraz to już nie wiem sama co z tą owulka moja...
Kozisina chyba razem owulki nie będziemy miały
No czuje że u mnie tak się skończy oby u Ciebie nie!PCOS, niedoczynność, problem męski
marta95 wrote:Hej kobietki !
Teraz to już nie wiem sama co z tą owulka moja...
Kozisina chyba razem owulki nie będziemy miały
Marta wydaje mi się, że zbliżasz się do owulki wielkimi krokami Jak długie zazwyczaj masz cykle? -
liliana86 wrote:ja miałam termin dzisiaj okresu:), jeszcze nie nadszedł. tepmeratura narazie 37.30, jestem senna i zmeczona caly czas, tylko brzuszek delikatnie pobolewa jak na @ .
jesli @ nie przyjdzie do wtorku to wtedy zrobię test... narazie jestem spokojna.